בעיית אפיה
ראיתי מתכון ללחם טחינה(ללא קמח) בקבוצה שאני נמצאת בה.
ואני רואה שכולן מכינות את הלחם והן מתלהבות ממנו.
אבל משום מה כשאני מנסה להכין אותו, הוא תופח ונראה יפה, אבל אחרי האפיה הוא נופל.
מישהי אמרה לי לא להוציא מייד מהתנור אלא להשאיר בתוך התנור אחרי שאני מכבה אבל זה לא עזר.
אני אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה זה נופל אצלי אבל מצליח אצל כל האחרים.
מתכון:
6 כפות טחינה
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפיה
מערבבים ואופים בתבנית אינגליש קייק
180 מעלות, 20 דקות
ראיתי מתכון ללחם טחינה(ללא קמח) בקבוצה שאני נמצאת בה.
ואני רואה שכולן מכינות את הלחם והן מתלהבות ממנו.
אבל משום מה כשאני מנסה להכין אותו, הוא תופח ונראה יפה, אבל אחרי האפיה הוא נופל.
מישהי אמרה לי לא להוציא מייד מהתנור אלא להשאיר בתוך התנור אחרי שאני מכבה אבל זה לא עזר.
אני אודה לכם אם תוכלו להסביר לי למה זה נופל אצלי אבל מצליח אצל כל האחרים.
מתכון:
6 כפות טחינה
2 כפות דבש
4 ביצים
כפית אבקת אפיה
מערבבים ואופים בתבנית אינגליש קייק
180 מעלות, 20 דקות