בעיית התקנה של פאלם דסקטופ

rzidon

New member
בעיית התקנה של פאלם דסקטופ

כיון שהמחשב והזאיר שלי הפסיקו "לדבר"אחד עם השני,נסיתי להתקין את הפאלם דסקטופ על מחשב אחר אשר יש בביתי. המחשב מסרב להתקנת התוכנה מתוך הדיסק המקורי בטענה שיש בעיה בדיסק,גם נסיון להוריד את התוכנה מהיאנטרנט נתקל בסרוה מוחלט של המחשב בטענה שהוא איננו יכול לקרוא את הקבצים המיועדים. למי שהוא יש פתרון או הצעה עבורי? המיואשת מחיפה

AYELET1

New member
איזו מערכת הפללה מותקנת על המחשב הסורר?

מה כוונתך שהזאיר והמחשב (הראשון) חדלו לדבר זה עם זה? מה הסימפטומים המדוייקים?

rzidon

New member
זאיר לא מסתכרן ומחשב סורר

ברשותי זאיר 72 בן שנתיים ועבד נפלא עד כה. לפני חודש שדרגתי את הDateBK שלי לגרסה החדשה 6 ומאז הזאיר לא מסתכרן. אין קשר בן הזאיר והמחשב,אין שום תקשורת. ניסיתי להחליף כבל של הUSB, להסיר את הפאלם דסקטופ ולהוריד גרסה חדשה ולהתקין,שום דבר לא עובד,אני מחברת, מפעילה את הhotsync אבל לא קורה כלום, המחשב לא מזהה בכלל את הפאלם. כיון שברשותי עוד מחשב נסיתי להתקין עליו את תוכנת הפאלםדסקטופ אולם "הפלא ופלא",המחשב מוציא לי הודעה שלא ניתן להתקין את התוכנה והיישום ייסגר,נסיתי להוריד את התוכנה מהאתר של palmone וגם כאן ללא הצלחה,אני מקבלת הודעה שהאקספלורר לא מצליח להוריד את התוכנה. על שני המחשבים מותקנת מערכת Windows XP חוקית למהדרין עד עתה לא נתקלתי בשום בעיה להתקין עליהם תוכנות. אהיה אסירת תודה מאד מאד אם מישהו יכול לעזור לי בענין. המיואשת מחיפה

AYELET1

New member
המחשב (כלומר ה-PC) בכלל "חש" שמשהו מתחחבר

לו ל-USB? אם לא, נסי לנקות מגעי כבחל ומגעי הפאלם עצמו בעזרת אלכוהול המיועד למכשיריח אלקטרוניקה. מדובר באלכוהול בריכוז שלל כמעט 100 אחוז (לא זה הנמכר בבתי המרקחת...) אם גם זה לא יעזור, כנראה יש לך בעיה המצריכה מעבדה.

rzidon

New member
כיצד לפתור את בעיית החיבור למחשב?

לקחתי את הפאלם שלא מסתכרן לNBC ביקנעם,הם בדקו אצלם והפאלם מסתנכן ללא כל בעיות. חיבור הUSB במחשב שלי מחבר בלי בעיות כל אמצעי אחר חוץ מאשר הפאלם, האם יש למישהו רעיון מה ניתן לעשות למחשב כדי ש"יסכים" לסנכרן את הפאלם שלי? שוב הרבה תודה לכולכם

rzidon

New member
זאיר לא מסתכרן ומחשב סורר

ברשותי זאיר 72 בן שנתיים ועבד נפלא עד כה. לפני חודש שדרגתי את הDateBK שלי לגרסה החדשה 6 ומאז הזאיר לא מסתכרן. אין קשר בן הזאיר והמחשב,אין שום תקשורת. ניסיתי להחליף כבל של הUSB, להסיר את הפאלם דסקטופ ולהוריד גרסה חדשה ולהתקין,שום דבר לא עובד,אני מחברת, מפעילה את הhotsync אבל לא קורה כלום, המחשב לא מזהה בכלל את הפאלם. כיון שברשותי עוד מחשב נסיתי להתקין עליו את תוכנת הפאלםדסקטופ אולם "הפלא ופלא",המחשב מוציא לי הודעה שלא ניתן להתקין את התוכנה והיישום ייסגר,נסיתי להוריד את התוכנה מהאתר של palmone וגם כאן ללא הצלחה,אני מקבלת הודעה שהאקספלורר לא מצליח להוריד את התוכנה. על שני המחשבים מותקנת מערכת Windows XP חוקית למהדרין עד עתה לא נתקלתי בשום בעיה להתקין עליהם תוכנות. אהיה אסירת תודה מאד מאד אם מישהו יכול לעזור לי בענין. המיואשת מחיפה

bboaz3

New member
תבדקו

אם האייקון של Hotsync נמצא בסרגל התחתון של המחשב ואם לא נמצא יש להפעילו ע''י דבל קליק על האייקון שלו בתוכניות בpalm .

למעלה