בעיית השינה!!

בעיית השינה!!

רק שתדעו שיניתי שם(הייתי MAD DOG) אצלנו יש בעיית שינה רצינית (כפי שאתם זוכרים יש לנו תאומים) אז ככהת כל לילה בסביבות השעה 300 לפנות בוקר הפיצפונת קמה נעמדת במיטה ומתחילה לבכות לפני שתעיר את אחיה ה``גדול``. היא מועברת למיטה של הגדולים ומקבלת את מה שהיא כל כך רצתה בקבוק(אצלנו אין מוצצים) אבל במיטה שלה היא לא מוכנה אלא רק במיטה שלנו שמה היא רגוע ושלווה. אלא שאנחנו לא, בהתחלה הצטופפנו שלושתנו במיטה אחת אבל זה ממש לא נוח אני התיאשתי והתחלתי לישון בסלון, הן ישנות במיטה ``שלי`` כמו מלכות ואני כמו כלב(MAD DOG)בסלון. רציתי לדעת אין ניתן (אם ניתן לפתור את הבעיה) אבא עייף !!!

מיה30

New member
חכה חכה....

רק הזמן יעשה את שלו.... ואולי בגיל 12 היא תפסיק לישון איתכם.... מיה30 ;-)

לי28

New member
מיטה משותפת...

אצלנו היתה בעיה דומה.. אך במצב רגיש יותר, שבני הבכור היה בן שנה וחודשים נולדה לו אחות ואז התחיל קטע הפינוק {שהיה כמובן גם קודם, רק עכשיו ביותר תשומת לב} הוא התחיל להתעורר בלילות ולבקש לעבור למיטה שלנו וברגע שהיה נתקל בסירוב היה מתחיל לצווח, כפי שמוכר לך המצב גם אנו לא רצינו שאמצע הלילה יהפוך לזריחת השמש ונתנו לו את מבוקשו לישון במיטתנו. עד שיום אחד.. לאחר תקופה, שהגוזל הבין יותר טוב את משמעות המיטה שלי והמיטה שלכם ובכל זאת המיטה שלכם היתה כסלנג קבוע בפיו כמיטה שלי, הגיע דודה של בעלי לישון אצלנו והתנחלה במיטתו, ביום שהיא הלכה ישר החלטתי לפתח את הנושא ולהגיד לו כי אני הולכת לתת לדודה את המיטה שלו כי במילא אין לו שימוש בה והוא כילד שקיים בו יצר הרכושניות, ישר רץ למיטה והכריז עליה כעל מיטתו ומאז.. ועד היום הוא ישן בה. אז שלך עדין קטנים למשחקים כאלו... אך יום אחד גם הם יבינו כי יש להם את מיטתם ועוד יותר יכול להיות שזה יקרה ביום שיתחיל בינהם התקשור, במיוחד תקשור בדיבור..ואז הם לא יהיו מוכנים לוותר על שיחות הלילה של לפני השינה, שאצלי אישית זו חוויה לא נורמלית להקשיב מעבר לקיר. ובנתיים.... קח מיזרון טוב..ותן להן להנות מכל רגע ורגע של ביחד. לי.

מיה30

New member
טוב נו...עכשיו ברצינות

גם לנו יש את הבעייה הזו, ולא תאמין דווקא עם הגדול הקטן {1.3} ממש נמר, הוא ישן במיטה שלו כל הלילה ולא מוכן להחליף אותה בשום אחת אחרת אז ככה.... כשהגדול היה עדיין בן יחיד הוא היה מתעורר באמצע הלילה ומתחיל לבכות ולא היה עוזר לא מוצץ ולא בקבוק רק....המיטה שלנו למען האמת, אני הרגלתי אותו כי לא יכולתי להישאר ערה חצי לילה במקרה הטוב ואחר כך גם להיות עירנית ונפלאה גם בעבודה... וההרגל המאוס הזה {מוכרחה להודות שהוא גם לפעמים אבל רק לפעמים נעים} נשאר עד עצם היום הזה, אמנם היום במינונים נמוכים יותר אבל עדיין {ויש לציין שהוא אוטוטו בן 5} אז אם יש פיתרון...מהר מהר מהר לספר לי בימים האחרונים הוא דווקא מסכים לישון לבד כי הוא שומר על כל הספרים החדשים שרכשנו עבורו בשבוע הספר והוא לא מוכן להוציא אותם מהשקית שמונחת על השטיח ליד מיטתו. אז....אם הוא מבסוט ...אני יותר יאללה לילה טוב... מיה30 :)

newmom

New member
אפשר להסביר לקטנה שיש לה מיטה משלה

ולהתעקש.ואפשר לתת לה להמשיך בהרגל שאגב-אני בעד.זה נותן ביטחון..

linet1

New member
גם אני מאמינה בשינה משותפת

לא כנוהג קבוע אלא כשהילד דורש זאת. זה עובר עם הזמן... אצלנו זה רק עכשיו מתחיל לעבור כי ``אמא כבר שמנה (אני בהריון) ואין מקום``... בכל אופן זה הנימוק ששמעתי לפני כמה ימים. אז ביתי מצאה פתרון, היא פשוט באמצע הלילה עוברת לסלון לספה. אז: אבא גנוב - אתה לא היחיד - היא ביחד איתך לאות הזדהות:)

עופריקו

New member
אצלנו ...

לא נתנו לדבר זה פתח עוד מגיל קטן,תמיד ההתעקשות על כל אחד ומיטתו הוא היתה חשובה,כן זה גזל שעות שינה בהתחלה אבל הקטנים כאשר משהוא לא מושג הם באיזה שלב מוותרים.חשוב מאוד לזוגיות לדעת ללא לוותר על הדברים המייחדים כמו לפחות בלילה לישון אחד עם השני ולא אחד בחדר ואחד בסלון. אסור לתת לילדים את הכוח לשנות מחיי הזוגיות כי שם פתח הבעיות, בכל מקרה אני חושה על התעקשות לתקופה להסביר שלכל אחד המיטה שלו ושם הוא ישן,לא לוותר כי אז הקטנים מבינים והם יודעים לשחק על זה. עופר שמת לישון

אהם....

תיתן לה לצעוק ותגיד לה שאין מה לעשות הוא ישן במיטה שלו ואבא ישן במיטה שלו ואין מקום במיטה הגדולה, ושהנה האח הגדול ישן במיטה שלו אז גם היא יכולה... שתעיר את אחיה כמה לילות ותראה שזה לא עובד יותר. נ.ב- לא כל פעם שבאים למיטה של אמא ואבא ו``חולמים חלום רע`` באמת חולמים לפעמים סתם בא להתפנק,,,, יעל

גיבורה

נראה אותך מבלה חצי לילה עם שני ילדים ערים שבוכים ואת עייפה וכבר חסרת סובלנות אבא שלא אוהב סירנות

אמיר.

New member
לא יקום ולא יהיה.

ראשית - אין ספק שהניק החדש הרבה יותר נחמד... :) שנית... פרט למקרי חירום ... לא רק שאין לילדים מה לחפש במיטות של ההורים גם חדר השינה של ההורים הוא מחוץ לתחום !!! ואם קורה מקרה חירום .. (מחלה, גשם דולף וכדו`) אז מיד לאחר שהצאצא נרדם... הופה למטה חלופית... (שהוא ישן בסלון !!!) מה קרה לכם ??? המיטה שלו היא שלו והמיטה שלי היא שלי. נקודה. סוף פסוק.

כמה טוב........

שכל זה מאחוריי.... ראשית היי לכולם....שמעתי על הפורום הנפלא הזה והחלטתי לקפוץ לביקור. בעיות שינה......אוייי מוכר וידוע, כמה לילות שרפתי בסלון מול ערוץ 4, (דוקא היו סרטים לא רעים). אצלנו כמובן, איך לא, המיטה הגדולה קרצה, כמובן שזה רק היה תרוץ ולא סיבה. אצלנו זה עבד בשלבים.. בתחילה זחלו למיטה שלנו, והחלטנו לגרום להם לאי נוחות, משמע להצטופף כך שלא יהיה להם מקום. חכמים החבר`ה, לקחו יוזמה, והגיעו עם ציודם האישי אלינו לחדר, היינו כרית ושמיכה, והקימו להם התנחלות למרגלות מיטתנו. חושבים שהיה להם נוח?? בתחלה כנראה שכן, אח``כ התייאשו וחזרו למיטתם. אך בכך לא תמה הפרשה. הוחלט על דרך פעולה שונה וכואב (לשני הצדדים). איך אמרה לי אחות טיפת חלב, שיבכו, ככה יתפתחו להם הריאות, אוייש איזה חוסר רגישות. מה אומר, לא היתה ברירה. היו צורחים מהמיטה, ישבנו אני ובעלי מתבוננים אחד בשני, הוא מכונס בעצמו, ואני יושבת ובוכה לקולותיהם . אבל מה, זה עבד, לקח כמה ימים, נקרענו איתם, הלב בכה.... ומאז, הלילות יועדו לשנת ישרים במחוזותינו. הליך כואב, אבל רק כך זה פעל. ומי אמר שלגדל ילדים זה קל??? שיקום !!! מישל.. שישנה טוב בלילות

למעלה