בעיית זהות!

sleibtag

New member
זהות

חנונים הם כאלה שתמיד שואלים את עצמם מה שאת שאלת עכשיו. אם את מתלבטת בשאלה אז כנראה שמקומך איתנו. כאן זה המקום לכול מי שחנון להוציא את החנוניות שלו (חבל שזה לא ממש קורה) ולמי שלא, להציץ ולצחוק. (אבל באמת באמת לקנות!!) את יכולה להעלות בעיות יומיומיות שיש לך ולהתיעץ איתנו ואם את לא רוצה לצאת חנונית תעשי ההפך. כאן אפשר לתכנן ארגון חנונים חשאי הנוקם את נקמת החנונים. את לא צריכה הוכחה לדבר היותך חנון, כפי שאמרתי , זה שנכנסת לפה זה מספיק. אפשר לחדד חידות. או סתם לדבר (זהו מקום שבו לחנונים יש חיי חברה כמעיט אמיתיים) אם יש לך אתר מומלץ בכול נושא שהוא את מוזמנת להזמין אותנו. בקיצור, אנחנו כאן בשביל לתמוך. הערה:(לפעמים אנשים מתבלבלים וחושבים שזה פורום שיעורי בית, אז תדעי שמבחינתי אשמח לעזור לכל שאלה שאני יכול ואני מקווה שיעשו כך גם שאר חברי הפורום) אני אישית חדש בפורום, אז אשמח לקבל תיקונים,כך שיבוא יום אחד ויכתבו כחוקה.

mega vibe

New member
אני כבר בחרתי

מחקו את ההודעה שהשארתי בפורום טראנס. כולי פגועה! אתם לפחות נחמדים... יאללה חנונים לכבוש את העולם!!!!!!!

sagima

New member
תעני לי על השאלה הזאת

איך את מתכוונת להשתלט על העולם?

sleibtag

New member
עוד שאלה

למה את מתכוונת להשתלט (זה ברור שזה חלק מהכוונות (אקסיומת החנון)) האם ההשתלטות היא בגדר "נקמת החנונים"? ומי הראשון שיסבול מכך. (במקרה זה לא חייב להיות סובל)

Tervingi

New member
פשוט

ביצים של חסילון, עיניים של קרוקודיל, דם של תרנגולת.. עוד קצת דם. זהו!

limilu

New member
../images/Emo45.gif

"Ah! Oh, it's you..." מל ברוקס

Tervingi

New member
אחחח...

אני אוהב את הפורום הזה, ידעתי שהתגובה הזו לא תתבזבז!

למעלה