בעיית זיקפה

• פותח הנושא hill
  • פורסם בתאריך

hill

New member
בעיית זיקפה

אני בקשר עם בחורה שאני נשמך אליה בטירוף, בערך כ 5 חודשים. ל"בושתי" הרבה ברגע שאני נכנס אליה הזקפה שהייתה לי נעלמת תוך מספר שניות. אין לי מושג למה זה קורה , בד"כ היא מגרה אותי עם הפה והאיבר שלי עמוד בלי בעיות כל הזמן, ברגע שאני נכנס לתוכה הכל נעלם. מה עושים??? נ.ב. זה לא קרה לי אף פעם! ( אני בן 29) תודה לכם HILL

יש רעיונות וגם שאלות...../images/Emo35.gif

המצב מאד מורכב, כדי לנסות להבהיר את התמונה יש לי כמה שאלות אליך: האם היו לך קשרים מיניים אחרים לפניה ?? מתי ?? האם גם בהם הופיעה הירידה בזקפה מיד עם החדירה ?? מה שאני יכול להגיד לך כרגע - שיתכן ועצם העובדה שאתה נמשך אליה מאד חזק (בטירוף, לפי דבריך) גורמת לך להיות בסוג מסויים של מתח, שבהמשך גורם לזקפתך להעלם. כרגע אתה מאד בלחץ ! אני יודע שקל לומר וקשה יותר לעשות - תרגיע את עצמך. זאת ממש לא בושה, אז מה, קורה שהזקפה נופלת, האם דיברת עימה על זה ?? במקרים רבים חווים הקלה מאד גדולה מעצם השיתוף, ממליץ לך לנסות. חוצמזה, יכול היות, שאצל הפרטנרית שלך החדירה זה לא הדבר העיקרי, תחשוב על זה.

hill

New member
ככה

כן הייתי בקשר עם בנות אחרות ואף פעם זה לא קרה לי. אני מכיר את הבחורה הזאת הרבה זמן ואני נמשך אליה מאוד, דבר שלא אמור להפריע אלא לעזור. אני כן מדבר איתה על זה, היא נמצאת איתי באותו רגע וגם רואה מה קורה. היא הכי אוהבת שאני חודר אליה , כל שאר הדברים נעימים לה ולא יותר. אחרי 3 חודשים שזה קורה ככה , אז כן ,אני עכשיו מאוד בלחץ . קודם לא הייתי כזה לחוץ , אבל אני מתחיל לחשוב שמשהו לא בסדר איתי...אולי הגיל? אני מתחיל להזדקן? מאוד מפחיד אותי כל הקטע הזה, ואני לא רוצה לאבד אותה בגלל משהו כזה.(כן חשוב לי שיהיו לנו יחסי מין טובים).

תמיד יש פתרון ../images/Emo119.gif

אתה רואה - אתה חושב שהמשיכה המאד חזקה שלך אליה לא אמורה להפריע, אלא להיפך אמורה לעזור.... זה טעות ידידי היקר, המשיכה החזקה הזו, ביחד עם עוד רגשות חמים שיש לך אליה, כולל הרצון לספק אותה, לתת לה ולפנק אותה, תוסיף על זה את הפחד שמא תעזוב אותך בגלל בעיית הזקפה או בגלל סיבות אחרות, ומה יצא ?? חרדת ביצוע ! ואני לא סקסולוג או פסיכולוג - פשוט הייתי שם... וחרדה מעלה את רמת האדרנלין ועוד כמה מנגנונים (בדומה לדבריו של דנדי69) ואז מעגל הקסמים שאתה מצוי בתוכו פשוט מייצר עוד ועוד חרדה. ופשוט, מקשה עוד יותר, אם זה כל כך חשוב ואינך מוצא פתרון, (ומאד לא הייתי ממליץ על תרופות) - פשוט גש למרפאה לטיפול מיני, ויתכן ותוך מספר פגישות הדברים יראו אחרת. יש למטפלים המיניים אגודה בשם איט"ם - יש להם גם אתר באינטרנט - שם תוכל למצוא רשימות של מטפלים וגם רשימה של מרפאות ציבוריות, שיהיה לך בהצלחה.

hill

New member
Please!

(שגיאות מקלדת- נשמך=נמשך , עמוד=עומד) ובבקשה שמישהו יענה לי, זה דיי דחוף כל הסיפור הזה. רק אל תגידו לי שזה משהו בראש שלי ושאני לחוץ וכל זה, כי זה לא ככה. תודה ו -

dndi69

New member
לחץ נפשי = מנגנון לדיכוי הזיקפה

HILL ידידי, אחד מהמנגנונים המדכאים זיקפה מופעלים כתוצאה מלחץ נפשי תוך כדי קיום יחסי המין. לפעמים כשאתה רוצה להיות משהו משהו ולעשות את הדבר המענג ביותר לבת זוגך אתה נלחץ והזיקפה נופלת. אחת ההמלצות במקרה הינה :- נסה לקיים את כל מה שאתה יודע ביחסי מין "הכל" חוץ מחדירה. דבר עם בת זוגך על כך שאתה רוצה לענג אותה כמה שיותר אך הפעם ללא חדירה. המלצתי שתעבור ל"ירידה על איבר מינה" , לקק לה את הדגדן וכל יתר כיפולי איבר מינה כולל תוך החדרת הלשון לנרתיק. אני מבטיח לך שהיא תתענג מעל ומעבר לכל תענוג שחוותה עד היום. כעבור כ- 20 דקות היא תבקש חדירה. במידה ויש לך זיקפה קדימה כנס גם לחדירה. במידה ולא התרווחו לכם במידה למספר דקות והמשיכו ב"ירידה". המלצתי במידה ואתה מחליט לחדור עשה זאת בתנוחה הקלה ביותר לך. למשל ה"מסיונרית". רצ"ב לינק מאתר "יחסים" שבו תוכל ללמוד יותר על ה"ירידה על איבר המין הנשי" http://www.geocities.com/heshehelp/home.html המשיכו לעבוד ביחד עד לפתרון בעייתך. במידה ואתה אדם בריא אין סיבה שזה לא יעזור. דנדי69

dndi69

New member
לרותה 1 מדנדי69

רותה 1 ידידתי, אני חבר לעת מצוק. חברים בפרום של וואלה עזרו לי בעבר, במיוחד ...אחת המיוחדת. חבל שלא רואים אותה בפורום זה. אך לדעתי רצינותה ואמינותה הם משמעותיים ביותר. לאור העזרה שקבלתי החלטתי לעזור מנסיוני לכל אותם אנשים הזקוקים לה. דנדי69

אהלן גיבעה (hill) יקר,

שלומלום לך, אם אתה רוצה תשובה אמיתית תצטרך לאפשר למי שרוצה לענות לך מה שנראה לו. בעודך אומר: "רק אל תגידו לי שזה משהו בראש שלי ושאני לחוץ וכל זה, כי זה לא ככה". אתה מגביל את חופש הביטוי של העונים לך ויותר חמור מזה סוגר בפניי עצמך אפשרות לפיתרון שאולי הוא נכון. תגיד לי, זיקפה יש לך זאת אומרת שהגוף בסדר, אז מה נשאר חוץ מהראש? דנדי69 כתב לך אחלה תשובה, שווה לך לקרוא אותה וליישם. שלומלום

חרדת ביצוע ../images/Emo5.gif

תודה רבה לדולפין כחלחל ודנדי69 על תשובותיהם הנפלאות. אכן - חרדת ביצוע - והתשובות מנוסחות בצורה בהירה, נהירה, ברורה ופשוטה. לא נותר לי אלא להטביע את חותמת הכשרות בשל מומחי הפורום הרשמיים, ולהודות למומחים הלא-רשמיים על מעורבותם השוטפת!

hill

New member
תודה

קודם כל תודה לכם! ככה...אני דיי מיומן בפי ובאצבעותי ואני עושה הכל על מנת לענג אותה. היא מאוד נהנית אבל חייבת את אקט החדירה עצמו. עשיתי כל מה שכבר אמרתם, כלום לא עוזר, הכל עובד וברגע שאני נכנס "הבחור" שובר שמירה... רציתי לדעת האם עומס בעבודה יכול לגרום למצב זה? האם ישנם חומרים טבעיים היכולים לעזור לי?(רק למי שיש נסיון) תודה שנית לכולכם.

אולי פתרון טבעי ??

כן, יפה אמרת - לחץ, מתח, התרגשות וגם עומס בעבודה יכולים לגרום לאיבוד זמני של הזקפה. תרופה טבעית ?? אני אישית ממליץ על מנוחה, ולא רק מנוחה פיזית, גם נפשית - אולי חופשה, שיש בה קצת ניתוק, עם בת הזוג שלך. מבלי לענוד שעון על היד, ולנקות את הראש מדאגות ומחשבות - תרופה מומלצת שאין לה תופעות לוואי...

למעלה