בעייה..

קמוש1

New member
בעייה..

כשאני מוסיפה תמונות או מתייגת .. חבר אחר לא רואה את זה בעמוד הראשי למה?????????

meital always

New member
../images/Emo124.gif פרסום פעולות בדף החדשות

בדרך כלל כשאת מבצעת פעולות בדף הפרופיל שלך, כמו למשל הוספת תמונות או חברים, החברים שלך יקבלו על כך הודעה בדף החדשות (News Feed) שלהם. לפעמים בכל זאת פעולות מסויימות לא יופיעו או שיופיעו רק אצל חלק מהחברים, זה יכול לקרות בגלל אחת משלוש סיבות: 1. את בעצמך הגדרת בהגדרות האבטחה (Privacy) שלך שפעולות מסויימות (למשל הוספת חבר) לא תופענה אצל החברים, או שאפילו לא תופענה אצל חבר מסוים. 2. אחד החברים הגדיר בהגדרות האבטחה שלו שפעולות מסויימות לא תופענה אצלו, או אפילו חסם אותך. ניתן גם להגדיר שמחברים מסויימים נקבל באופן כללי יותר סיפורים מאשר על אחרים, ויתכן שאת נמצאת אצל אלה שמוגדרים כפחות. 3. המנוע של פייסבוק החליט לא לפרסם את הפעולה הזו אצל אחד או חלק מהחברים. בפייסבוק יש מנוע די מורכב שמחליט אילו פעולות שהתרחשו בכרטיס שלך (כמו לדוגמה צירוף תמונה לאלבום) יופיעו בחדשות של החברים ואילו לא, ואפילו אצל אילו מהחברים זה יופיע ואצל אילו לא. המנוע מושפע מאלגוריתם מורכב שהוא נושא למאמר ארוך ונפרד, אבל באופן כללי זה מושפע מכמות האינטרקציות שיש לך עם חבר מסוים, כמו הודעות, כתיבה על הקיר, הערות על תמונות וכו'. ככל שיש יותר אינטרקציות- כך יפורסמו יותר סיפורים שלך אצלו וההיפך. זה בולט במיוחד כשהחבר אמור לקבל המון סיפורים ביום מסוים ואז מתבצע סינון לפי הקריטריונים האלה. בהצלחה...

קמוש1

New member
ניראה לי שזאת

האפשרות הראשונה.. כי אין מצב ששתי חברות שלי חסמו אותי הראשונה הכי ניראית לי... איך אני בודקת את זה.? אמרו לי שאם אני מוסיפה לאלבום קיים תמונות לא רואים את זה ושאני צריכה לפתוח אלבום חדש זה נכון??

meital always

New member
בדיקת הגדרות אבטחה

עמדי עם העכבר על Settings בשורה הכחולה העליונה. יפתח לך חלון עם שלוש אפשרויות, בחרי את האמצעית שהיא Privacy Settings ואז הקליקי על News Feed and Wall . עכשו התבונני בטור השמאלי (שהכותרת שלו Actions visible to friends ), ודאי שכל התיבות שם מסומנות עם V . אם אחת (או יותר) מהן איננה מסומנת, זה אומר שהפעולות מהסוג הזה לא תתפרסמנה אף פעם אצל החברים שלך. דעה אישית שלי: מדובר דוקא באפשרות השלישיית שרשמתי. כי הבנתי ממה שכתבת בהתחלה שחלק מהחברים דוקא כן קיבלו עדכון על הוספת התמונה הזו...

קמוש1

New member
הכל מסומן שם

אז יכול להיות שזאת באמת האפשרות השלישת כלומר הפייסבוק עצמו מחליט מתי לפרסם את זה או לא? כאילו אין לי אפשרות לשנות את זה או לשלוט בזה..? ואם אני אגיב יותר למישהו אז המישהו הזה כן יראה לזה הכוונה?????

meital always

New member
אם כך-

זו כנראה האפשרות השלישית. ונכון, כמו שכתבת- ככל שיש לך יותר אינטרקציות עם מישהו, כך הסיכוי שפעולות שלך יפורסמו אצלו גבוה יותר. למרות שבאופן כללי אפשר כבר להגיד שרוב הפעולות שאת מבצעת מתפרסמות אצל רוב החברים שלך. ועוד משהו- בקרוב מאוד (אולי אפילו בימים הקרובים) עומד להשתנות הדף הראשי של פייסבוק ויבוצעו בו מספר שינויים, גם בתצוגה אבל גם בפונקציונליות. יתכן מאד שיאפשרו בו שליטה טובה יותר על הפעולות שלך ועל הפרסום שלהן, כך שכדאי לחכות ולראות.

למעלה