בעיית ב Vb

• פותח הנושא nando
  • פורסם בתאריך

nando

New member
בעיית ב Vb

אבקש את עזרתכם במציאת פתרון לבעיה הבאה. אני כותב יומן כתובות המאפשר חיפוש דינמי ע"פ כל אחד מהשדות האפשריים בשאילתה המתבססת על השדות שאוכלסו ב Form. הנתוננים נשמרים בטבלה אחת ולכל רשומה בטבלה זו,עשוים להיות בטבלה אחרת, נתונים אותם אני רוצה לאחזר כשאני מדלג בין הרשומות של הטבלה הראשונה. לצורך הדוגמא. פרטיו של אדם בטבלה הראשית ואילו במשנית כל מספרי הטלפון שלו. נכון לעכשיו אני מריץ שתי שאילתות על סמך שדה index זהה לשתי הטבלאות. הדבר כמובן לא מאפשר לי לרוץ על כלל הרשומות כאשר אני מבצע שליפה של כל הנתונים ברשומות הגרורות. תודה על העזרה וסליחה על האריכות של השאלה.

השאלה כאן לא ממש מובנת...

אולי תנסח את הבעיה מחדש, ותרשום את שאלתך הספציפית.

nando

New member
תיקון ניסוח

אני מבצע שליפה משתי טבלאות. שליפה מטבלת ראשית וטבלה משנית המכילה רשומות מקושרות לטבלה הראשית דרך שדה עם ערך משותף. כיוון שאין השדה המשותף משמש כקריטריון חיפוש, יש לי קושי לעבור בין הרשומות בטבלה הראשית ולהמשיך להציג את הרשומות המקושרות המתאימות לרשומות מן הטבלה הראשית כשאני עובר בין אלה של הטבלה הראשית. לצורך העניין אם יש טבלה של הורים וילדים.ואני עובר לאורך רשומות ההורים, אני מבקש לראות את הילדים השייכים לכל הורה בהתאמה כל פעם שאני זז לארורך ה Recordset. הצורך שלי הוא בניסוח השאילתה המתאימה ב sql

nscom2k

New member
תבנה לפני כן שאילתה ....

תבנה לפני כן שאילתה שמאחדת את שתי הטבלאות.

למעלה