בעיית חזיות help!!!!

בעיית חזיות help!!!!

אני לא מצליחה למצוא חזיות יפות וסקסיות במידות גדולות. הבאתי כמה מחו"ל שהן דמי קאפ, כמו פוש אפ, אבל בארץ אני מוצאת רק חזיות סבתא גדולות וסגורות. אולי מישהי יכולה לעזור לי? אולי במקרה אתן יודעות על חנויות שבהן ניתן להשיג חזיות יפות, סקסיות וצבעוניות? תודה מראש....

DREAM111

New member
היי.

למה חזיות סבתא? במשביר יש חזיות יפות. אני לא יודעת איפה את גרה אבל יש בראשון חנות שיש להם לבנים של חברת תות שהם מיצרים לבנים במידות גדולות כולל הכל. ויש להם דברים משגעים. אני בטוחה שלטרימוף יש דברים יפיפיים. בהצלחה בחיפושים.

תודה רבה אבל הבעיה נפתרה. חוץ מזה

שאני לא אוהבת את החזיות שיש במשביר. הן סגורות וגדולות. אני אוהבת חזיות פתוחות. אבל אשמח לקבל את שם וכתובת החנות בראשון. תודה.

DREAM111

New member
ביום חמישי תבואי יותר מוקדם ותציצי

החנות ברחוב רוטשילד. אני אבדוק שוב את השם והכתובת בדיוק בלי נדר מחר ואני בכייף אתן לך את הכתובת.

אורלי41

New member
ולי את לא מספרת על הכתובת?../images/Emo6.gif

גם אני מחפשת כתובות של חנויות עם הלבשה תחתונה סקסית למידות שלנו אחלה יום ........

pearlis49

New member
הפתרון האולטימטיבי חזיות גם במידות

לך הילדה הגדולה בת 26 ולכל אלה שמחפשות ונואשות...מלחפש חזיות יפות במידות גדולות.. יש חידוש עבורכן....אני כדיילת וכנציגה של חברת שרלוט....נבוא לביתך עם מגוון מכובד של דגמים נשיים במידות גדולות. אנא צרי קשר...ואשמח לעזור מספר הטלפון שלי...053423441

למעלה