בעיית השמנה (לא מה שאתם חושבים)!

בריצקלה

New member
בעיית השמנה (לא מה שאתם חושבים)!

היי, זה אולי ישמע מוזר, אבל יש לי בעיית השמנה. אני אוכל ואוכל ולא עולה במשקל. אני אמור להיות 10 ק"ג יותר ממה שאני עכשיו. מכתה י´ עד י"ב רזיתי 5 ק"ג. אני 180 ולדעתי אמור לשקול 65 לפחות. אני שוקל 55. אני גם יורד במשקל לפעמים. למשל אני יכול להיות 50. ודרך אגב אני בן 18 וחצי. זה מוזר נורא, אני פשוט לא רעב עד הרגע האחרון, ואז אני יכול לאכול תפוח ולהרגיש מלא. אני לא אנורקסי, אני עכשיו אוכל יותר ומאוד שם לב לזה, אבל אני עדיין לא עולה במשקל. אני אוכל רק אוכל בריא. בלי שום Junk food. יש למישהי או מישהו רעיון איך אני יכול לפתח תאבון??? יום טוב, בריצקלה.

יעוץ מקצועי...

דעתי היא שאתה צריך להתיעץ עם רופא! וזה מפני שהבעיה שלך היא לא קצרת מועד: אתה מדבר על תקופה שאתה אמור לצמוח ולהתפתח, אתה אמנם גובה אך יורד במשקל, יתכן שאתה צריך דיאטת השמנה מאוזנת שתפוקח ע"י רופא. שלומי

lolita...

New member
שלומי.... אם כבר מדברים על...

שלב התפתחות~~~ אני רק בת 15 ואני מתנשאת לגובה של 1.75 זה מפריע לי וקצת הבהלת אותי עם המשפט שלך שהוא שהוא בן 18.5 עדיין נמצא בשלב התפתחות ......אז מה איתי? זה אומר שאני יגבה עוד????? אני יודעת שזה לא תמיד ככה אבל אם אתה מבין אז תענה...וכדאי לך שזה יהיה משהו כמו"לא חביבתי... 1.75 מספיק לך תני גובה לאחרים..." לא סתם: יש סיכוי שאני יגבה במשך 4 השנים שלי עד גיל 19? וההורים שלי לא נחשבים לאנשים גבוהים במיוחד... -אלה-

lolita...

New member
דווקא שמעתי שיש לי עוד כמה...

שנים "טובות" אבל לא משנה הרגעת אותי =במקצת תודה -אלה-

אין לך ממה לפחד.

אצל בנות גיל 16 הוא הגיל שבו את מפסיקה ליגבוה והחזה שלך מפסיק ליצמוח. וחוץ מזה גיל 18.5 זה בכלל לא שלב היתפתחות. שלבי ההיתפתחות אצל בנים ניגמרת בגיל 18. אצל בנות זה כבר בגיל 16. רעות.

אח שלי כנס לפה!

אז ככה תתקשר לפיצריה קרובה ותזמין 20 פיצות משפחתיות!! אפשר גם 10 פיצות! תאכל גם שומן של בשר ותשתה שמן כמו מים!!! עכשיו אחרי זה תאכל קילו גבינה צהובה 30% שומן תאמין לי אחרי זה אתה תשמין מינימום 5 קילו!!

NICOLE MOORE

New member
u must be kidding right?

u know what ? after all this junk food he is going to look like a pizza himself and not like a fat person... do u know how bad is oily food for ur body and face?

**Blue-Lagoon**

New member
הלוואי עליי

אבל בכל מקרה אתה לא אוכל ג´אנק פוד? איזה מוזר! אז תתחיל לאכול חוץ מזה אתה יכול לפנות ללא זוכרת איך קוראים לזה שיתנו לך דיאטת השמנה. בנתיים אני אמשיך עם הדיאטנה הרזיה שלי מים פירות וירקות וזהו ביי

flameable

New member
אם הוא יקשיב לכם הוא

סתם ישמין. הוא צריך דיאטה מאוזנת שתבנה לו את השרירים, לא הרבה תאי שומן מיותרים... לדתי - תתייעץ עם דיאטיקנית

lolita...

New member
חחחחחח אהבתי תכינוי....ולענינו~~~

בכל מקרה אני לא דיאטנית אבל נראה לי שכדאי לך לקבל יעוץ מאחת כזו... לא מלשון דיאטה בכל מקרה קח את החיים בפרופורציות! תחשוב על זה בצורה כזאת שבזמן שאתה אוכל תפוח אחד קטן אתה שובע ובן אדם אחר גם צריך לבלוע המון המון (מדומינו...לא משנה) דברים רק כדי לא להרגיש את הבטן שלו מתהפכת ועושה רעשים ... ועוד אחר כך הוא משמין מזה.... מה יוצא לו מזה??? לא זה היה בציניות מוחלטת...נראה לי שאתה צריך להיבדק אבל אל תילחץ שלך ושל כווווווווווולם -אלה-

Lady_Voldemort

New member
קורה ,

יש לי תקופות שאני אוכלת בר=קושי תפוח ולא רעבה ויש לי תקופות שאני מחסלת מקררים שלמים( ביטוי שמישהי כתבה פה) ואני לא עולה או יורדת המיוחד במשקל......

black_magic

New member
אהמממ...

אתה יכול לאכול ג´אנק פוד.. זה משמין לאללה וטעים מאדדדדד וזה יגרום לך לרצות עוד ועוד.. אבל מצד שני, נראה לי שזה גנטי, ואין מה לעשות עם זה.. ואם אתה שואל אותי.. אני אוהבת כחושים..

shirigutman

New member
אני מבינה מה עובר עלייך.

היי! אני די מבינה מה עובר עלייך כי אני בת 17 וחצי ושוקלת 38 ק"ג וגובה 1.63 בערך אבל אני לא אנורקסית או משהו כזה פשוט יש לי חילוף חומרים מאוד מהיר ואני פעילה מאוד אז המשקל תמיד יורד לי במהירות. אני לא כל כך מאמינה שזה עוזר, אבל יש כאלה אבקות עתירות שומן שאמורות לעזור אבל אני לא מאמינה בדברים האלה ולקחתי קצת מזה אבל זה לא עזר לי ואז אני כבר לא לוקח כי כבר אין יל כוח לשטויות האלה. אולי תתיעץ עם תוזנאית או משהו כזה. תודיע לי מה קורה... שירי

תנסה לאכול יותר

או פשוט אל תאכל בוקר ויהיה לך חשק לאכול יותר מהרגיל בצהריים!!!

הפיתרון האידיאלי:

אחי!!!! כדי לך להזהר מאוד מאוד מלהיות אנורקסי תאמין לי זה חרא( יש לי ניסיון ) אני יודעת מה עובר עליך כשהייתי "שמן" הרגשת רע כל פעם שאכלת משהו שאתה אוהב (לפחות ככה זה היה אצלי) אבל זאת מחשבה ממש לא נכונה זה טוב שאתה אוכל נכון ותשמע עצה לכל החיים אם תעשה כושר תתאמן ותזיע אתה לא תשמין לא תיהיה לך את ההרגשה הרעה אחרי משהו מתוק ומשמין והחשוב מכל הסיכויים שלך להיות אנורקסי נפחתים ולפתח תיאבון זה פשוט לאכול אפילו בכוח ארוחת בוקר ארוחת צהריים וארוחת ערב זהו שום דבר לפני ואחרי ואם תקפיד במשך שבוע שבועיים תראה שהמצב ישתפר אני מקווה שעזרתי לך (לפחות זה מה שלמדתי מהניסיון שלי) מיכל

גם לאבא שלי וגם לאח שלי היתה אותה>>

בעיה. אבא שלי הפסיק עם זה בצבא, הכושר הגופני והאוכל המגעיל גרמו לכך שהוא הפסיק להיות דחליל. אח שלי גם כן רזה בצורה על אנושית אבל מאז שהתחיל לאכול ארוחות סדירות זה התחיל להיות טיפונת יותר טוב. קודם כל תגמור את תקופת סערת ההורמונים ואז תתחיל לאכול נורא סדיר, שלוש ארוחות ביום. תדאג לא להשמין מדי!

וואוווו אתה ממש רזה....

כנראה שזה מיבנה הגוף שלך . אולי יש לכם עוד תופעה כזאת במשפחה? יכול להיות שזה תורשתי. ואם לא אני מציעה שתלך להיבדק אצל רופא או משהו כזה אולי הוא יתן לך כדורים להשמנה או תפריט של אוכל שאתה צריך לאכול. יכול להיות שבגלל האוכל הבריא אתה מרזה ולא משמין כי גם אצלי זה ככה. כשאני אוכלת אוכל בריא אני מרזה וכשאני אוכלת כל מיני שטויות כמו ג´נק פוד (אם ככה רושמים את זה) אני משמינה. אני בטוחה שאין לך נטייה להשמנה ובגלל זה אתה מרזה בגלל שאתה לא אוכל שטויות.

למעלה