בעיית חתולים

bel3ax

New member
בעיית חתולים

תגידו מה יהיה עם כל מליוני החתולים בעיר? זה הופך למטרד מטורף יש עוד מישהו שסובל מכל החירבונים שלהם? כל הגינה שלנו מסריחה כבר שנים מה אפשר לעשות נגד שכנה שמאכילה אותם ללא התחשבות בסבל שלנו? תודה ליאור

חןשסק

New member
המממ

בקשר לשכנה, אם ניסיתם כבר לדבר איתה אז אני לא חושבת שיש עוד מה לעשות... רק לבקש ממנה שתפסיק או לפחות תוריד במימון של האכלת החתולים יוכל אולי להקל על הבעיה. מליוני החתולים בעיר? צריך לסרס/לעקר חתולים רבים בשביל למנוע סבל (דריסה, רעב וכו'). צריך לעשות את זה, אבל אין מספקי אמצעים...

מה שאפשר וצריך לעשות

זה לעקר ולסרס את החתולים. החרבונים הם כמעט בטוח של כלבים, שהבעלים שלהם לא אוספים את החרא שלהם. ובקשר לשכנה- מה זה ללא התחשבות בסבל שלכם? מה היא עושה שכ"כ מפריע? אפשר לבקש ממנה להעביר את הזמן שבו היא מאכילה לשעת לילה או לשעת בוקר מוקדמת.

cobainos

New member
מה הם כל כך מפריעים לך?

אמנם באמת כדאי להפחית את הכמות ע"י סירוסים ועיקורים אבל אני עדיין די אוהב חתולים וחושב שהם מוסיפים קצת צבע לעיר..חיה נחמדה ומצחיקה ומאד היגיינית.אף פעם לא הרחתי קקי של חתול ויש לי המון בגינה ובאיזור של הבית..הם עושים את זה לתור בורות והם מכסים אח"כ.ואי אפשר לעשות כלום נגד השכנה,ולא רק זה,היא גם בן אדם טוב.

למעלה