בעיית "היום שאחרי" עם בקבוקים

בעיית "היום שאחרי" עם בקבוקים

היי כולם
מודה שלא ידעתי שהפורום הזה קיים
יש לי בעיית שיער... כל הילדות שלי שנאתי את השיער שלי ורציתי חלק אז אספתי אותו תמיד לגולגול עם ג'ל (זה ממילא היה באופנה). כשהתבגרתי התחלתי עם הבייביליס ורק לפני שנה לראשונה בחיי מתמודדת עם השיער האמיתי שלי שהוא כמו שיער של פעוטות. דק מאוד, רך מאוד ולא מתולתל אלא בקבוקים שאם אני פותחת אותם עם הידיים הופכים לשיער חלק עם בקבוק בקצוות. בשביל שיראה ככה אני חופפת כל בוקר ונותנת לשיער להתייבש בקוקו - בשביל שהסלסול לא יתחיל מהשורש. השיער מהמם - ואז אני כמה בבוקר כמו דמות מסרט אימה וחייבת שוב לחפוף

אני לא שמה שום חומר על השיער. רק שמפו ומרכך וזהו. לא קרמים, לא שמנים, לא ספריי...
יש דרך לסדר את השיער בלילה לפני השינה ולקום בערך באותו מצב? אולי אתם שמנוסים ממני מכירים מוצר שמיועד לזה?
אני ממש משועבדת לחפיפה בבוקר וזה משגע אותי

תודה

חפיפות ושימור השיער

היי,
נסי לחפוף כל שלושה ימים.
המנעי מלישון עם שיער רטוב.

הפסיקי להשתמש בקונדישנר (לגמרי).

הסתרקי רק לאחר מקלחת.

עדכני אותנו עוד כמה ימים

לא כ"כ הבנתי את הקשר...

שאלתי אם יש דרך להתעורר בבוקר עם בקבוקים מהממים ולא עם תסרוקת של כבשה
הבעיה שלי היא איך שהוא נראה בבוקר אחרי שנהרסו לי הבקבוקים במיטה. אני יודעת שאפריקאיות ישנות עם כובע סאטן - מעניין אותי אם יש דרך לסדר את השיער בשביל שישמור על הצורה שלו גם למחרת

מה שהצעת לא ריאלי...
את השיער הזה אפשר לסרק רק כשהוא רטוב. אם לא אחפוף 3 ימים, יתחילו ראסטות - איך אני אסרק את זה בלי מרכך
אני משתמשת בבקבוק מרכך בשבוע רק בשביל להסתרק וגם זה לא תמיד עובד והחבר בא לעזור לי לסרק מאחורה או להוציא את המברשת שנתקעה לי בשיער.
כן משתמשת בשמפו 97% חומרים טבעיים אורגני של תינוקות של corine de farme

יש דרך להתעורר עם שיער מהמם

פשוט אוספים קבוצות שיער מתולתל מגלגלים על האצבע ומקבעים עם סיכת ראש, ממשיכים כך לכל הראש.
בהצלחה
עומר שמעוני

למעלה