בעיית גזענות חמורה בעבודה וכיצד להתמודד?

בעיית גזענות חמורה בעבודה וכיצד להתמודד?

שלום, רציתי לשתף במקרה שקרה היום בעבודתי ולקבל את עצתכם כיצד לפעול, אודה לכם על שיתוף הפעולה תודה אז ככה, היום בבוקר יצא לי לשמוע שיחה של ראש הצוות שלי עם אחד העובדים בצוות (כיוון שכולנו יושבים באותו מתחם פתוח), בשיחה אמר ראש הצוות! לעובד בקול רם וללא כל בושה כך: "אני שונא תימנים!" "אני שונא רוסים" וכשנאמר לו על ידי העובד שהוא גזעני, אמר ראש הצוות "נכון, אני גזעני - שונא תימנים", וכו'... כתימני, מאוד נפגעתי וקשה לי להמשיך לעבוד, אני מפחד לפנות למנהל בכיר, כגון מנהל כח אדם שהוא הכתובת לכך אצלנו כיוון שאני מפחד שיתנכלו לי (מנהל המחלקה בקשר חברי וטוב עם ראש הצוות ומגבה אותו תמיד) מה דעתכם על כך, מה תהיה התגובה של מנהל כח אדם כשישמע על כך? אוסיף ואומר כי מדובר בחברת הייטק גדולה ומכובדת ולא במקום חובבני תודה מראש

אני

מאוד מסכימה איתך שזה פוגע. השאלה היא אם אתה מאמין שפניה למנהל כ"א תעזור. האם מנהל כ"א אצלכם הוא בעל כח והשפעה. והאם הוא לעניות דעתך יתכוון להתמודד עם הבעיה. האם אתה מתכוון להחשף כזה שהתלונן על מנהל הצוות?

nogaash

New member
האם ראש הצוות שלך...

התנהג אליך אי פעם בצורה לא נאותה, לא מכובדת או לא מקצועית? יכול להיות שהוא אמר את מה שהוא אמר בהקשר מסויים שלא היית עד לו וכנראה שמזבוב עשית פיל.. כל אחד לפעמים זורק הערות שנשמעות כגזעניות, אז מה?? השאלה היא מה הם עושים עם זה. צר לי שנפגעת.. גם אני בת לאבא תימני ויום אחד שמעתי את המנהלת שלי אומרת משהו לא נעים על התימנים והגבתי לה ב "היי.. תיזהרי, אבא שלי אחד מהם" היא הסמיקה, התנצלה וחזרה לעבודה.. בדיוק כמו הראש צוות שלך נראה כי גם היא לא סובלת תימנים או וואט אבר אבל מעולם לא נתקלתי ביחס לא הוגן ממנה אז זה לא ממש משנה לי מה היא חושבת. מה שאני אומרת בשורה התחתונה היא שאם השנאה שלו לעם התימני לא משפיעה עליך לרעה, כלומר הוא אינו מתנהג אליך בצורה לא הוגנת או לא רואיה, אז.. עזוב את זה, תמשיך הלאה.. אתה עוד תשמע את זה הרבה בחיים, אין טעם להתרגז על לא דבר.

למעלה