בעייה.

שירה14

New member
בעייה.

אוק`יי אז הבעיה שלי היא כזו.. כל פעם שאני רוצה בן, אני מצליחה להשיג אותו, אבל אחרי הקטע של ההשגה וה``מרדף`` אני מרגישה כאילו, אין, נגמר, אני לא רוצה אותו- אז מה אם עכשיו הוא רוצה אותי? ככה שיוצא מצבים שיש מלא שאוהבים אותי ואני לא אוהבת אפ`חד. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. יש לי חברה והמוח שלה היה בדיוק כמוני: היו לה מלא קטעים השנה, היא לא הייתה מוכנה לאחד, אחרי שאהבו אותה היא נסוגה לאחור..וכד`. אבל עכשיו, יש לה חבר! והיא אוהבת אותו! והיא נשארת איתו. ואני לא יודעת מה אני עושה עם עצמי ועם העניין הזה! אני חייבת מישהו אבל... מי? אני ישר נסוגה. אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי. את מי אני רוצה. מה אני רוצה. אני חייבת עזרה! והקטע הוא שממש בא לי חבר, רציני.

בוקר טוב.... שירה...

מה שקרה פשוט שעדיין לא מצאת את הבחור שאת באמת אוהבת... נורא כיף ``להתאהב``.. וזה קורה רק בהתחלה, בכל הקטע שרודפים אחד אחרי השני, ומתקרבים אחד אל השני.. ברגע שאת תמצאי חבר שבאמת תאהבי, את פשוט תרצי להמשיך להיות איתו ביחד... ואת לא צריכה לדאוג.. את פשוט אוהבת את המשחק של החיזור.. זה אחלה של דבר.. (את פוגעת בהרבה בנים, אבל זה עניין שלך...).. לילה טוב ילדה.. לילה לבן

gal-or

New member
שירה, תני לו לרוץ אחרייך.

מה שמשיגים בקלות, לא מעריכים. עדי

sweet melon

New member
שירה

אבל כשהוא מתאמץ ורודף אם הוא הנכון תני לו להישאר נסי אותו אולי זה יילך זה בא לאט לאט לא כ"כ מהר יודעים אם זה כן או לא מתאים תני להם זמן תכירי אותם יש לך מזל שהם כל כך רוצים אותך את ברת מזל sweet melon

bubble

New member
שירה

אני חושבת שהסיבה היא שהשקעת את כל הזמן במרדף ו"עמלת קשה" להשיג את הבחור לכן את חשה שהאהבה לא מהלב..כאילו היא באה במאמץ כזה.. ויש לך זמן..טוב לחכות עד שאת מוצאת את האחד והוא מוצא אותך..

**tamar**

New member
גם לי זה קרה

אני מרגישה ממש כמוך רק שאצלי המצב הזה היה קצת יותר קטן, היה מישהו שכל כך רציתי שהוא יאהב אותי וכשהוא אמר לי שהוא אוהב אותי פתאום חטפתי בחילה ומן הרגשה מוזרה כזאת... כבר לא התחשק לי, זה נשמע מגעיל אבל זה מה שהיה. אחר כך הבנתי שאני לא יכולה להיות ככה וגם לרצות חבר רציני אז לקחתי זמן חופש, לא דיברתי עם אותו אחד מאז ועכשיו אני סתם מחפשת. מקווה שעזרתי **

שירה14

New member
כן! ככה זה גם אצלי!

ישר שאומרים שאוהבים אותי! אני נסוגה! נרגישה שונה אליהם! ומתרחקת!! ככה זה בדיוק.. וכן, עזרת לי.. תודה רבה :))

עדן*

New member
לדעתי

ברגע שתמצאי את "האחד" את לא תסוגי לאחור,פשוט כנראה עוד לא מצאת אותו. את כבר תדעי שזה הוא ואז בעצמך לא תרצי לעזוב... ביי

למעלה