בעייה

SHoooKoLaTa

New member
בעייה

יש לנו סוסה בחווה שמה הוא רוז והיא בת 28. עכשיו אתמול הייתי בחווה ונכנסתי לתא שלה וזה היה כדי ללטף אותה והכל, היא נראתה יחסית רע למה שהיא נראתה פעם, והיא גם נראית עצובה כזאת. מה לעשות כדי לשפר את מצב-רוחה? איך לגרום לה להיראות טוב יותר?

אני מאמינה שעוגות ושחרור במנז'

יעודדה...

SHoooKoLaTa

New member
טחחחח...

שחרור במנז'- היא יוצאת כל ערב למרעה, אלא אם כן קר מדי.. עוגות- טחח.. אני יעשה!!! אבישג האופה!! נשמע טוב, לא????

צדק8

New member
תשומת לב

ופינוקיםםםםםםםםם
כשאת באה לאורווה, תני לה תשומת לב, צאי איתה לסיבוב, לכי איתה לדשא (אם יש...), תעשי לה הברשה טופה, גם המון גזרים ותפוחים יעשו ת'עבודה

שאלה לי אליך... היא הייתה בהריון

לפני שזה קרה? כי אם כן אויל זה בגלל שלקחו לה את התניוק ואם לא... אז כדאי שאולי תלכו איתה לוטרינר או שתקראו לו אליכם לחווה כדי שיבדוק אותה אולי זה בגלל איזה מחלה.(במקרה הכי גרוע) או שפשוט כדאי שתתנו לה יותר תשומת לב. תאכילו אותה יותר ותנסו כמה שיותר שהיא תוכאל אולי לבוא אליה מידי פעם לראות אם היא אכלה ואם לא אז שדלו אותה לאכול וכו'. וגם אולי באמת לרחוץ אותה מידי יום ללכת איתה... תנסו.

c r y s t a l

New member
אולי היא חולה

אני יודעת שיש בעלי חיים (וכמובן בני אדם) שמזדקנים אז בלוטת התריס לא עובדת כל כך טוב. הסימפטומים הם: דיכאון, עלייה במשקל (מצבירת נוזלים, בצקות) עצירות, איטיות, רפלקסים מוחלשים, עור יבש וירידה כללית בפעילות.. הפתרון דרך אגב נורא קל - הורמון של הבלוטה (בבני אדם זה כדור פעם ביום)! רק צריך וטרינר שיאבחן שזה באמת זה...

SHoooKoLaTa

New member
כנסי

רוז תמיד הייתה שמנה כזאת, ותמיד אכלה עד הפירור האחרון דיכאון ותשומת לב- נראה לי זה מה שיש..

למעלה