בעיית היגיינה אצל בן הזוג....

potifur

New member
בעיית היגיינה אצל בן הזוג....

מפריע לי שהוא לא מרגיש צורך להתקלח כל יום! שלא לדבר על להתגלח! מפריע לי שבמקום להגיד לו שהוא מזיע אני אומרת שלא מפחד שיעלב! מפריע לי שהוא לא מודע לריחות הגוף שלו! מפריע לי שהוא לא רוצה להשקיע בגוף שלו בשבילי! מפריע לי שהוא אומר שאני קטנונית במקום לשנות את ההרגלים שלו! אנחנו אנשים בוגרים ואוהבים ואם אתה גר עם מישהו אתה אמור להתפשר לא? חשבנו להתחתן אבל עד שהוא יתבגר אני לא רואה סיבה לעשות את זה

מה עם לעשות מקלחות משותפות?

נראה לי שהוא יאהב את הרעיון
מסכימה לגבי המשפט האחרו ןשלך

potifur

New member
מקלחות משותפות.

חשבתי על זה אבל לא תמיד כשהוא צריך להתקלח אני צריכה את מבינה? זה יעייף אם כל פעם שהוא יצטרך מקלחת אני יכנס איתו חח

magenta73

New member
תפתחי את הפה שלך ותגידי לו -

אתה מסריח. אתה מזיע. לך להתקלח. את לא יכולה לשתוק ואז לבוא בטענות שהוא לא עושה מה שאת רוצה, מהסיבה הפשוטה שהוא לא יודע שזה בכלל מפריע לך. ולא, לא לכולם יש ואתם סטנדרטים בכל הנוגע להיגיינה, מה לעשות. בכל מקרה - זה כלל חשוב שאת צריכה לזכור ולשנן - אף אחד הוא לא קורא מחשבות. מפריע לך משהו? תדברי. נקודה.

potifur

New member
בתכלס את צודקת.

כנראה שאני מעוצבנת יותר שהוא לא מודע לגוף שלו כמוני מאשר זה שהוא ריחני אבל צמד המילים אתה מסריח לא ייצא לי מהפה זה מעליב!

magenta73

New member
ועוד טיפ לחיים-

זה לא באמת מה אומרים, זה איך שאומרים את זה שמעליב....

potifur

New member
עם זה אני לא מסכימה.

תארי לך שחבר שלך היה אומר לך שיש לך ריח רע מהפה עם כל הקוצ'י מוצ'י והרוך שיש לא היית נעלבת?או שהיה אומר לך שיש לך ריח רע מלמטה? יש דברים שמעליבים ולפעמים דווקא כשהבן אדם קרוב אלינו אנחנו נפגעים ממנו יותר מאשר אם הוא היה זר שלא היה חשוב לנו!

magenta73

New member
למה שאני אעלב מזה

אם זאת האמת? לא קרה לי שהיה לי חבר והוא אכל משהו עם הרבה בצל ואז נישק אותי ואני הפסקתי ואמרתי לו לצחצח שיניים? קרה גם קרה. לא קרה גם הפוך? אולי לא בצל אבל נגיד, משהו ביקש שאני אשתה משהו בשביל לנטרל את הריח/טעם של הסיגריות? קרה. יש הבדל בין לפגוע - משמע להגיד משהו קשה בכוונה תחילה לפגוע, לבין להגיד את האמת ואת הרגשות שלך. את לא יכולה לשתוק כל הזמן רק בגלל המחשבה של מה הבחור הזה ירגיש... וחוץ מזה באותה מידה אני יכולה להגיד לך שאת מצפה מבן זוגך הקרוב אליך שיגיד לך את הדברים שאנשים אחרים לא מעזים להגיד... גם אם זה כביכול לא יהיה נחמד לנו לשמוע אותם. ודרך אגב - אם נגיד ויש לי ריח רע מלמטה, עדיף שהבחור שאיתי יגיד לי את זה, בכדי שאני אלך לטפל בעיניין, את לא חושבת?

זמשוש

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק דעתי בנושא. אם לא יגידו לי...איך אני אדע?

Vdrums

New member
שטויות, אם אני מנשק את חברה שלי (וההפך)

ולאחד מאיתנו יש ריח רע באותו רגע ישר נגיד אחד לשני ונעוף לכיור באמצע הקוצ'י מוצ'י. אין שום סיבה להיפגע, זה לא שמי שאומר את זה לא אוהב יותר או חושב שאתה גרוע או דפוק. זה פשוט לא נעים כמו כל דבר אחר שיכול להפריע. דווקא בזוגיות קרובה דבר כמו ריח והיגיינה צריך להיות פתוח בלי להרגיש נעלבים.

potifur

New member
הלוואי והייתי כמוכם.

לי עדיין נראה שהייתי נעלבת.... ו"אל תעשה לחברך מה ששנוא עלייך" וכו

למעלה