בעייה

principeza

New member
בעייה

למה קשה לאנשים להבין שאני סינגלית וטוב לי???? כולם תמיד מציקים בשאלה איך זה שאת לבד?.... למה? למה ? ושוב למה?

Vintage

New member
נורמות חברתיות.

למה חייבים להתחתן ? למה צריכים להביא ילדים ? למה הזברה לובשת פיג´מה ? תמיד יהיו כאלה שילכו לפי נורמות חברתיות ותמיד יהיו אלה שיעשו מה שנכון להם ולא מה שהחברה רואה כנכון.

ובכן...

כי בגדול, לא טוב היות החווה לבדה... לא לאורך זמן לפחות. אני מסכימה איתך שיש תקופות שזה נחמד להיות סינגלס... בעיקר בקיץ... אבל אחרי כל קיץ מגיע חורף...

joecamel

New member
למה בעייה?

גם אני חוטף קיטונות של רותחים על הסיפור הזה ות´אמת זה לא ממש מפריע לי והנה הפרטים החסרים מאתמול 185 סמ"מ עיניים ירוקות כחולות שיער שחור קצור קצר מבנה גוף.....רזה אבל שרירי ( תוצר ישיר של חדר כושר אבל זה בינינו הא) מה עוד?.....אם רוצים לדעת עוד זה כבר עניין לשיחה רצינית יותר

joecamel

New member
אופס כמעט שכחתי

jo camel = marlboro man אני באמצע שינוי ניק אז איתכם הסליחה

principeza

New member
מי אמר

לך?? ומה רע לחפש משהו בקופידון שיהיה לחורף שמתקרב???

joecamel

New member
תסלחו לי אבל.......

את לא באמת מתכוונת לומר לי שאת מחפשת משהו רק בשביל החורף? כלומר לא יכול להיות שככה את מתיחסת למערכת יחסים? הרצון לזוגיות הוא טיבעי וטבוע בנו לדעתי אי אפשר להתכחש אליו אבל להציג את זה בתור איזה שהוא רצון לגוף חימום לחורף? תקני כלב או חתול לעניות דעתי הכל מסווה או מגננה מסוג כל שהיא אני לא מכיר אותך אז אני אמנע מלפרט אבל קחי בחשבון שהכוונה היא לא לפגוע בך כלומר אני רק מציין מה שנראה לי מבחוץ בלי שום הכרות מעמיקה אלא רק על סמך קריאת התיכתובת שלך בפורום

principeza

New member
ברק 013

לא חייה בפרדוקסים. אני לא מחפשת מערכת יחסים ברור שכל אחד רוצה במערכת יחסים אבל אני בדיעה שכשהיא תבוא היא תבוא בגדול. לא חושב?????

Vintage

New member
../images/Emo13.gif

חורף היא העונה לאהבה וקיץ היא העונה לסטוצים ?

ילד עד מתי?

עד מתי תהיה כזה ילד?! סתם תוהה לעצמי

למעלה