בעיית אייסיקיו מטרידה במיוחד

• פותח הנושא tcl
  • פורסם בתאריך

tcl

New member
בעיית אייסיקיו מטרידה במיוחד

אני יודע שזה לא ממש בעיה אבל בכל מקרה באיזה קובץ נשמרת ההיסטורי שלי? ובאיזה מעבד תמלילים אפשר לפתוח אותו עם איזה פונט? האם הקובץ הוא: youricqdir\youricqver\icq#.dat? אנא אנו לי בהקדם

nando

New member
Dear tcl

עבור גרסא 2000 הקבצים המכילים את כל המידע שנצבר בגין פעילותך כלומר הContact List ו ההסטוריה, כל אלה נשמרים בספריית ICQ 2000B אותם כדאי לגבות במקרה של צורך בפירמוט הדיסק הקשיח. לפי ידעתי לא מדובר בקבצי ASCII ולכן לא תוכל לפותחם כך סתם במעבד טקסטים מצוי...

B0ND_JAME5_B0ND

New member
זה התשובה...

מה שאתה צריך לעשות זה להכנס לאותו שם שאתה רוצה להוציא פלט על ההיסטוריה שלך איתו: 1. ללחוץ על התפריט של השם שלו. 2. history 3. view messages history 4. אז יפתח לך: message history of: XXXXX 5. שם תלחץ על SAVE AS!! וזה ישמר היכן שתרצה בצורה של קובץ עם סיומת TXT אשר נפתח בכתבן של windows זהו!

tcl

New member
לא לזה התכוונתי

אני התכוונתי לקובץ עצמו למשל אם אני רוצה את כל ההיסטורי ולא של משתמש אחד אני יודע שלפחות חלק ממנה מאוכסן בקובץ שציינתי בהודעה למעלה אולי יש איזו תוכנה שבעזרתה אני יכול לגבות את כל ההיסטורי למקרה של פורמט ולשמור אותה כקובץ שניתן לקרוא במעבד תמלילים?

nando

New member
כפי שכבר הסברתי...

גבה מראש את ספריית icq 2000b התקן מחדש את ICQ התחבר לצורך הרישום לרשת תוך שימוש במספרך הישן סגור את ICQ העתק בדריסה את הספריה שגיבית (icq 2000b) במקום הספריה שנוצרה במהלך ההתקנה. הפעל מחדש את ICQ מברוק... ה ICQ שלך שמר על ההסטוריה וגם על CONTACT LIST שלך. תתחדש....

למעלה