בעיית אכילה בתינוק בן 9 חודשים

landoyel

New member
בעיית אכילה בתינוק בן 9 חודשים

היי! התינוק שלי בן 9 חודשים (בעוד 5 ימים). הוא יונק ובגיל חצי שנה התחלנו לשלב מוצקים. כנראה שסובל מעט מריפלוקס. מטופל בזנטק + גביסקון וכשאני איני נמצאת כדי להניק אותו מקבל אינפמיל. בהתחלה קיבל את המוצקים בהתלהבות גדולה מאוד. בתקופה האחרונה (בחודש-חודשיים האחרונים), אוכל ממני גג 10 כפיות של מוצקים (הרבה פחות ממה שהיה אוכל קודם לכן) ובוכה ולא נרגע עד שלא מקבל ציצי. ניסיתי לתת לו בקבוק במקום, אך הוא לא נרגע ולא מפסיק לבכות. לצערי, אין מצב שמישהו אחר יוכל לתת לו את ארוחות המוצקים, מכיוון שבעלי עובד עד שעות מאוחרות, וגם משום ש"להרגיל" אותו שאמא לא יכולה / לא רוצה "להתעמת" איתו בעניין האוכל עד כדי כך שהיא לא מנסה בכלל זה לא רעיון טוב. התחלתי לחשוב שאולי הבעיה היא התנהגותית (משום שמאחרים כן אוכל את המוצקים בצורה טובה יותר). פעם נכתב פה שיש איזה מקום שנותן שירות כמו של סופר נני, שבאים הביתה ומסתכלים על ההתנהלות ועוזרים. האם ניתן לקבל את הפרטים של המקום? האם יש טעם לפנות אליהם בעניין "בעיית" אכילה כזאת? האם יש מקום אחר שקולע יותר לטפל בבעיה? (אני חושבת שזאת בעיה התנהגותית ולכן טיפול של הסתכלות בהתנהלות בבית נראה לי אולי הכי מתאים. זה מה שאני מחפשת). תודה רבה מראש תמר

"סופר נני" מכון אדלר

שלום רב תמר, תוכלי להתקשר למכון אדלר לסניף הרצליה בקשי לדבר עם מנהלת הקליניקה אתי פז. היא תפנה אלייך יועצת אדלריאנית בנוסח "סופר נני" שרות שניתן על ידי מכון אדלר. בהצלחה, עינת גבע, יועצת משפחתית, מכון אדלר.

למעלה