בעייה..

בעייה..

שלום אני באה בבעייה לפורום הזה כי אני באמת צריכה תמיכה של אמא או אבא וירטואלים
משההיתי קטנה רציתי להיות קרבית..התקבלתי למג"ב... הבעייה שעד לפני 7 חודשים הכל היה ברור שאני יהיה לוחמת..ככה אני.. אבל 7 חודשים יש לי חבר מקסים ואוהב.. ועכשיו הכל כל כך קשה ..להיות פקידה זה לא אני. אבל אם אני יהיה קרבית זה יהיה יותר קשה בלעדי החבר..לשמוע שהוא יוצא לבלות וכאלה... זה ממש קשה ההחלטה הזאת..ההורים שלי אומרים לי כמובן לא לוותר על החלום כי אני יודעת שאם אני לא יהיה קרבית אז אני יתחרט על זה כל החיים שלי אבל אם אני יהיה קרבית זה יהיה קשה ואני אבכה מלא פעמים בגלל ריחוק מההורים והחבר!!! זה קורע אותי!! אני יודעת שאם אנחנו מספיק אוהבים אז נחזיק מעמד..אבל הבעייה שלי היא שזה ממש קשה ואני פוחדת לעבור את זה..

oshiko

New member
תקני אותי אם אני טועה ...

שלום עדי, אם אני לא טועה גם החבר שלך מתגייס או כבר התגייס לקרבי - מוד"ש? אם זה המצב, אז ממילא אתם במצב שתצטרכו להיתראות במשך השירות אחת לשבועיים בערך. אז לא נראה לי שזה ישנה הרבה אם תתגייסי לקרבי או לא ... אבל אם זה לא המצב - אז באמת התלבטות קשה בשבילך ... (ד"א מה עם ההבטחה לפרסם אותנו בפורום הייד-פרק?)

תראה..

אממממ אז ככה החבר מוריד פרופיל הוא יהיה ג'ובניק קרוב לבית בגלל בעיות בעיניים מסכן חוזר עם דלקות רציניות וזה מסוכן כי לא מזמן הוא עשה ניתוח לייזר. בקשר להייד פארק אני ישאל את המנהל..לא ההיתי בתפוז הרבה זמן אז לא ראיתי את ההודעה בכלל... בכל מקרה כן אניט יודעת שיהיה קשה... הרבה צעירים אומרים שצריך למצוא חבר/ה לפני צבא שיהיה למי להתגעגע..... אל תעשו את זה!!!!!!!!!!!!!!!!1 זה סבל נוראי!!! אני ודרדשקסית יכולות להעיד על כך!!

The Blue Fairy

New member
המפף, ואני!

אבל אני דווקא לא מסכימה איתך :) נראה לי הרבה יותר נחמד לדעת שמישהו אהוב מחכה לך בבית וגאה בך על כל מה שאת עושה

אם המצב היה הפוך?

תדמייני שחברך האהוב, חלום חייו הוא להיות לוחם קרבי, ואילו את פקידה שמשרתת קל"ב, האם היית מצפה ממנו להוריד פרופיל ולהיות ג'ובניק בשבילך? האם הוא היה מסכים לכך?תחשבי מזוית כזאת ותדעי מה לעשות.

סמדר בנ

New member
בעיה ../images/Emo140.gif

נדמה לי שכבר "דיברנו" כאן בפורום על הבעיה שלך, אבל אני מבינה שזה באמת מטריד אותך, וזה הגיוני. טוב לך עם החבר ואת מפחדת מהפרידה הזו. אני חושבת שזה נהדר שיש לך כזה חבר "מקסים ואוהב" כמו שתיארת אותן, אז אם הוא באמת כזה הוא בטח לא ירצה שתוותרי על חלום ילדות שלך בשבילו. חשוב שיהיה לך סיפוק במה שאת עושה. בהנחה שאכן תמצאי במג"ב מה שחיפשת מבחינת השירות הצבאי, הרי שכשתבואי הביתה, תהיי יותר חזקה רגשית להשקיע בקשר שלכם כמו שצריך. אם תוותרי על החלום ותמצאי את עצמך בתפקיד לא מעניין ושאינו מתאים לך, מן הסתם תהיי ממורמרת וזה עשוי להשפיע גם על הקשר שלכם (וגם תחושה של "בגללך ויתרתי על החלום שלי..."). עכשיו, כמובן לא הכל שחור-לבן - יכול להיות שתגיעי לתפקיד מעניין אחר לא במג"ב ויכול להיות מן הצד השני שלא תאהבי את המסגרת המג"ב. הכל יכול לקרות. תחשבי גם על האפשרות שגם אם את מוותרת על מג"ב את יכולה למצוא את עצמך ביחידה רחוקה (יש לך פרופיל גבוה אני מבינה). לדעתי, את צעירה מדי בשביל לוותר על חלומות.
ומעניין, מה החבר אומר?

The Blue Fairy

New member
תראי..

זה יהיה קשה...זה ברור אבל אני לא חושבת שאת צריכה לוותר על החלום שלך בגלל זה. אם אתם אוהבים אתם תחזיקו מעמד ותישארו יחד, ובסך הכל מתרגלים עם הזמן. אצלנו חבר שלי בקרבי ואני עומדת להיות ג'ובניקית...בהתחלה זה היה קשה לא לראות אותו, עם הזמן זה נהפך למעין הרגל שכזה שמדברים כמה שאפשר כל יום ומתראים פעם בשבועיים. בכל מקרה, חבל לוותר על החלום שלך בגלל זה

סמדר בנ

New member
פיה כחולה....

טוב לקרוא מה שכתבת, אני זוכרת איך היית לחוצה כשהחבר התגייס... וזה נכון, מתרגלים לכל מצב (כנ"ל לגבינו ההורים כשהילדים מתגייסים) - בהתחלה זה קשה, אח"כ מתרגלים לזה שהילד לא בבית.

The Blue Fairy

New member
../images/Emo140.gifזה הראה לי שגם למצבים קשים

שנראים בלתי אפשריים מדי פעם יש יתרונות :)

הוא תומך

אני והחבר מדברים על זה הרבה והוא לא מסכים לי בשום פנים ואופן לוותר על זה או להיות בתפקיד אחר!!! הוא כל הזמן מעודד אותי שאני יהיה הכי טובה ואני יהנה בשירות שלי!! כן אני כתבתי על זה כבר בפורום כי זה ממש מטריד אותי שהוא התגייס נכנסתי לדיכאון לא אכלתי לא נהגתי ולא עשיתי כלום כי ההיתי רגילה להיות רק איתו... עכשיו אני יוצאת מבלה עם חברות ודי התרגלתי ... גם ההורים שלו מתקשרים אליי ושואלים אותי עליו מה איתו וכאלה...כי אין לו הרבה זמן לדבר איתם הוא מדבר איתם פעמיים בשבוע ואיתי כמה פעמים ביום שהוא יכול.. שלחתי לו חבילה עם מלא ממתקים לצבא! פיה כחולה אם חבר שלך יהיה קצין קשר אז הוא יהיה ליד הבית לא? ככה אחותי..!

The Blue Fairy

New member
חבר שלי יהיה קצין אבל לא ידוע עדיין

איפה, דרך ארוכה וקשה עוד לפניו, דרך שהרבה מאוד נפלו בה ואני יודעת שאם הוא ירצה הוא יצליח. בקשר אליכם, רציתי גם לומר לך שזה עוזר המון לקשר ומוציא את הקשר לחלוטין משגרה! אצלנו (עוד מעט שנתיים) הקשר הפך להיות שגרתי למדי והריחוק (פיזי! נפשית אנחנו תמיד קרובים) נתן לנו זריקת מרץ ע-נ-ק-י-ת. בכל מקרה, המון הצלחה בתפקיד
אני שמחה שהתקבלת למה שחלמת עליו

סמדר בנ

New member
אז יש לך תמיכה מהחבר

ואת חלמת על התפקיד....וגם הוריך תומכים בזה... עם כל ההסתיגות שיש לי כהורה להמליץ למישהו ללכת לתפקיד קרבי, אני מאמינה שבצבא צריך ללכת לתפקיד מעניין, ושמתאים לאישיות. וכמו שאמרת שהתרגלת לזה שהחבר לא בבית, כך תתרגלי לזה שאת לא בבית, אבל יהיה לך כיף שמישהו מחכה לך

למעלה