בעיית התחברות בין לייף דרייב לרשתות אלחוטיות

shimy lev

New member
בעיית התחברות בין לייף דרייב לרשתות אלחוטיות

אני שואל בשביל חבר: הוא קנה לייף דרייב ומשום מה הוא לא מצליח להתחבר לשום רשת אלחוטית... מה זה יכול להיות?

AYELET1

New member
זו יכולה ליהיות כמובן בעיה בוויפי

אבל שיבדוק אם לא מדובר ברשתות סגורות. האם עם מכשיר אחר ניתן להתחבר ללא סיסמה (וכמובן בלא שה-MAC ADDRESS הוזן מקודם)? האםם הוא מספיק קרוב? לעיתים נראה כאילו המכשיר מחובר אבל אין תוצאות בתכלס. הדבר יכול לנבוע מחסימה ברשת או ממרחק רב מדי

shimy lev

New member
זזה הרשת שלי. ואין עליה חסימות... ../images/Emo4.gif

הוא נתקע בשלב שכתוב Obtaining IP address המחשב שלי והאייפון מתחברים מעולה, ורק הפאלם סרבן חירבון..... מה יהיה?

shimy lev

New member
על הרשת שלי עובד... מה עם רשתות אחרות?

לא תמיד אני יכול לדעת את הפרטים של האייפי וכד'... יש פיתרון כללי לבעיה או שרק ככה לעבוד?

shimy lev

New member
כן. השאלה היא האם זה לפי רשת או לכל הפאלם...

כאילו לכל רשת אני יכול להכניס אייפי סטטי משלה, או שזה שייך למכשיר וזהו... ועוד שאלה: איך ברחוב אני יכול ליצור את זה? אני לא יודע מה הטווח שהראוטר מחלק... אין משהו שמסדר את זה?

AYELET1

New member
אתה אינך אמור להכניס IPסטטי לרשתות ברחוב

אגב, אם זה באמת ב"ברחוב" (פרטיות) אינך אמור להתחבר אליהן כלל, אף אם בעליהם טמבלים והשאירו אותן פתוחות
בכל מקרה , אם זה ככה באופן סיסטמטי, גם כשאתה נגיד במקום בו מצליחים אחרים להתחבר (מקום ציבורי כמו מסעדה למשל ) ואתה (או חברך) לא (כשהפאלם אינו מכוון על IP סטטי כמובן) אז ישנה בעיה בהגדרות הדיפולט של הפאלםם. או שתוכנה מגדירה אותו כסטטי או בטווח IPמסויים או משהו מעין זה, או שבעל המכשיר שינה פעם בטעות הגדרה וזו התוצאה. פתרון? קןדם לבדוק ברשתות שאין ספק שהן פתוחות (לא בבית) אחרי כן לבצע הארד ריסט שמוחק בהכלללל ולהתחיל לנסות לאט לאט קודם להתחבר עם פאלם עירום ואז להתקין את התוכנות בהדרגה ולבדוק

shimy lev

New member
תודה רבה איילת ../images/Emo13.gif

אני מאוד מעריך שלא ישנת כל הלילה רק בשביל שאוכל לחבר את הפאלם לרשת... הצ'ק בדרך.

shimy lev

New member
לא עובד... ../images/Emo4.gif

ברשת בעבודה- עובד חלק. בבית- רק עם אייפי סטטי. אני לא מצליח להבין למה זה. המכשיר פורמט לגמרי, ולא הותקנה שום תוכנה...

למעלה