בעייה רגישה...

צפרגול

New member
בעייה רגישה...

יצא לי פצע במקום שבו יושבים. אני משתמש בקרם שהומלץ לי ע"י רופא ועזר במקרים קודמים, אבל אני מחפש פתרון נוסף שיאפשר רכיבה (ובכלל ישיבה נוחה) גם עד שהפצע יעבור. קראתי בספר אמריקאי שקיימות תחבושות מיוחדות למקרים כאלה, בצורת טבעת ששמים מסביב לפצע, וכך נמנע לחץ ישיר עליו. האם ידוע למישהו אם יש תחבושות כאלה בארץ, והיכן?

יש פלסטרים עם "טבעת" שמיועדים

ליבלות- אולי הם יעזרו. יש בכל חנות "פארם" ובאופן כללי חשוב תמיד לשמור על הכללים הבאים: א. לרכוב תמיד עם מכנס מכובס ונקי ב. ללבוש את המכנס תמיד על "גוף" רחוץ ונקי ג. אם ידוע על רגישות אולי כדאי למרוח קרם למניעה ***למרות כל הנ"ל, עדיין יכול להיווצר גירוי, יש אנשים רגישים יותר ויש רגישים פחות****

בדרך כלל משתמשים בקרמים

המיועדים למניעת פטריות- כמו הקרמים נגד שפשפת שמשתמשים בהם החיילים בכל מקרה, חובה להיוועץ ברופא לפני כל שימוש בתרופה כלשהי

צחי נ

New member
בעיה דומה - והטיפול

סבלתי מבעיה דומה במפשעה וכאחד שמפחד מרופאים ובעיקר ממחטים השתמשתי בכל השיטות של משחות פלסטרים וכו' לבסוף אזרתי מספיק אומץ פניתי לרופא כירורג בקופת החולים זריקת הרדמה ,חתך קטן וניקוז + כמה ימים של אנטיביוטיקה וזהו הבעיה לא חזרה בשנית . עצם המחשבה כואבת הרבה יותר מהטיפול עצמו כמובן שתאלץ לוותר על כמה ימי רכיבה

צפרגול

New member
זה פתרון לפצע חוזר במקום אחד...

אך לא אם יש רגישות והפצע מופיע במקומות שונים. אצלי הפעם הופיע הפצע במקום אחר (ובאמת שאני מקפיד על הגיינה), כך שנראה לי יותר הפתרון של קרם למניעה, ולא ניתוח. בכל אופן, תודה על העיצה.

odedbc

New member
אם מופיעים פצעים במקומות שונים, יתכ

יתכן והם נובעים משפשוף של המכנס בעור (או להפך). תנסה למרוח קרם (הרבה קרם!!!) נגד שפשוף על ריפוד במכנס. אני משתמש באקילן ספורט, ניתן להשיגו בכל בית מרקחת. לטיפול בפצעים תנסה למרוח משחת אריטרומיצין.

Yarnin

New member
מניסיוני האישי

אני משתמש בקרם יעודי לעור המיכנס כאשר בעיתות הצורך מורח גם על העור. אם יש לי תחילתה של פטריה - הגורם מספר אחד והיחיד לשפשפות, אני משתמש הפיטרקה. ניתן להשיג בכל בתי המרקחת. אם מתגלה פצע או שפשפת אני שם אגד מגבק פשוט ויוצא לרכיבה. כדי למנוע את אותם פצעים מלהווצר מלכתחילה, החלפתי את האוכף לאחד מעט יותר כבד אבל הרבה הרבה יותר נוח.

ido mazor

New member
גם אני ממליץ על אקילן ספורט

וכמובן על כסא נוח ומתאים לאישיות שלך...

למעלה