בעייה שלא נפתרה בצאט של הבלוג טי וי

צילום מסך של ניסיון ההתחברות לתפוז

צרפתי צילום מסך של הניסיון התחברות שלי לתפוז אין מה לראות האמת אני לוחץ על " כניסה למערכת " ושום דבר לא קורה חוץ מהצבע של המסגרת של הדפדפן אינטרנט אקספלורר שמשתנה מכחול לשקוף כל פעם שאני לוחץ על "כניסה למערכת "

צילום

המסך אינו מעיד על תקלה. הנך מתבקש לצלם מסך לאחר שאתה לוחץ על התחברות לצ'אט
על מנת שנוכל לבדוק באיזו בעיה שנתקלת, עלינו לראות איזו הודעה אתה מקבל כשאתה מנסה להתחבר ולא את המסך לפני ההתחברות

זה בדיוק מה שעשיתי

זה בדיוק מה שעשיתי , צילמתי אחרי שניסתי להתחבר לבלוג ושום דבר לא קורה אני לא מקבל שום הודעה מהדפדפן לא שאני לוחץ על "כניסה למערכת " ולא כשאני לוחץ על אחר החדרים שמשדרים שום דבר לא קורה שום דבר לא נפתח והדפדפן לא נותן שום הודעה בשני המצבים זה מה שניסתי להסביר בהודעה הקודמת שאין מה לראות

כאשר

אתה לוחץ על כניסה לאחד מחדרי השידור, אמור להיפתח לך מסך הצ'אט, גם אם אתה לא מצליח להתחבר.
כנ"ל כשאתה לוחץ על "כניסה למערכת" ראה צילום מסך מצורף

אני יודע

שום חלון לא נפתח , לא שאני לוחץ על "כניסה למערכת " ולא שאני לוחץ על אחד מחדרי השידור , עכשיו איך אני מסדר את זה ?

סיגלית31

New member

בדוק בדפדפן האם איפשרת חלונות פופ אפ

סיגלית31

New member
חוסם פופ אפ

כלים >> אפשרויות אינטרנט >> פרטיות >> בדוק שם האם יש קטגוריה של הפריטים המוקפצים וההגדרות (למטה).

הסרתי את סימן הוי מ"הפעל את חוסם הפריטים

המוקפצים " , ועדיין החלון הקטן של שם המשתמש והסיסמא לא מופיע בלחיצה על "כניסה למערכת " , וגם חלון שידור הבלוג לא נפתח בלחיצה על אחד מחדרי השידור בבלוג , אני מתכון לבלוג טיוי - late night tv , הבלוג הרגיל לעומתו עובד בסדר גמור אני יכול להתחבר למערכת של תפוז ואני יכול לראות תשידור והצאט עובד מצויין .
אז מה אפשר לעשות עכשיו ?

יוסי חץ

New member
כנס

פתח את הוספה והסרה של תוכניות תסיר מה שרשום לך toolbar

וזה אמור להסתדר :)

סיגלית31

New member

כרגע אתה במערכת בניק נסיך החלומות שלך26, ניסית להיכנס עם הכינוי הזה לבלוג למבוגרים?
אם ברצונך להיכנס עם כינוי אחר, נסה להחליף את הכינוי באיזור אחר באתר, כגון איזור הפורום שלנו ונסה להיכנס לבלוג למבוגרים,
האם מתאפשר לך?

סיגלית31

New member

האם אתה מצליח להפעיל את הצ'אטים האחרים בתפוז? (ואני לא מדברת על הבלוג העולמי)
(משמע לאחר לחיצה על הקישור שלהם קופץ חלון הצ'אט..)
נסה לפנות לפורום תמיכה טכנית, הבעיה קשורה להגדרות הדפדפן שלך,
אולי הם יוכלו לעזור.

לא אני גם לא מצליח

אותה הבעיה שום חלון לא נפתח בצאט'ים הרגילים שום חלון לא קופץ ,לפנות לפורום תמיכה טכנית של מי ?

למעלה