בעיית הימורים במשפחה

בעיית הימורים במשפחה

שלום לכם , רציתי לדעת אם אפשר לקבל כאן עזרה גם למבוגרים יותר? לדעתי בכלי מכור להימורים , אנחנו נשואים פחות משנה ואני יודעת שבעבר היו לו כסף רב והוא בזבז את כולו על הימורים ואני מדברת כאן על מאות אלפי דולרים. לפני איזה 8 חודשים בערך הוא הוציא מהחשבון המשותף אלף שקל וכששאלתי אותו למה זה הוא אמר שהוא העביר את הכסף לאתר של משחקי שש בש על כסף ואני הייתי המומה וביקשתי ממנו להחזיר בחזרה את הכסף ואמרתי לו שזה הימור לכל דבר והוא אמר שזה רק בשביל הכיף ואין בזה כל פסול כי הוא עובד בשביל הכסף הזה אחרי שממש בכיתי כי אמרתי לו שלדעתי הימורים מפרקים משפחות הוא אמר שלא יחזור על זה בשנית ואז גיליתי כי הוא הוציא עוד 2000 שקל בויזה על זה, והוא אמר שעשעה את זה לפני שהבטיח לי להפסיק, אחרי פחות מחודש הוא לקח את המס' ויזה של חברה שלי טובה מאוד כביכול בשביל "לקנות לי בושם" ולא אמר לי על כך רק אחר כך שהיא שאלה איך הבושם שהוא קנה לך הבנתי אתהקומבינה שעשה. בינתיים מאז כל פעם הוא הבטיח לי שיפסיק והיו עוד הרבה מקרים בהם הוא בזבז כסף שהיה מיועד למכולת ואמר שהשתמש בזה למוסך ואחרי בירור קצר הוא בכלל לא היה במוסך , ועוד כמה מקרים שגיליתי ממש לאחרונה , כשהבנתי שהוא ממש מכור התחלתי לעשות חשבון והבנתי שהיו עוד הרבה שקרים והרבה כסף שנעלם. מה ששבר אותי הוא שלפני חודש בערך הוא נעלם מאחרי העבודה ועד הלילה והטלפון שלו לא היה זמין וקבענו לצאת באותו יום והוא לא הגיע לקחתי יוזמה ונסעתי למקום שחשבתי שהוא נמצא בו והוצאתי אותו משם בצעקות , מסתבר שבאותו יום הוא קיבל את המשכורת שלו בצ'ק והוא נתן את הצק לבעל המועדון (זה היה 5000 ש"ח) והוא נתן לו להמר, ביקשתי ממנו שלא יחזור הביתה נפגעתי מאוד כי רק שבועיים לפני הוא נשבע לי שלעולם לא יחזור על זה שוב ובאותו יום בכיתי את נשמתי , הוא בבוקר בכל זאת חזר והתחנן והודה בפניי שהוא מכור ואמר שהוא מוכן ללכת לטיפול אם צריך, בכל אופן מאז הוא לא הלך למועדונים אבל הוא עשה את זה באינטרנט על כסף "מדומה" רבתי איתו גם על זה כי אני חושבת שאפילו שזה לא על כסף אמיתי יש בזה הימור והוא לא מסכים איתי אבל אמר שלא יעשה זאת כתבתי מגילה אבל אני זקוקה לעזרה וחיזוקים מה לעשות אני איבדתי את האמון שלי באדם הזה כליל ואני עסוקה כל הזמן בלבלוש אחריו במחשב בכדי לראות אם הוא גלש לאתרי הימורים. לא יודעת אם להיפרד ממנו או לא יש לי ילדים מנישואים קודמים שמאוד אוהבים אותו וקשורים אליו ולכן אני מפחדת שוב לפגוע בהם. אנא עיזרו לי

shanhen

New member
"תזרקי אותו"

אילו הייתי ורדה רזיאל-ז'קונט אולי הייתי ממליץ לך לזרוק את בעלך, אבל אני לא ואני דוקא מאמין שלכל אדם יש זכות להזדמנות נוספת. אבל, הבעל שלך מהמר כפייתי, כלומר, אדם חולה. ובחולה לא מטפלים במילים יפות ובהבטחות אלא במעשים יותר דרסטיים. קודם כל צריך לשים את הקלפים על השולחן (כמה מתאים למהמרים). לבעל שלך יש רומן מהצד, לא עם בחורה יפיפיה אלא עם הימורים. הוא במפורש מעדיף את הפילגש עליך. הוא משקיע בפילגש יותר מאשר משקיע בך ו"היא" כנראה מספקת אותו גם יותר. האם היית מוכנה להתחלק בנישואים שלך עם אשה נוספת? סביר להניח שלא. ולכן, המסר שלך צריך להיות הרבה יותר נוקשה וברור. בעלך חייב ללכת לטיפול, חייב לקחת עצמו בידיים ולא מספיק להבטיח, שכן אין לו סיכוי לקיים את ההבטחה, הוא חולה. אני מציע לך כבר מחר לפנות טלפונית למשרד של עמותת "אפשר" (03-6733228 או בקו החם 1-700-500-888) ולבדוק היכן המרכז הטיפולי הקרוב למקום מגוריכם. אם הוא לא רוצה ללכת לפגישת ייעוץ, תלכי את, תבררי , תשאלי ולפחות תדעי שעשית כל שביכולתך. הערה בהקשר לילדים, אני מבין שאת לא רוצה לגרום להם מפח נפש נוסף, אבל אם המצב ימשך, מפח הנפש שהם יחוו יהיה עוד קשה יותר. אז מוטב מפח נפש לטובה ולא לרעה. שיהיה בהצלחה, נחום

למעלה