בעיית זרע - מה התדירות העדיפה?

מצב
הנושא נעול.

נועה 35

New member

לבעלי ולי יש בעיית זרע, עם אחוז מורפולוגיה תקינה נמוך, כאשר לפני שלושה חודשים הוא עבר ניתוח וריקוצל. אז השבוע הוא השבוע שאני אמורה לבייץ. קצת קשה לי לדעת מתי כיוון שהמחזור שלי נע בין 22 ימים ל-28 ימים והוא לא טורח ליידע מראש....
|טמבל
השאלה שאנחנו מתלבטים בה, למעשה כבר זמן רב, היא מהי התדירות הרצויה לקיום יחסי מין במצב כזה?

העין ה 3

New member
רצוי לעשות יום כן ויום לא

לבעלי ולי יש בעיית זרע, עם אחוז מורפולוגיה תקינה נמוך, כאשר לפני שלושה חודשים הוא עבר ניתוח וריקוצל. אז השבוע הוא השבוע שאני אמורה לבייץ. קצת קשה לי לדעת מתי כיוון שהמחזור שלי נע בין 22 ימים ל-28 ימים והוא לא טורח ליידע מראש....
|טמבל
השאלה שאנחנו מתלבטים בה, למעשה כבר זמן רב, היא מהי התדירות הרצויה לקיום יחסי מין במצב כזה?
מומלץ לקרוא את המאמר המצורף (באדיבות פורום פוריות) בנושא שיטת המודעות לפוריות על מנת שתוכלי לדעת בדיוק מתי הביוץ.

נועה 35

New member
תודה! אבל אין התייחסות לבעיות זרע

מומלץ לקרוא את המאמר המצורף (באדיבות פורום פוריות) בנושא שיטת המודעות לפוריות על מנת שתוכלי לדעת בדיוק מתי הביוץ.
תודה רבה! קראתי את המאמר בעניין, אבל הבעיה היא שאין בו כל אזכור לבעיות זרע. על פי המאמר, כדאי לקיים יחסי מין יום-יום בימים הקובעים. אבל אם אחוז הזרעים התקינים נמוך, האם צריכה להיות לכך השפעה על התדירות?

העין ה 3

New member
על זה כתבתי יום כן יום לא

תודה רבה! קראתי את המאמר בעניין, אבל הבעיה היא שאין בו כל אזכור לבעיות זרע. על פי המאמר, כדאי לקיים יחסי מין יום-יום בימים הקובעים. אבל אם אחוז הזרעים התקינים נמוך, האם צריכה להיות לכך השפעה על התדירות?
על זה כתבתי יום כן יום לא
רצוי לכוון את היום כן דווקא ליום הביוץ. יש גם לקנות ערכות לגילוי הביוץ אבל זה יוצא יחסית יקר.

venus13

New member
הערת אגב: ניתוח לוריקוצלה

לא אמור להניב פירות (תרתי משמע) לפני תום 3 חודשים מהניתוח - שכן זהו הזמן שלוקח לזרע להיווצר יחד עם זאת תמיד שווה לנסות כי גם גברים שאובחנו עם בעיה - אם היא לא אקוטית יכולים להפרות ולהשיג הריון תקין שיהיה בהצלחה ונוס

נועה 35

New member
אני יודעת, אבל תמיד מקווים, לא?

לא אמור להניב פירות (תרתי משמע) לפני תום 3 חודשים מהניתוח - שכן זהו הזמן שלוקח לזרע להיווצר יחד עם זאת תמיד שווה לנסות כי גם גברים שאובחנו עם בעיה - אם היא לא אקוטית יכולים להפרות ולהשיג הריון תקין שיהיה בהצלחה ונוס
תודה ונוס. אני יודעת ששלושה חודשים זה זמן המינימום, אבל התקווה תמיד מקננת שם שאולי נצליח "לסדר" את הסטטיסטיקה. מצד שני גם קיים החשש שאולי נהיה בצד הלא נכון שלה...

venus13

New member
אנחנו תמיד בצד הנכון של הסטטיסטיקה

תודה ונוס. אני יודעת ששלושה חודשים זה זמן המינימום, אבל התקווה תמיד מקננת שם שאולי נצליח "לסדר" את הסטטיסטיקה. מצד שני גם קיים החשש שאולי נהיה בצד הלא נכון שלה...
אנחנו תמיד בצד הנכון של הסטטיסטיקה
זאת היא שבצד הלא נכון אני שולחת לך מסר

אםל2

New member
ההריון הראשון שלי היה ספונטני, 4

ההריון הראשון שלי היה ספונטני, 4
חודשים אחרי ניתוח וריקוצלה. מאז עברו 10 שנים
גם ההריון השני שלי היה ספונטני (עם איקקלומין), עם זרע בינוני ומטה, אז הכל יכול להיות.... והיום הריונות ספונטניים הם בבחינת מדע בדיוני עבורי
....

Mרוצה

New member
ברוכה המצטרפת, ושיהיה בהצלחה!!!!

|טמבל
ברוכה המצטרפת, ושיהיה בהצלחה!!!!

נועה 35

New member
תודה לכולן על העידוד

|טמבל
תודה לכולן על העידוד
תודה לכולכן על העידוד. אני מקווה ומחזיקה אצבעות לכולנו!

מצב
הנושא נעול.
למעלה