בעיית אתרים והשוואת מחירים -

שח_מט

New member
בעיית אתרים והשוואת מחירים -

בעקבות ההודעות וההמלצות יצאתי להשוות מחירים בין האתרים השונים. הרכבתי חבילה צנועה של שלושה כותרים דרושים: 1. ממנטו - גירסה רגילה (לא LIMITED) 2. life of brian של מונטי פייטון - גירסה רגילה 3. הופעה של דיאנה קראל בפאריס להלן המחירים שנתקבלו מהאתרים השונים (ללא משלוח) ezydvd (שלא רלבנטי) - 250 ש"ח... dvd box-office קנדה - 279 אמאזון ארה"ב - 280 dvd.com ארה"ב - 289 laserclub הישראלי - 339 blackstar בריטניה - 351 אמאזון בריטניה - 374 ב- dv-depot אין את בריאן ושני האחרים יעלו 209 ש"ח ב- devoted אין את קראל ובריאן. ממנטו עולה כ- 76 ש"ח (זול!) מה אתם אומרים? אני מאוכזב. אולי אנסה את הקנדי. שחר

Soak

New member
מספר דגשים

קודם כל חשוב לציין שמחירי BlackStar כוללים בתוכם את דמי המשלוח וסביר להניח שזו הסיבה להיותו היקר ביותר. שימו לב שההבדל בין EZY המהולל לאמזון ארה"ב הנחשב יקר הוא 30 ש"ח. אמנם זה לא מדגם מייצג אבל גם אני שמתי לב מספר פעמים שאמזון אמנם יקר יותר אבל ההפרש נמוך ובמחיר השירות המעולה והביטחון לעיתים זה שווה. לייזר קלאב הישראלי נותן שירות מצויין והסרט מגיע הביתה בזמן שיא אבל המחירים שם גבוהים. בסרטים מסויימים גם ההפרש הזה זניח ובשיקול המהירות הוא בכל זאת עדיף. ולסיום יש בקישורים אתר מעולה המשווה מחירים בין האתרים האוסטרליים למיניהם. חובה להעביר שם כל סרט שמתכננים עליו (אחרי שכמובן עבר בדיקה מקיפה באתרי השוואת האיזורים לראות שלא הפסדנו שום דבר). בקרוב אעלה במאמרים מעין "מדריך קניה" שיהפוך את הרכישה וההתלבטות לפשוטה יותר.

noachk

New member
../images/Emo31.gif לא מדויק

המחירים באתר Blackstar אינם כוללים משלוח. לאחר בקשת ביצוע הזמנה מצטרף מחיר של 1.4 ליש"ט לכל סרט תחת סעיף משלוח. כך שבכל מקרה צריך להוסיף סכום זה לחישוב הכללי.

רומן ט

New member
כמה הערות

1. לא לשכוח מע"מ! בקנייה של מעל $50 (בד"כ) תיאלץ לשלם מע"מ על כל הקניה (כולל משלוח). כמובן שבלייזרקלאב המחיר כבר כולל מע"מ ולכן הוא נראה כ"כ יקר. כמובן שאם תפצל את ההזמנה לכמה חבילות ע"מ לא לעבור את תקרת המע"מ - אז מחיר המשלוח יהווה חלק נכבד מהסכום הכללי (בעיקר מאמזון ארה"ב). 2. המחירים שנקבת גם כוללים משלוח? 3. באתרים שמחייבים אותך במטבע זר שהוא לא דולר ארה"ב מחיר ההמרה לשקלים גבוה יותר, כי חברות האשראי (ה-#@@$$@@) ממירות קודם לדולר ארה"ב ורק אח"כ לשקלים - הכל עפ"י שער המחאות גבוה. 4. Life of Brian בגירסה הרגילה הוא באיכות די מזעזעת. אני יודע שהגירסה של קריטריון היא יקרה פחד, אז אולי שווה לקנות את Holy Grail במקום? 5. ב-dv-depot יש לינק מיוחד להוספת כותרים ע"י המשתמשים. בד"כ מתווספים לקטלוג מספר ימים לאחר הגשת הבקשה. 6. באתרים הקנדים יש 2 גירסאות של ממנטו - אמריקאית וקנדית. ההבדל ביניהם די שולי (בעיקרון - ראיון קצרצר עם הבמאי).

דור10

New member
האתרים הקנדיים-לא אוהבים אותנו?

לא יודע אם זה מקרי, אבל נתקלתי בבעיות באתרים הקנדיים DVD-DEPOT ו- DVD BOXOFICE. בשניהם התחילו תחקירים ושאלות על כרטיס האשראי שלי שהוא אפילו יחסית יוקרתי... Goldmastercard הם ביקשו צילום של הכרטיס ומצב חשבון חודשי, ושלחו שנתונים לא מתאימים ורוצים הסברים(הם פשוט כנראה לא יודעים לקרוא עברית) לבסוף לאחר חמישה פקסים בערך ועשרה מיילים, אף אחד מהם לא חוזר אליי. ותאמינו לי אין לי שום בעיה עם הכרטיס... יכול להיות שלא רוצים יותר לקוחות מישראל?????? וזה קרה בגלל שגם האוסטרלים לא רוצים אותנו....

הסיבה היא שבארה"ב וקנדה מקפידים

יותר ממדינות אחרות בגלל שנתגלו שם המון מקרים של מספרי כרטיסי אשראי גנובים, ואם הלקוח גר בקצה השני של העולם אז מקפידים כפליים. אני זוכר שלפני 4 שנים הזמנתי ציוד מחשב מאתר אמריקאי ונתבקשתי לשלוח כל מיני מסמכים וצילומים. אז שלחתי, הם בדקו, אישרו, ושלחו את הציוד ללא בעיות (הבעיה היחידה היתה עיקוב במכס בארץ...) והכל היה בסדר. בקיצור - זה לגיטימי וזה לא כזה סיפור.

איצקיס

New member
לא נראה לי שזו הסיבה

כבר הזמנתי מכמה וכמה אתרי אינטרנט בעבר ומעולם לא נתקלתי בכזו בקשה. עובדה היא שאמזון ו B&N שמבצעים עסקאות בנפחים גדולים הרבה יותר לא מבקשים מסמכים כאלה. כבר יצא לי פעם להזמין מצלמה דיגיטלית + אביזרים מארה"ב במחיר כולל של כמעט 1,000 $ ולא טרטרו אותי ככה. פשוט יצרו קשר עם חברת האשראי, בדקו את הפרטים, קיבלו אישור (לא לפני שחברת האשראי פנתה אלי לקבל אישור לבקשת החיוב) ונגמר הסיפור. אם הם רוצים לוודא שמי שהזמין הוא באמת בעל הכרטיס - טלפון אחד לחברת האשראי ובדיקה מהירה של הפרטים תפתור את הבעיה. לשלוח את הלקוח להמציא כל מיני מסמכים מופרכים (פירוט חיוב האשראי באנגלית, נו באמת ...) זה כמו להגיד לו - רוצה לקנות אצלנו ? תתאמץ ... מצטער, זה לא שירות.

רומן ט

New member
הזהרו מ- DVD-DEPOT!

ככל שידוע לי, היו שם בעיות רציניות מול חברות כרטיסי אשראי. אני יודע זאת, מכיוון שאחד מלקוחות www.dv-depot.com שאני קונה ממנו (זה אתר אחר לחלוטין!), קיבל הודעה מחברת כרטיסי האשראי שהם לא עובדים עם dvd-depot. רק כשהוא הסביר שזה אתר שונה, הם הסכימו. (לפחות זה מה שהוא כתב בפורום של dv-depot). בכל מקרה, אני בטוח ש-dv-depot עובדים עם ישראל. שירות הלקוחות שלהם הוא הטוב ביותר שנתקלתי בו. -רומן

איצקיס

New member
אתה עוד היית סבלני איתם ...

זו היתה התגובה שלי למייל שלהם: Dear Mendy, I´m sorry, but where am I going to find a credit card statement in English ? The mail correspondence in Israel is performed in our official language - Hebrew. I´ve been shopping on Internet sites for over 3 years (Including Amazon, B&N and many more) and I was never requested to fax any statement. If there is a problem with the credit card details, then my credit card company will alert you and prevent you from completing the transaction. E-commerce is not new to Israeli credit card companies, they will know how to handle your billing requests. Regards,

דור10

New member
בסוף אישרו לי את הכרטיס אשראי

לאחר עוד שני מיילים הם שלחו לי תשובה שאחכה למשלוח..אבל משום מה אין להם במלאי את מה שרציתי, בקיצור תהליך ארוך שעוד לא נגמר.

למעלה