בעייה../images/Emo10.gif
קודם כל, שלום, אני חדשה פה.. יש לי אחות תאומה ואנחנו פשוט לא מפסיקות לריב! על כל שטות היא רבה איתי, היא לא מפסיקה לקלל ולרדת עליי! אני משתדלת להתעלם ממנה, אבל לפעמים כבר איאפשר, אנחנו לא מפסיקות לריב וזה כבר נהייה מרגיז, תמיד אני זאת שיוצאת נפגעת מהמריבות שלנו. המריבות שלנו לא משפיעות על הקשר בינינו, כי תמיד לאחר כמה זמן אנחנו שוכחות שרבנו (לא משלימות) וממשיכות כרגיל, אני חושבת שזה כבר בגלל שהתרגלנו לריב, אני כל הזמן סולחת לה למרות כל הדברים שהיא עושה לי וכבר נמאס לי מזה, אי אפשר גם לדבר איתה נורמלי כי היא בכל מקרה ממשיכה להתנהג ככה. היא והאח הקטן שלי גם כל הזמן רבים על שטויות וצועקים, רבים, מרביצים, וזה גורם סבל לכל בני הבית
עוד בעייה שיש לנו את אותן החברות, בשנה שעברה הייתה בינינו הפרדה כי החברות היו בכיתה שלי, ואז היא התחילה להתחבר אליהן בזכותי ונהייה עוד בלאגן, בסוף היא נכנסה ל"קבוצה" שלנו ונפגשת איתנו כל הזמן, התרגלתי. היא רבה גם עם חברות שלי על שטויות כל הזמן והן מכירות את האופי שלה, אבל הן אפילו לא יכולות לתאר חצי מהריבות שהיא מתחילה איתי! גם הקללות שלה מאוד פוגעות בי, למרות שאני מנסה להראות שזה לא ככה. השנה החליטו לאחד את הכיתות שלנו בכל ההקבצות, שזה יוצא שברוב שעות הלימודים אני אהייה איתה, אני היחידה שלא שמחה מזה, החברות שלנו דיי שמחות, ואחותי מאוד שמחה, ועכשיו היא תתחיל גם לעשות איתי תחרות (אני בטוחה, אני מכירה אותה) ויהייה יותר גרוע
אני מצטערת שיצאה לי מגילה, פשוט שפכתי פה הכל.. יש לכם רעיונות מה לעשות כדי שזה יפסק
קודם כל, שלום, אני חדשה פה.. יש לי אחות תאומה ואנחנו פשוט לא מפסיקות לריב! על כל שטות היא רבה איתי, היא לא מפסיקה לקלל ולרדת עליי! אני משתדלת להתעלם ממנה, אבל לפעמים כבר איאפשר, אנחנו לא מפסיקות לריב וזה כבר נהייה מרגיז, תמיד אני זאת שיוצאת נפגעת מהמריבות שלנו. המריבות שלנו לא משפיעות על הקשר בינינו, כי תמיד לאחר כמה זמן אנחנו שוכחות שרבנו (לא משלימות) וממשיכות כרגיל, אני חושבת שזה כבר בגלל שהתרגלנו לריב, אני כל הזמן סולחת לה למרות כל הדברים שהיא עושה לי וכבר נמאס לי מזה, אי אפשר גם לדבר איתה נורמלי כי היא בכל מקרה ממשיכה להתנהג ככה. היא והאח הקטן שלי גם כל הזמן רבים על שטויות וצועקים, רבים, מרביצים, וזה גורם סבל לכל בני הבית