בעיית הקור ........

redhead100

New member
בעיית הקור ........

יש לי איגואנה חמודה ,מעוניין שהיא תחייה עוד כמה שנים ,אני דואג שהיא לא תשרוד אם הקור הזה...יש לה כבל חימום ,ושמתי לה מנורה אדומה 60וואט ,יש גם מנורה ששמים בפאלפל שהיא 250 וואט אני מפחד שהאיגואנה תלך לי אם המנורה הזאת אין איזה משהוא באמצע לפי מה שאני מבין ,הטרריום גדול אז אם יש לכם רעיונות..

יש באמצע

ואתה גם תמיד יכול להשתמש בשתיים שלוש מנורות של שישים וואט. אם אתה רוצה להשתמש במנורה של 250 וואט אתה יכול לתלות אותה מספיק גבוה כך שהאיגואנה תוכל להתחמם אבל לא תכווה ממנה.

skalariya

New member
יש מנורות קרמיות

של 100 ואט זה 100-150 ליטר טרריום 150 ואט בין 250-400 ליטר טרריום, שהם גם לא משגעות את האיגואנה עם אור(היו מקרים שאיגואנות שלא רגילות לאור אדום הפסיקו לאכול)

naja

New member
שאלה לגבי המנורות הקרמיות(מנסיונך).

אורך החיים שלהם אמור להיות קצר יחסית? יש לבסיס שלהן נטייה להשבר? אני משתמש כבר קרוב לשנתיים במנורות של JBL ושמתי לב שמהר מאוד הבסיס(ההברגה) שמחובר לנורה משתחרר והנורה מתקלקלת. והשבוע גם נתקלתי בנורה(חדשה) שאחרי שעתיים הפסיקה לעבוד. נתקלת בתופעות האלה בנורות של JBL?

נדמה לי שעל האריזה

רשום שהן אמורות להחזיק לפחות שנה. או לפחות זה נכון לגבי חלק מגופי החימום הקרמיים.

skalariya

New member
רק בנורות אדומומות

בקרמיות לא היו אף פעם, ויש לי אישית כזו יחסית חדשה(חודש), ומה שקנו אנשים(הכי ותיקה-4 שנים), שזה לא עשה בעיות. באדומות מיבוא אחרון היו , סביבות 10% מניסיון שלי. אני אישית גם החלפתי אותם לאנשים ללא בעיה, עים ספק יש לי דיון קטן.בספוטים חדשים (אמבטיית שמש-UV-A) הייתה אחת דפוקה ל יותר מ30 נורות שעברו אצלי.

רן333

New member
אם אתה מעוניין בעוצמה שהיא "באמצע",

אתה יכול להשתמש בנורה בעלת הספק גבוה, ולחבר אותה לעמעם (דימר). בצורה הזו אתה יכול לשלוט היטב בעוצמת הנורה. זה מה שעשיתי כשהשתמשתי בנורות גדולות לחימום של כלובי נחשים (אם כי, לא הסתפקתי בדימר, וחיברתי את הנורה גם לתרמוסטט).

skalariya

New member
טרמוסטט זה בהחלת פתרון הטוב עם יש

אמצעי חימום חזק מידי

למעלה