בעיית חשבון הדמו בקולמקס

ozeryosi

New member
בעיית חשבון הדמו בקולמקס

אני רוצה לציין שבעקבות כך שהעליתי כאן בפורום טענה כלפי הדמו בקולמקס על כך שלא ניתן לבצע בו סקאלפים עקב ריבוי הרג'קטורים שאני מקבל ,רפי מקולמקס שוחח איתי טלפונית על כך והבעייה נפתרה ואני כבר מצליח לבצע עסקאות סקאלפ רבות בדמו ללא בעיות. תודה רפי

rafipips

New member
איך הבעיה נפתרה ? ושאלה לרפי !

והאם היא הייתה מקומית אצלך ? או בעיה במערכת ? והשאלה לרפי : האם זה נכון שהדמו בקולמקס נסגר אחרי חודש ? אני רוצה לבדוק איזה רובוט שלי , ולא מתאים שאחרי חודש יסגר ?

ozeryosi

New member
תשובה

הבעייה הייתה ככל הנראה במערכת של קולמקס כי חשבון דמו אחר של ברוקר אחר בו השתמשתי במקביל עבד באופן תקין אני לא יודע בדיוק כיצד היא נפתרה אבל אני בהחלט חש בשינוי דרסטי לאחרונה .רפי יאשר לנו האם אכן בוצע אצלם שינוי כלשהו או שמדובר בשינוי מקרי. חשבון הדמו הראשון שפתחתי בקולמקס נסגר לאחר מס' שבועות ולכן פתחתי חשבון חדש שאני עובד איתו מיום 17.11.11 והוא עדיין פעיל,אני גם מקווה מאד שהוא ישאר פעיל כמו שהבטיחו לי בשירות הלקוחות כי אחרת כל הבדיקות שאני עורך עליו יהרסו.

ozeryosi

New member
דמו

רפי למה אי אפשר לפתוח אותו לתמיד כמו אצל כל ברוקר אחר?? נכון שאפשר לפתוח חשבון דמו חדש ולשמור את התוצאות מהחשבון הקודם אבל זה סתם מסרבל את כל עניין וזה נראה לי גם מסרבל לכם את המערכת יוסי

ליוסי

בקולמקס זה מוגדר ל30 יום. אם אתה רוצה אתה מוזמן לשלוח לי פרטים בפרטי שישלח ואנסה לדאוג שתקבל דמו לתמיד...

למעלה