בעיית התחברות לאינטרנט

• פותח הנושא IBZ
  • פורסם בתאריך

IBZ

New member
בעיית התחברות לאינטרנט

מחשב P-III ,כרטיס רשת תקין,חיבורים תקינים,בוצע SFC,פינגים ל 10.0.0.138+10.200.1.1 תקינים,החיבור מתבצע(מופיע סמל החיבור)אך שום דף לא מתקבל,מה יכולה להיות הבעייה???

dov98

New member
הגדרת חיגן לספק שלך. האם אתה

מצליח להכנס לWOW ?

duke4you

New member
אולי

1. תשחזר את הברירת מחדל של האקספלורר כלים -> אפשרויות אינטרנט -> מתקדם -> שחזר ברירת מחדל. לא עזר: 2. תסיר את הפרוטוקולים, כולל כ.רשת ותתקין מחדש. לא עזר: 3. תשחזר את שני הקבצים הבאים: winsock.dll ואת wsock32.dll. לא עזר: 4. התקנה על התקנה של windows. אל תבצע את אחד הסעיפים אם אתה לא יודע.

IBZ

New member
-->

המחשב כרגע לא מולי אך את כל הפעולות הללו ביצעתי,כולל וואו,-אין גלישה, הסרתי כמובן את הפרוטוקולים כולל הכרטיסים בSAFE MODE ,וחשבתי כבר על הבעייה של WINSOCK ושחזרתי אותם, התקנה מחודשת אני לא רוצה לבצע כי כמוצא אחרון אני מעדיף לפרמט את המחשב,מאחר והמחשב לא שלי אני דוחה את הפתרון הזה. אם יש עוד השארות שלא חשבתי עליהם,אני אשמח לדעת

IBZ

New member
-->

כרטיס רשת מתוצרת GENIUS ומדובר בווינדןס 98,הבעיה לא כאן,הכרטיס תקין ועובד באופן מושלם תחת מחשב אחר ובמערכות הפעלה אחרות(WIN2K,WIN98)

duke4you

New member
צירוף מקרים

גם לי יש windows98 וכ.רשת מתוצרת genius וגם אני באותה בעיה. היא הופיע לי אחרי זמן מה ולא מייד. אחרי שעשיתי כמעט הכל! חוץ מלפרמט את המחשב, מצאתי את הפתרון. ---->>>> אנטי וירוס <<<<<--- הסרתי את האנטי וירוס שהיה לי (נורטון) והצלחתי לפתור את הבעיה. כמובן שאי אפשר בלעדיו, אז פשוט חזרתי לגרסה ישנה יותר. מקווה שזה יפתור גם לך את הבעיה. דרך אגב התקנתי גם גרסה חדשה יותר של האקספלורר, אבל לדעתי מה שעזר זה הסרת האנטי וירוס.

למעלה