בעייה רצינית

makakio

New member
בעייה רצינית

מישהו יכול לעביא לי את התמונות של הקתבה הזו? http://gil_weinstein.tripod.com/story17.html

חפY

New member
אמנם גם אצלי התמונות לא עולות, אבל,

תמונות "הפנים על המאדים" הוכחו כשמשחקי אור וצל ותו לא. כך שאין ממה להתרגש.

Snake i

New member
ישנם עוד מספר מבנים

חוץ מהפנים כך שלא הייתי ממהר לשלול את הריגוש מהענין.

ufo doron

New member
אין לך מושג

זאת באמת בעיה רצינית אבל אין לך מושג כמה תמונות אני ניסיתי לחפש לכתבה הזאת ואחרות באתר הישן שלו האתר שלו קיים משנת 2001 ולכן התמונות לא עודכנו וזה מעצבן!

ronAdmin

New member
אני חייב לציין שהביקורות של כולכם

אני רוצה לציין שהביקורות של כולכם אינם נכונות, לא מדובר בצל ומדובר במבנה דמוי פרצוף של קוף או משהו דומה לזה, ואותו מבנה משדר גלי רדיו מידי פעם. החללית האחרונה שצילמה את האזור צילמה צילומים די טובים אתם יכולים להכנס לאתר של NASA תחת Fase city אתם יכולים למצוא את התמונות. בהצלחה, אבל בבקשה לא לחפש יותר מידי נאסא לא אוהבים כשנכנסים להם בעצמות..חחח

Majestic12

New member
לצערי

מעולם לא שמעתי על תיאוריות אלו. בטח שלא על שידורים של גלי רדיו. בכל מקרה, עניין הצל כבר הוכח לדעתי, רק כמה אתרי שוליים באינטרנט עדיין אינם מוכנים לקבל זאת כעובדה.

ronAdmin

New member
זאת טעות מצערת עניין הצל, וזה בדוק

לא מדובר פה בכמה אתרי שוליים מדובר פה במשהו יותר רציני, לפי ממצעים בשטח אפשר לראות מבנים בצורת פירמידות, ופרצוף, וכדי מאוד לראות את הצילומים מקרוב.

Majestic12

New member
ממצאים בשטח?

על אילו ממצאים? הממצאים המהימנים היחידים שישנם כיום, אלו צילומים שנאס"א עצמה סיפקה בשנים האחרונות. לצערי, איני רואה שם לא פרצוץ ולא פירמידות. חלק גדול מהאתרים שעדיין תומכים ברעיון ה"פנים", עדיין מחזיקים תצלומים משנות השבעים. אשמח אם תפנה אותי לאתר שמציג תמונות מעודכנות של האיזור הזה של מאדים, ואשמח לבדוק את הצילומים החדשים.

ronAdmin

New member
באתר של נאסא אתה יכול למצוא חמור

כנס לאתר של נאסא תחת city face אתה יכול למצוא הרבה חומר בנושא. בהצלחה

Majestic12

New member
באתר של נאסא

אמנם מצוי הרבה חומר, אבל כמו שציינתי - אני לא רואה שם לא פרצופים ולא פירמידות. הצילומים עם הפרצוף והפירמידות הם צילומים משנות השבעים. בצילומים האחרונים שנעשו במקומות אלו, והם ברזולוצייה גבוהה בהרבה, לא ניתן להבחין לא בפרצוף ולא בפירמידות.

AdminWeb

New member
טובבב, אין בעיה..אני מקבל את דעתך

פשוט אני רואה את זה באור קצת שונה ממך...איך אומרים כל אחד ואיך שהוא רואה מנקודת מבת שלו.

makakio

New member
אפשר גם את התמונות של הכתבה הזו?

http://gil_weinstein.tripod.com/story48.html בבקשה

Majestic12

New member
לגבי הכתבה והתמונות

מדובר בכתבה ישנה למדי, והתמונות גם (ככל שזכור לי) היו לא ראליות ולא אמינות במיוחד (יותר אפקטים של צבעים וצורות, ונסיון לשכנע שרואים חוצנים). איני מכיר את המקור לחומר, ואיני יודע היכן ניתן למצוא תמונות אלו היום.

ronAdmin

New member
Nasa חנן...התשובה אצל NASA

תאמין לי אני מכיר את החומר הזה יותר טוב מכולם, ראיתי דוחות שכתובות קציני נאסא בנושא. ובאמת מדובר בעיר שלמה שקבורה תחת חול מדברי אדום, אני לא מכיר בדוחות כאלה ואחרים על זה שמדובר בסתם תופעה טבע על כוכב אחר. הייתי ממליץ לך בחום לפנות ל-NASA ולבקש תצלומים אחרונים משנת 2004 שנעשו באזור הזה וגם באיזור הקוטב הצפוני של מאדים.

למעלה