בעיית חולצות

הילהל

New member
בעיית חולצות

אני מיואשת!!! גם לפני ההריון וההנקה היה לי חזה די מרשים, אבל כיום הוא איפשהו באיזוא דולי פרטון, ואני פשוט לא מוצאת חולצות. הבעיה העקרית היא חוסר הפרופורציה המדהים. ציצי ענק על בחורה די ממוצעת. סיוט! הסתובבת אתמול בקניון ונכנסתי לכל, אבל ממש כל חנות. ולהלן התוצאות: * יש חולצות במידה שלי, שסבתא שלי הייתה לובשת בשמחה * יש חולצות טריקו במידה שלי, שתיכוניסטיות ספורטיביות היו אוהבות נורא * יש חולצות במידה שלי שמישהי שמחפשת סטוץ ללילה תאהב ללבוש לפאב הקרוב (כאלה עם מחשוף עד הפופיק וכל מיני נצנצים ושרוכים שעוזרים לציצי לזעוק "הנני כאן") * ויש גם חולצות מקסימות, יפות, משגעות למידה שלי, שעולות 150 ש"ח ומעלה לחולצה אחת! מה עושים? איך נראים סביר עם ציצי הנקה שכזה ולא פושטים את הרגל?

maya100

New member
לא ממש עזרה, אבל הזדהות מלאה..

ואם תמצאי, אל תשכחי לספר איפה! ובכל זאת, לפעמים ב FOX יש מציאות של חולצות לא כל כך יקרות ושגם נראות טוב (לא גזורות וכאלה ולא שמגיעות בקושי עד הפופיק). פשוט תקחי מידה 3..

הילהל

New member
תודה מאיה

פוקס הייתה החנות הראשונה שניסיתי. והבעיה: יש סריגים יפים שבמידה 3 עדיין נורא צמודים (אני נראית כמו כוכבת פורנו) או לחילופין חולצות טריקו שטובות במידה אבל נורא נורא ילדותיות. אם תעלי על איזו חנות טובה, אנא דווחי.

maya100

New member
עצה בינתיים

היות וגם אני צריכה בגדים ייצוגיים לעבודה (not for long..) אז גיליתי שלפעמים אפשר ללבוש מתחת טישרט חלקה שחורה נאמר או לבנה (וצמודה יחסית, כדי שזה יראה טוב) ומעליה ג´קט פתוח. בלוא הכי קר עכשיו (אפילו בבאר שבע). כך תשיגי מראה ייצוגי ולא זול או ילדותי. מה דעתך?

לאה_מ

New member
כמה אפשרויות ../images/Emo8.gif:

* לעשות pool של בגדים עם סבתא שלך (סבתא שלי בטח היתה שמחה אם הייתי מבקשת
) * מה רע בקצת ספורט, לא הבנתי... * אני חושבת שיונתן מאד יאהב את החולצות שעוזרות לציצי לזעוק "הנני כאן" - פחות בזבוז זמן על חיפושים ויותר זמן לדבר האמיתי. * ברצינות - נראה לי שווה להשקיע בנניח 3 חולצות יפות (אין עכשיו מכירות סוף עונה?) ולקוות שבחודשים הקרובים תהיה ירידה בגודל החזה...

אמממאאא

New member
מזדהה.

גם אני מירה את הבעיה .עכשיו רזיתי וזה ממש מעצבן שבחצאית הגעתי למידה 40 (איזה כיף!!) וחולצה או ז´קט פחות מ44 46 לא נסגר! זה מעצבן גם כי אי אפשר בהנקה ללכת עם חזיות מקטינות. אבל מה? אני תמיד אומרת שלמראה ה"מרשים" שלי לפחות יש שימוש להבדיל מכל הדוגמניות שמשתילות סיליקון ונותנות אח"כ בקבוקים עם פטמת סיליקון... אם מצאת חולצות אנא דווחי.

הילהל

New member
תודה על ה../images/Emo6.gif

הבעיה היא שאני צריכה חולצות "ייצוגיות" לעבודה. מחר, למשל, אנחנו נפגשות עם בת של תורמים "כבדים" שלנו, ולא נראה לי שהיא תעריך במייוחד מראה של ספורטאית זרוקה או של חשפנית מצליחה. מסתבר שאין עדיין סוף עונה רציני. באחת החנויות היה שילוט "50 ש"ח" מעל אחד המדפים ובקטן הוסיפו "על סריגים בלבד". אחרי שהתאהבתי בחולצה יפיפיה שהייתה על המדף וכבר תכננתי לקנות אותה חולצה בכמה צבעים גיליתי שהיא עולה 160 ש"ח. אמרתי למוכרת שזו פשוא הונאה. היא נורא התממה ("אבל כתוב שזה רק על סריגים") ואני עזבתי ללא חולצה וללא מצברוח. ואחרי יותר משנה של הנקה, יש לי תחושה שהגודל ירד רק אחרי שאסיים להניק (וזה יכול לקחת חודשים מספר). ואז מה? בטח לא תעבור שנה ושוב יהיה הריון. אז אני חייבת למצוא פתרונות.

לאה_מ

New member
לי יש עם חברות pool של בגדי הריון

נסי למצוא גם כאלה - הקריטריונים לא מאד שונים. אם יש לך חברות בסביבה שהיו בהריון, יתכן שיש להן חולצות נחמדות מתקופת ההריון שהן לא עושות בהן שימוש.

בתור הקול המלא של הפורום

אני שייכת למגזר השמנות, ואני מאד אוהבת בגדים נוחים אז אני יכולה להציע לך את FLOORES או אולי מתאים לי וכאלה, אפשר למצוא בגדים אבל זו בהחלט משימה קשה. דוקא יש היום "פניה" לנשים המלאות, רק שעדיין זה מועט. ועוד משהוא קטן - אני לא רואה שום פסול בחולצה צמודה על חזה גדול! יש חולצות צמודות שהם יפות, לא?

הילהל

New member
הבעיה

flowers- חנות מקסימה, אבל לא קיימת בבאר-שבע. "מתאים לי" - יושבים לי טוב על החזה אבל לא בשומ מקום אחר. ולגבי חולצות צמודות - אני ממש לא מתביישת ללבוש. אבל החולצות שמצאתי היו צמודות, חשופות, וממש עם נצנצים ושרוכים שמבליטים את המחשוף. בקיצור, מוגזם. ממש בא לי לעשות משהו כנגד יצרני האופנה. אבל מה?

agur

New member
ניסית את לורד קיטש?

הם שינו סגנון לחלוטין ויש להם דברים פשוטים ויפים. לא יודת עד איזו מידה.

הילהל

New member
תודה ניסיתי

הבגדים עדיין בסגנון תנועות נוער (כמעט התחלתי לשיר שם "חולצה כחולה, והיא עולה).

ענבל30

New member
גם אני מאוד מזדהה...

וכיוון שראית אותי בגודל מלא
את יכולה להבין לבד שגם אצלי למצוא חולצות טובות זו משימה... אני גיליתי שני דברים:
חולצות מכופתרות מחוייטות נראות עלי טוב (את גם יכולה להכניס את החולצה למכנס, מה שלא רלוונטי אצלי) כי הן לא צמודות אבל מלוות את גזרת הגוף ומטשטשות את הצורה של החזה. כמובן אפשר עם ג´קט מלמעלה
סריגים וחולצות טריקו בגזרה ישרה - גם לא יושבים צמוד, אבל מספיק אלסטיים כדי שלא תראי כאילו לבשת שק. ואין ברירה, צריך לחפש-לחפש-לחפש... בגדים יפים לא מוצאים בקלות, בעיקר אם את לא במידות של בובת חלון ראווה
אני מצאתי חולצות יפות ב"מתאים לי" (מהסוג המכופתר שלא מכניסים למכנסיים) ואולי גם ב"עונות" וב"קרייזי ליין" יש דברים בסגנון דומה. ואם תמצאי, אל תשכחי לדווח לנו

zimes

New member
אני...

הצלחתי לקנות כ 3-4 חולצות. וזהו. מבינה מאוד, ותוסיפי על זה שאני נמוכה. מאוד. - אני מראש מסתכלת על בדים רכים, ואז זה יושב טוב על החזה, בלי שליטות וקימוטים בדרך לידיים סוודרים, למשל, זה משובח! - אני מתעלקת על ארון הבגדים של אמא שלי. - אני מוכנה לשלם הרבה אם זה באמת שווה. - שינויים קלים אצל תופרת. למשל: לחולצה אחת משובחת שקניתי בכיתן, פשוט הוספתי תפר לאורך הכפתורים, כך שהבד נמתח, אבל לא רואים כלום בין הכפתורים. (עוד 10-20 ש"ח למחיר
). בנוסף - נסי חנויות יד שניה. יש הרבה כאלה, לאחרונה, ויכולים להיות שם בגדים שהם לא "זה מה שמייצרים היום". לגבי מתאים לי ודומיה - אני כועסת כ"כ על הפרסומות שלהם - עם דוגמניות במידה (מכנס) 40-42. זה מידות גדולות???

למעלה