בעיית דלת כניסה

ronchooli

New member
בעיית דלת כניסה

שלום לכולם מזמן לא כתבי פה, גם החלפתי שם משתמש, בקיצור תקופה לחוצה. עברנו לבית שבנינו במשך שנתיים, והכל אחלה, משתדלים להתגבר על כמות הארגזים המטורפת אבל לא נורא גם זה יגמר. צצה לנו בעיה עם דלת הכניסה, וחשבתי שאולי אצליך למצוא מישהו שירצה לקנות אותה. הבעיה היא לא בדיוק בעיה, ואני אסביר. כחלק מהעסקה שלנו עם הקבלן קיבלנו ממנו דלת כניסה, אני שמה תמונות הבעיה היחידה שלנו עם הדלת זה הצבע שלה שאנחנו אישית פחות אוהבים בגלל טעות או אי הבנה הדלת נצבעה בצבע הזה והקבלן לא מוכן לעזור יותר בשום צורה. לא משנה נתקענו איתה, חשוב לי לציין שהיא יפיפיה ועשויה מצויין, זה פשוט הצבע שלא מתאים לנו אז החלטנו להזמין דלת כניסה חדשה, ולכן חשבתי שאולי אצליח למכור את הדלת הזאת. אנחנו גרים בבית בקושי חודש, והיא במצב מצויין, היא מחולקת ל2 יש בה הכנה לפתיחה חשמלית ואנחנו כמובן מוכרים אותה במחיר נמוך, בערך חצי ממה שעולה כזאת דלת חדשה. אם מישהו מעוניין אני אתן את המידות המדוייקות שלה. החברה שמתקינה לנו את הדלת החדשה, גם מפרקת לנו את זאת וזה כולל הכל, כולל משקופים. אם המידות מתאימות והצבע לטעמכם אולי תוכלו לחסוך ככה סכום ניכבד על דלת עץ שכזו... אשמח אם תיצרו איתי קשר כאן או במסרים. אין לי בעיה לספק תמונות יותר מקרוב ושל כל הדלת הצירים וכו תודה

fireman

New member
למה לא לנסות לצבוע

במקום להחליף את כל הדלת? אני חושב שיהיה דיי קשה למכור דלת כי בד"כ דלתות כניסה "תפורות" על המידות של הפתח הספציפי במיוחד אם זו דלת שהבסיס שלה הוא של דלת פלדה

ronchooli

New member
הבסיס שלה הוא לא של פלדה

ואם מישהו נמצא בתהליך בניה הוא יכול בקלות להתאים את המידות אין טעם לצבוע את הדלת מכיוון שזה סתם יהרוס אותה יאלצו לשייף את כולה וזה רק יגרום לה נזק בקיצור העדפנו לא להתעסק עם זה יותר מידי והזמנו דלת חדשה מספיק היה לנו עם הקבלן וכבר לא היה לנו כח להמשיך להלחם פתח הבית שלנו הוא לא משהו מוגזם, הוא בגודל סטנדרטי, והמידות בהחלט מתאימות לרוב הפתחים הממוצאים של דלת מסוג זה.

למעלה