בעיית חתולים

yaelia

New member
בעיית חתולים

אני באמת אוהבת את שני הפרוונים האלה שחיים איתנו, אבל בלילות הם לא נסבלים. הם עומדים מחוץ לדלת של החדר של הלל (שסגורה, כדי שהם לא יקפצו עליו כשהוא ישן), ושורטים אותה או מנסים לפתוח אותה. במשך היום, כשהדלת פתוחה, הם לא נכנסים לחדר בכלל. רק בלילות הם מציקים. אין לי אפשרות לעשות דלת חוסמת שהם לא יגיעו לאזור השינה שלנו ושל הלל. יש איזשהו חומר או ריח שהם ממש לא אוהבים שיגרש אותם מהאזור? הלילות שלנו הופכים לבלתי נסבלים.

מעיןבר

New member
פורום חתולים (16) ../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif

יש חיה כזאת
שם המקום לשאול

lulyK

New member
יכול להיות שהם רוצים להכנס

כי זה חדר שאתם מחממים בלילה? אם כן, אפשר לארגן חימום חלופי בחדר אחר.

אנידס

New member
../images/Emo6.gif חתולים תמיד אוהבים להיכנס למקום

שאסור להם (אפילו אם המדור באדנית מחוץ לחלון ביום חורף גשום) רק בשביל לבדוק מה יש שם (מי אמר הסקרנות הרגה את החתול?)

yaelia

New member
הם סתם קרציות

שרוצים להיות איפה שאסור. החדר שלנו מחומם לא פחות מהחדר של הלל ובכל זאת אנחנו לא מספיק אטרקציה.

אנידס

New member
כן, יש ספרי מיוחד שאמור לדחות

חתולים ואינו מזיק לבני אדם (מבחינת הריח זה עניין של טעם). אפשר לרכוש בכל חנות לחיות מחמד. לאחר זמן מה אפשר להפסיק את השימוש כשהחתול למד שהאיזור הוא לא נעים לו להתקרב. משך הזמן הוא תלוי חתול. כמו כן, ידוע לי שריח חומץ לא נעים לחתולים. אני אישית השתמשתי בנייר דבק או בנייר כסף כשלא רציתי שהחתולה תגיע לאיזור מסויים. הם לא אוהבים להלך על משטחים כאלה. בהצלחה ותעדכני.

yaelia

New member
תודה. אני אברר על הספריי הזה

עניין הנייר כסף לא עובד אצלנו משום-מה.

משוש30

New member
החדר של מתן פתוח בלילה הם ישנים

לפעמים אצלו בארון בלילה ומעולם לא נכנסו למיטה שלו כשהוא שם

yaelia

New member
נשמות טובות ה../images/Emo54.gif שלך

אני לא סומכת על שלי בגרוש. ברור לי שהכתום השמן יקפוץ וימעך את הלל, וברור לי שהם יתחילו עם איזו מלחמת עולם או שתיים. אני גם וחדת שהרעשים שלנו יפריעו לו לישון. אבל אולי אני סתם מגזימנית וכדאי לי לעשות ניסוי קטן הלילה לראות אם כולם ישנים טוב.

sharonmx

New member
הם קרציות אבל חמודים

(החתולים...) ברוך שלנו כזה נשמה טובה- ישן בחדר שלה אבל על הכסא או על הפוף. המקום החביב עליו זה משטח ההחתלה - או הפוך שלנו. דבק עוזר מאוד- את יכולה לקחת קרטון, לשים עליו ניר דבר הפוך (לולאות לולאות) ולשים בכניסה לחדר- זה די מפחיד אותם. גם בלונים נורא מפחידים אותם. הספריי בד"כ לא עוזר- הספה שלי יכולה להעיד. אנחנו אישית התרגלנו לישון עם החתול בינינו.

למעלה