בעייה...

Camel Joe

New member
בעייה...

הלו...מה הענינים? אני הורדתי תוכנה בשם HOTBAR לאחרונה ומאז המחשב שלי לא זז ולא פותח דפים...בקיצור על הפנים רק בלאגן. אני ניסיתי להוריד את התוכנה ומחקתי את כל הקבצים שלה אבל זה לא עזר לי!! אני לא יודע ולא מבין איך אבל כל פעם שאני מוחק ברגע שאני נכנס התוכנה כאילו מעתיקה עצמה מחדש והיא שוב מופיעה לי על המחשב...בלאגנים. כל פעם אני מוחק אבל לשווא... אנא עיזרו לי.... אוהב תמיד ונעים להכיר....ג`ו

B0ND_JAME5_B0ND

New member
הוספה/הסרה

הוספה/הסרה

ג`ו תראה- כדי להוריד תוכנה- אתה לא אמור למחוק אותה, מה שאתה צריך לעשות כדי להפתר ממנה- זה להסיר אותה. זה אותה פעולה הפוכה ל``התקנה``. איך עושים את זה - אני יראה לך את השלבים: א. הולכים לכפתור ``התחל`` לוחצים עליו- נכנסים ל- ``הגדרות`` ובתוך ההגדרות ל- ``לוח הבקרה``. ב. כשיפתח לך החלון של לוח הבקרה אתה תוכל לראות בתוכו סמל שעליו רשום: ``הוספה-הסרה של תוכניות`` - תלחץ עליו. ג. בתוך זה נמצאים כל ההתקנות של כל התוכניות שיש לך במחשב- תמצא את אותה תוכנית שאתה מדבר עליה- זה הולך לפי סדר - א,ב או A,B תסמן את אותה תוכנית- ותלחץ על כפתור ה- ````- שנמצא מתחת לחלון הלבן. * זה יטפל בענין ההסרה של התוכנה הזאת לתמיד בהצלחה

Camel Joe

New member
חן חן לך...

שיחקת אותה אח שלי...תודה רבה...סבבה הצליח כמו שאמרת. תודה רבה

למעלה