בעיית התקנה - WINDOWS VISTA RC1

thankful

New member
בעיית התקנה - WINDOWS VISTA RC1

טוב , אפרט בקצרה : בעת התקנת WINDOWS VISTA RC1 גרסת 32 סיביות , לאחר צריבת ה - DVD (דרך BURN IMAGE TO DISC , מתוך NERO START SMART) , הפעלתי את המחשב מתוך ה - DVD של RC1 : בעת הכנסת ה - KEY , דילגתי (ב - VISTA BETA 2 היה לי את ה - KEY , אבל גם אז הוא נתקע באותה נקודה) : המחשב נתקע בשלב די התחלתי של COLLECTING INFORMATION : ה - PROGRESS BAR (מד התקדמות ההתקנה) פשוט לא זז . (צרבתי הפעם במהירות 2X בלבד את קובץ ה - ISO .) אני באמת מתחיל לחשוב שזה לא קובץ ההתקנה משובש (מה , משובש גם ב - BETA 2 וגם ב - RC1 ? לא נשמע לי הגיוני ...) , ואני צריך (הכרחי פשוט , כדי לראות אם ההתקנה מתבצעת כהלכה) כרטיס מסך חדש (נו , באמת הגיע הזמן ...) מה דעתכם ? האם ההתקנה נתקעת בגלל כרטיס המסך ? בתודה , ליאור .

מאיזה מערכת אתה צורב את הISO?

אני נתקלתי בהמון בעיות במה שקשור לאימאג'ם וARCH בכלל כשעובדים בVISTA, גם בבטא וגם בRC כך שאם אתה צורב מתוך ויסטה, מציע לך להפעיל XP או לינוקס, להוריד עותק חדש לשם ולצרוב אותו יש לי תחושה חזקה שזה יפתור לך אאת הבעיות

Ambious

New member
אני לא חושב הבעיה בצריבה

לפני ההתקנה, נסה לנתק כמה שיותר התקנים - התקני USB, כרטיסים לא חיוניים (לא חיוניים לפעולה של המערכת - לא לך
) - כל מה שאתה יכול.

אם זה אכן בצריבה-

(או בעיה אחרת שקשורה למערכת קבצים בויסטה) אז אי אפשר יהיה להתקין את העותק הנ"ל על שום מחשב

thankful

New member
זה מעניין

אולי נקנה קודם כרטיס מסך ? אני חושב שזה הסיפור ... (יש כאן מישהו עם כרטיס מסך בעל זכרון 16MB שהצליח להתקין כהלכה את RC1 ?) גם לדעתי הבעייה היא לא בצריבה , צרבתי ממש לאט (בכוונה) - במהירות 2X ...

thankful

New member
לא , זה כמובן לא עזר ...

ובכן , הסרתי את ה - USB-ים למיניהם , אך כמובן - הוא נתקע בדיוק באותו מקום בהתקנה . כתוב שדרישות המינימום להתקנה (באתר MS) זה כרטיס מסך תומך DIRECTX 9.0 , ושלי (ה - RIVA TNT2) תומך במקסימום DIRECTX 6.0 (בדקתי זאת בתוכנת דיאגנוסטיקה) .

הצעתי לך כבר שני דברים:

1. לצרוב את RC1 מתוך XP או לינוקס 2. לקחת את הCD ה"פגום" לנסות להתקין אותו על מחשב אחר חזק. אם גם שם לא תצליח - אז לפחות בודדת את הבעיה

Ambious

New member
חוששתני שאתה צודק, ושהפתרון היחידי

הוא לקנות כרטיס מסך חדש יותר.

למעלה