אני משתמש מזה שנתיים באפליקציית Unique Salary לראות את תלושי המשכורת שלי, ואז אני מבצע שיתוף של התלוש (קובץ PDF) עם הג'ימייל ושולח לעצמי במייל כדי לאחסנו במחשב. לפני מספר ימים משהו השתנה - אני לא מסוגל לשתף את הקובץ, לא עם ג'ימייל, לא עם ווטסאפ, כלום. הקובץ כאילו עולה לג'ימייל - ותוך חצי שנייה נעלם ממנו, ואני מקבל הודעה "לא ניתן לשתף את הקובץ".
תחילה חשבתי שזו בעיה באפליקציה, אז הסרתי והתקנתי אותה מחדש - התופעה חוזרת.
בדקתי שיתוף קבצים כמו תמונות מהגלריה או מסמך PDF כלשהו באפליקציות אחרות בטלפון הנייד, ואין שום בעיה.
התקנתי את אותה אפליקציה בטלפון של אשתי, שם התופעה איננה מופיעה, כלומר הבעיה איננה באפליקציה אלא בטלפון שלי.
בדקתי את ההרשאות של האפליקציה:
בטלפון של אשתי יש לאפליקציה הרשאת גישה לכל הקבצים.
בטלפון שלי יש לאותה אפליקציה הרשאת גישה לקובצי מדיה בלבד, ואין שום אופציה להרשאת גישה לכל הקבצים! האפליקציה רשאית לגשת או לקבצי מדיה בלבד - או כלום.
האם זהו שורש הבעיה? ומדוע זה קורה? ומה הפתרון לבעיה?
מדובר בסמסונג גלקסי A71.
תחילה חשבתי שזו בעיה באפליקציה, אז הסרתי והתקנתי אותה מחדש - התופעה חוזרת.
בדקתי שיתוף קבצים כמו תמונות מהגלריה או מסמך PDF כלשהו באפליקציות אחרות בטלפון הנייד, ואין שום בעיה.
התקנתי את אותה אפליקציה בטלפון של אשתי, שם התופעה איננה מופיעה, כלומר הבעיה איננה באפליקציה אלא בטלפון שלי.
בדקתי את ההרשאות של האפליקציה:
בטלפון של אשתי יש לאפליקציה הרשאת גישה לכל הקבצים.
בטלפון שלי יש לאותה אפליקציה הרשאת גישה לקובצי מדיה בלבד, ואין שום אופציה להרשאת גישה לכל הקבצים! האפליקציה רשאית לגשת או לקבצי מדיה בלבד - או כלום.
האם זהו שורש הבעיה? ומדוע זה קורה? ומה הפתרון לבעיה?
מדובר בסמסונג גלקסי A71.