בעיית אחסון בצק פריך

Engel der Nacht

New member
בעיית אחסון בצק פריך

זו רולדה פריכה מבצק חמאה עם מילוי שוקולד שיוצאת מדהימה מהתנור אבל נהרסת לי באחסון וזה ממש מבאס.
ניסיתי בהתחלה לפרוס ולאחסן בקופסת פח (כשהיא מקוררת לחלוטין כמובן) אבל אז נוצרה לחות ואבקת הסוכר נמסה והמרקם נהרס.
ניסיתי בקופסה של עוגות בחושות שיש לה במכסה שני חורים קטנים וקרה אותו דבר..

בנתיים אני פשוט משאירה אותה ככה ורק סוגרת מעליה עם הנייר אפייה.
הפריכות נשמרת אבל יום למחרת כבר הלכה הטריות..

יכול להיות שאני מוציאה אותה כשהיא לבנה מידי ואז נותרה עוד לחות בבצק שמתאדה בתוך הקופסאות?
או שאמורים לאחסן במקרר או באופן שונה שאני לא יודעת עליו..

אשמח לעזרה
 
למעלה