בעיית אוזניים

שירם

New member
בעיית אוזניים../images/Emo92.gif

אני כבר ממש מיואשת לילדי שניהם (2,3 שנים) יש מים באוזניים מה ניתן לעשית אנו עומדים כנראה לפני ניתוח כפתורים

yoelnd

New member
אוזן מים

שלום! תוכלי לראות את אותו נושא בהודעות קודמות. בכל מקרה טיפול משולב של נרות הופי, רפלקסולוגיה, תזונה והומאופטיה מביאים לשיפור משמעותי מאוד. רק בריאות ואהבה! http://www.solgar.co.il/med/yoelnd/

אז מה?

בתור ילדה שסבלה ממים באוזניים על כל המשתמע, גדלתי לא רע
זה עובר ולמה סתם להכנס לניתוחים???

עז

New member
אוזניים

הכליות נפתחות לאזניים (לפי הרפואה הסינית), מהודעות אחרות שלך ראיתי שאת סובלת מעייפות כרונית, נפיחות בעין שמאל ... גדלת לא רע? לגבי הילדים, בטח לא הייתי עושה ניתוח, ממליץ טיפול בשמנים אתרים. עז - מטפל הוליסטי

עז

New member
כן, תתפלאי לשמוע

כל חלקי הגוף מקושרים אחד עם השני. תראי את הגוף כדבר שלם, ולא כאוסף של איברים. עז - מטפל הוליסטי

ריפוי דלקות ומיים באוזניים

לרפא דלקות או מיים באוזניים ניתן ביעילות גבוה מאוד ע"י שמנים נדפים וצמחי מרפא. הבעיה חולפת תוך מספר ימים. אם את מעונינת תכתבי לי ל[email protected] רפואה שלמה מיכאל

גילהבי

New member
לפני שאת מתיאשת והולכת לניתוח

אני מכירה כמה וכמה ילדים (וביניהם גם בן של רופאת ילדים) שבעיות האזניים חלפו להם כלא היו לאחר טיפול הומאופטי ממליצה בחום (מנסיון אישי)

מסכימה עם כולכם

שירם יקרה, ראשית אל יאוש , נוזלים באוזניים זה דבר נפוץ ופעמים רבות עוברים גם ללא ניתוח והתערבות כולשהי. מעבר לכך גם אני ממליצה לך לקרוא תשובות שנתנו פה בעבר בנושא (תשובה 1 ותשובה 2 ). אם יהיו לך שאלות נוספות אשמח לענות. הרבה בריאות יעל

כירופרקטיקה ודלקות אוזניים כרוניות

שלום שירם. יש תוצאות טובות מאד לכירופרקטיקה עבור ילדים הסובלים מדלקות אוזניים כרוניות. אני ממליץ לך לקרא את הכתבה על כירופקרטיקה כטיפול בדלקות אוזניים כרוניות שהתפרסמה בעיתון הארץ (מוסף בריאות) ב 31.12.01. על כל פנים מומלץ לפנות לד"ר עדו שפירא ברמה"ש שביצע את המחקר בביה"ח אסף הרופא. כמו כן את יכולה לפנות אלי בe-mail לפרטים נוספים. בברכה, ד"ר געש, כירופרקטור.

למעלה