בעיית גזים במיטה.....

egdragon1

New member
בעיית גזים במיטה.....

אני בחור בן 25 ,מסודר לכאורה,תמיד יש איתי בת זוג אלא ש........ הבעיות מתחילות לאחר שאחרי מספר פעמים שאני שוכב איתן וישנים ביחד הן מתחילות להרגיש "נוח" ופשוט סליחה על הביטוי "מפליצות" חופשי.... אני יודע שזה טבעי ואני יודע שזה אולי ממש אידיוטי אבל זה ממש מפריע לי ! ואני לא יכול להתגבר על זה שאותה אחת הסריחה לי במיטה וכך נגמר לו תמיד הקשר.... מה ניתן לעשות ,האם לכן הבנות יש פתרונות יצירתיים? (ולא אל תפנו אותי לקנות לבחורה קרבוסילן...)

נימשון

New member
תקשורת היא סוד כל קשר

פשוט להגיד לה שלא נוח ונעים לך עם זה. כמה פשוט ככה קל... אם לה נוח מספיק כדי "להפריח יונים" ילדך אז אתה אמור להרגיש מספיק נוח כדי להעיר לה על כך.

RANINA

New member
חחחח לא זאת בעיה

לא יודעת מה זה קורה ( אני גולשת מהפלאפון)

shaniza

New member
בדרך כלל

הבעיה היא הפוכה... הבנים הם אלה שמרגישים נוח להפריח ולבנות זה מפריע
וכמו שנימשון אמרה, אם הבחורה שאיתך מרגישה איתך נוח מספיק כדי להפריח... תרגיש נוח להעיר לה וליידע אותה שזה מפריע לך. אגב מישהו פעם אמר לי... שאם גבר מרגיש חופשי להפריח לידי, יש בזה איזה סימן לרציניות בקשר התאפקתי לא להתפקע (מצחוק) לידו

magenta73

New member
מה יש לך,

בבית של אבא שלי, שלושת האחים גדלו להבין שזה לא מנומס לא לסיים את הארוחה בלי איזה גרפס גדול ועסיסי, זה אומר שלא היה לך טעים האוכל... כל אחד והדרישות שלו...

magenta73

New member
למה מרכאות?

כי אנחנו נמות מהשוק, מההלם מהמומה אם תכתוב מפליצות?!? אנחנו גם מפליצות, טוב, אני לא אכליל. אני גם מפליצה. אבל... עם כל הכבוד... להפליץ המיטה? בעיה לצאת שניה וללכת לשירותים? לאמבטיה? (אלא אם כן אתה מפליץ במיטה, ואז זה לא פייר מצידך) אין הרבה רעיונות יצרתיים חוץ מפשוט לדבר על זה. להגיד שמפריע. נשבעת... זאת ההודעה הכי הזויה שכתבתי היום... אם בכלל...

shaniza

New member
כל פעם שאת רוצה להפליץ

את יוצאת מהמיטה והולכת לשירותים? גם כשקור אימים מתחת לפוך? גם כשיש לך בעיות עיכול וזה לא רק פוק אחד? ממש פעילות אירובית...
אם מישהו יודע שהפוקים שלו יחסית מריחים... שיזהיר מראש שזה מגיע וזהו

magenta73

New member
את רוצה לניכנס כאן

לתזוזות המעיים שלי? לא משנה, חשבתי לענות, אבל אני מתפקעת מצחוק רק מלחשוב על זה... צודקת. פוק זה פוק. ויש לתת לו את הכבוד הראוי לו! הזוי... הזוי... שאלה יהיו הצרות שלו, אקיצר...

shaniza

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo6.gif

זה היה בכלליות... לאו דווקא לתזוזות המעיים הספציציות שלך ...

ברמודה

New member
מעניין עם זה הבעיה היחידה שלו

עם בנות .כנראה התקשורת בניהם בשפה שונה . אני לא מבינה איך אתה מוצא או בוחר רק את הבחורות המפליצות . אגב אתה שם פקק אולי שתף אותנו בתור מומחה לנודים במיטה

egdragon1

New member
תגובות על תגובות...

אני מקווה שאתן לא חושבות שאני איזה "מתנשא" אחד כי אני ממש לא . ולא אין לי בעיות עם נשים ולא אני לא איזה טיפוס שלא מתקשר טוב ולא אני גם לא עושה את זה לידן , משתדל להתפנות לבית שימוש קרוב כי לא אבקש מבחורה לא לעשות מה שאני כן עושה...(אני לא איזה שובינסט בהמה) ותאמינו או לא זו באמת הבעייה שלי ,זה פשוט מוריד לי את החשק מהבחורה... זה כאילו נתפס אצלי כגסות רוח אצלה או לא יודע..... אני רק יודע שמילא אם זה היה חד פעמי,אז אני יבין אבל אללה יסטר תסלחנה לי שאני מצפה מבנות המין היפה להיות קצת יותר נימוסיות/עדינות, כי איפה הגזים ואיפה הרומנטיקה? זה לא מתחבר לי....... אגב האם אתן הבנות מרשות לעצמכן לעשות זאת ליד בני זוגכן?ואיך התגובה שלהם?

RANINA

New member
חח אני ממש מתה מצחוק

אני מסכימה איתך שזה לא יפה אני אישית לא היתי מפליצה ליד הבן זוג שלי אני לא ילך לשירותים אבל אני יתאפק אני לא טיפוס שמפליץ הרבה נזכרתי במשו כרגע האם אתה נגעל כאשר בנות תוקעות גריפס ? פה למשל אני בטוחה שלבחורה יהיה יותר קל להבין ולהתאפק

shaniza

New member
כמה שאלות

בגלל שרוב הבנות שאני מכירה לא עושות זאת בפומבי ... עם כמה בנות זה קרה לך? אחרי כמה זמן שאתם ביחד הן הרשו לעצמן?

egdragon1

New member
אתן ממש נחמדות כאן :) ...אני אענה

קודם כל בחורה שתוקעת גרפעס לפי דעתי זה גם לא הכי יפה, אבל זה עוד נסבל,(תלוי באיזה רמות כמובן! לא כשזה בא בדציבלים גבוהים..) לגבי עיניין הגזים: רוב הבחורות שיצאתי איתן עשו זאת על ידי ובמיטה וזה כמובן לא בשבוע הראשון להכרותינו אבל אחרי חודשיים פלוס מתחילה לה סימפונייה קטנה במיטה..... מילא זה אבל הריח!!! מיי גאד..... אני טיפוס רומנטיקן למה זה מגיע לי? והכי מוזר זה כשאתה יוצא עם פצצונת רזה רזה ודקיקה ואז פתאום לילה אחד היא פשוט מביאה את זה בענק....ואז אני שואל את עצמי WHAT THE FU....WAS THAT ?

shaniza

New member
אין ספק ש...

אתה מצליח לשעשע אותי בשעות מורטות עצבים אלה - מחכה להגיע הביתה ולהשוות תוצאות של מבחן מועד ג' אבל זה לא הנושא כאן אז ... המשפט האחרון שלך קרע אותי... אני אשכרה שומעת אותו נאמר ברקע ע"י סיימון (אמריקן איידול) מזכיר לי שבת מלפני חודש... נסעתי עם ידיד לחברים בירושליים שהכינו לנו לצהריים, תנחש מה? נכון! חמין. בדרך הביתה, לפני שנכנסנו לאוטו, הוא אמר לי שאם אני אצטרך להפריח שאני אגיד לו שהוא יעצור כדי שאעשה זאת מחוץ לאוטו. מפה לשם מיותר לציין שהיה זה הוא שהיה צריך לעצור ועוד יותר מיותר לציין שהוא לא טרח לעצור. קיצקוצ... אין לי מושג איפה אתה מוצא את הבנות המשוחררות האלו

למעלה