בעייה

muse18

New member
בעייה

מצטערת נכנסתי דרך המשתמש של אח שלי חברה שלי רוצה להתאבד היא פשוט אומרת לי שהיא רוצה להתאבד ואני רוצה לעזור לה, יש לה משהו שהיא רוצה שאני אעשה בשבילה אבל אני מפחדת אני מפחדת לעשות את זה אני באמת מנסה לעזור לה, אבל לעשות את המשהו הקטן הזה אני לא יכולה \: היא הסתבכה, היא הסתבכה מעל הראש ואין לה למי לפנות חוץ ממני ועכשיו אני יושבת פה וכותבת ותועה אם היא עדיין נושמת המשפט האחרון שלה היה " אני שונאת אותך" אבל משום מה זה לא פגע בי, כי אי שם ידעתי שאם הייתה לי חברה כמוני הייתי שונאת אותה.. אולי אני לא החברה האידאלית אבל אני מנסה כמה שיותר לעזור למרות שאני יודעת שאני ממש אוהבת אותה היא מוכנה להקריב בחברות הזאת יותר ממני עכשיו אני לא יודעת מה לעשות לעזור לה למרות שאני מפחדת ולהסתכן פיזית או להיות עדיין שנואה בעינייה..

ספירקיXD

New member
אמ.. את יכולה לפרט קצת?

כמו למשל, אם את יודעת את הסיבות ללמה היא אומרת שהיא רוצה להתאבד? ומה היא רוצה שתעשי בשבילה שאת אומרת שאת לא יכולה?

ט ר י ג ר

New member
תראי..

אני לא יודעת מה היא רוצה שתעשי, אז אני לא כל כך יודעת מה להגיד . סליחה.. אבל את יכולה קצת לפרט או לכתוב לי מסר. אני גם הייתי במצב הזה רק שאני הייתי בטוחה שהוא כבר מת, וזה ממש לא נעים. תדברי עם ההורים שלה. את לא תלשיני, לא כלום... שיטפלו בה, יקחו אותה לטיפול. אל תחשבי פעמיים, תרימי טלפון ותספרי. את לא צריכה להתמודד עם כאלה דברים לבד. אם את לא מרגישה בנוח עם ההורים שלה תספרי ליועצת/מורה/ אמאבא שלך. אבל אסור לשמור כאלה דברים לעצמך. מישהי שחושבת על התאבדות, לא כל כך בריאה בנפשה, ויכולה להיפגע מכל דבר (אני מצטערת אם יש כאן אנשים כאלה.. ) אז טוב מאוד שאת לא באמת נפגעת מזה שהיא אומרת שהיא שונאת אותך. וזה דבר מאוד נפוץ בימינו לצערי, בגלל זה צריך לטפל בזה, מהר לפני שידרדר! XD יצא סוג של חרוז P: בהצלחה בהכל :)

kuroi tsuki

New member
ל-א ../images/Emo188.gif

אם היא סתם מחרטטת במוח כמו כל האימואים שיש עכשיו? צריך לברר עד כמה היא רצינית, לדבר איתה, להיות איתה, ואם זה ממשיך ככה, אולי לערב עוד חברה טובה, אבל לא להלשין, זה יהרוס אותה, זה יהרוס הרבה במשפחה, הם לא יישכחו את זה מהר, והיא תשנא אותך. ואם זה ממשיך בכל זאת, ורואים סימנים שהיא במצב רע, אז לפעול, לדבר עם מישהו מקצועי. לא יועצת, באמשלכם.

muse18

New member
זה לא משנה כבר..

כבר הפסדתי את החברה הכי טובה שלי בגלל האנוכיות שלי אולי היא ציפתה ממני באמת יותר מדי ואני לא אדם שיתן את חייו בשביל אדם חשוב לי שאני מכירה משהו כמו שנתיים וחצי אבל אולי היא כן הייתה מוכנה לתת את החיים שלה בשבילי וזה מה שגרם לה לשנוא אותי, שאני לא מוכנה להקריב הרבה בשביל החברות בינינו

ט ר י ג ר

New member
מה?

היא התאבדה? היא הולכת להתאבד? אני בשביל המצפון שלך ממליצה לך לדווח אם את מרגישה שמשהו הולך לקרות

תקשייבי טוב ..

את לא איבדת שוום דבבר ושמישהו מאיים בהתאבדוות ? צרייך להגגייד , ואני יותר לך דוגמאה אישית אני ניסיתי להתאבד וכימעט הצלחתי וברגע האחרון חברה שלי עצררה אוותי בהתחלה רציתי להרוג אותה ואז הבנתי שהיא עשתה הכל לטובתתי בזכותה אני בחחים בזכותה אני פה נושממת ,, אין לך למה להיצטער את צריכה לעשות את זה גם אם היא תגיד שהיא שונאת אותך ? היא יכולה תממיד להגייד אבל היא תוודה לך בסוף !!

למעלה