בעיית חרדה קצת אחרת

neomi55

New member
בעיית חרדה קצת אחרת

שלום אולי תוכלו לעזור לי. יש לי בעיית חרדה . תמיד נדמה לי שחבר שלי משקר לי או בוגד בי אם הוא לא עונה לי לטלפון אז אני בטוחה שהוא נמצא עם בחורה הוא אומר שאני סובלת מבעיית חרדה. אם הוא מסתכל בעיתון על בחורות אני מתעצבנת ומפתחת ויכוח. האם זאת בעיית חרדה?

RanDomiZe

New member
לדעתי זאת לא בעית חרדה...

ושלא יכניס לך שטויות לראש.לדעתי את פשוט קנאית מאוד לחבר שלך ונכנסת לפאניקה מזה לעיתים.חרדה היא מצב שבו את בלי קשר לאדם זה או אחר מרגישה רע.בנוגע לקנאות שלך תעבדי על זה ותנסי ןלצאת מזה כי לאורך טווח ארוך זה רק יזיק לך ולמערכות היחסים שלך.

אכן לא ממש בעית חרדה אלא זאת...

חרדה על רקע" חרדת נטישה" . את פוחדת שהוא יעזוב אותך? את לא בטוחה באהבה שלו אליך? חושבת שיש יותר טובות ממך בשבילו? למה על מה? האם יש לזה סיבה טובה? ולמה לקנא יותר מדיי? ואם חלילה תפרדו את חושבת שזה סוף העולם? אולי תנסי לדבר איתו על זה לשאול אותו עד כמה הוא אוהב אותך? אולי תגידי לו שיגיד לך כל הזמן שהוא אוהב אותך הכי בעולם אם אכן הוא ככה מרגיש אליך, ואולי זה יעבור לך עם המילים היפות שהוא ירעיף עליך עם המון אהבה? אני חושבת אישית שזה מאוד יכול לעזור.

neomi55

New member
תודה אלין

ההבחנה שלך לגבי חרדת נטישה נכונה לחלוטין וזאת חרדה לכל דבר.

האם זו בעית חרדה? אני שייכת לפה ?

האם זו בעית חרדה את שואלת ואני שומעת אותך שואלת- האם יש לי מקום פה, בפורום הזה? וגם- האם יש לי מקום אצל החבר שלי? האם אני מספיק חרדה בשביל הפורום? האם אני מספיק טובה בשביל החבר? מסכימה לגמרי עם אלין ילדת האור שממקדת את הבעיה בקשר בינך לבין החבר שלך ומייעצת לך לבקש ממנו שיגיד לך שהוא אוהב אותך ויבין אותך במקום לרדת עלייך ולבטל את החרדות שלך. אז- בעית חרדה או לא- את יותר ממוזמנת להביא לפה את החרדות שלך ומקווה שאם תרצי בכך, תמצאי לך פה מקום.

neomi55

New member
קודם כל תודה על התמיכה

בקשר למה שאלין אמרה שזאת חרדת נטישה , היא צודקת לחלוטין. הבעייה שלי שאין לי שליטה על החרדה הזאת , כשכל הזמן נדמה לי שהוא עושה דברים מאחורי הגב שלי, ואני כאילו מרגישה מושפלת למרות שהוא לא עשה כלום. והוא כן אומר לי שהוא אוהב ורוצה רק אותי הבעייה היא אצלי שהחרדה הזאת זה כמו התקפי חרדה שאין לי שליטה עליהם. מה אני יכולה לעשות כדי לפתור את הבעייה? אודה על עצתך.

subtitles

New member
שלום לך! ../images/Emo142.gif

אני לא יודעת אם יש לי מה להוסיף לנאמר כאן, אך רציתי להציע את תמיכתי
תראי, אני יכולה להבין אותך פחות או יותר כי יש לי חברה שגם היא נכנסת לחרדות כאשר היא אינה שומעת מהחבר שלה. ואני מבינה שזה מסובך לך
האם הנושא הזה, של חרדות, פתוח בינכם? האם הוא מבין שאת חרדה וזקוקה לעזרתו? תגידו לו שעוברת עליך תקופה קשה ואת זקוקה לעזרתו.. זקוקה לשמוע אותו. תבקשי שיתקשר אליך יותר ושיידע אותך כל כמה זמן מה קורה איתו. אני חושבת שזה יכול לעזור לך.

נועם נשמה, אני כל כך מבינה אותך

וממש לא שופטת אותך או אומרת לעצמי ממה יש לה להלחץ בכלל. לי יש חרדות אחרות כמעט מכל דבר אפילו מנסיעה ברכבת אז מה? אני מציעה לך ללכת לטיפול פסיכולוגי זה הכי טוב. היא תנסה להוציא ממך מאיפה זה בא. אולי זה משהו שהיה בילדות אז דיכאת את זה עם השנים ועכשיו זה מיתפרץ? אולי את בכלל יודעת מאין החרדות האלו באות? אולי היתה לך נטישה או איזו בגידה מסוימת בילדות ומאז התת מודע זוכר? אני חושבת שזה פורום מקסים ונפלא ויש גם כן את הפורומים של סה"ר לתמיכה וכאלו.. אבל אם היתי במצב שלך היתי הולכת לפסיכולוג על מנת לא לאבד את הקשר מירוב כל הפחדים האלו. אני חושבת גם כן שהרבה כאן קשור בחוסר בטחון באנשים בכלל או בגברים בפרט? יכול להיות? מה את אומרת? אם את רוצה לכתוב לי כאן או במסר את תמיד יכולה, אני אקשיב לך מתוך עומק הנשמה בכיף. ואת לא צריכה להודות לי, התודה היא לי שאני יכולה לפחות להקשיב ולעזור למישהו . תודה לך נשמה, ושיהיה לך בנתים הכי טוב שרק ניתן.

למעלה