בעיית טייפ קוד

לי כהן

New member
בעיית טייפ קוד

אני רוצה להוריד כרגע מהמחשב שלי לקלטת מיני די וי. ואני צריך להתחיל את הסרט מטיים קוד 00:00:00:00 אבל שהקלטת תתחיל מספירה של 00:58:30:00 עם בארס וטון.. אז הטיים ליין שלי מתחיל מ 00:58:30:00 (כי באויד אפשר לשנות את הSETTING ) אבל כשאני עושה לו דיגטל קאט,הוא מחפש גם בקלטת המיני די וי שלי את הנקודה של 00:58:30:00 כדי להיכנס עם ההקלטה..והוא לא מוצא כי הרי הקלטות מתחילות ב 0:00:00:00 יש כאן מישהו שיכול לענות? איך אני יוצר בקלטת שאני רוצה להוריד אליה את החומר ,שתחילת הקלטת שלה תהיה 00:58:30:00

GGOODD

New member
אתה יכול

להוריד את החומר לקלטת לא בצורה דיגיטלית ופשוט להקליט את זה... זה אולי דורש קצת יותר עבודה וגם לשים בצורה ידנית את הבלק הבארס והטון (אם אתה רוצה כמובן) אבל זה גם ימנע ממך את השימוש בטיים קוד, אני אישית לא ממש אוהב לעבוד עם טיים קוד ועובד יותר ידנית... רק בלוגינג אני משתמש בטיים קוד...

GGOODD

New member
וברגע שתקליט את זה

ידנית גם הטיים קוד יהיה 00:00:00

EDITman

New member
תשובה לא מיקצועית לחלוטין

אני לא כל כך מכיר את האויד אל ממה שאני זוכר ישנה אפשרות לסמן לו בחלון הדיגיטל קאט שמדובר בקלטת חדשה/ריקה (blank tape) .

GGOODD

New member
תראה,

אני מפיק... לא עורך מקצועי, אני מציע כאן תשובה פרקטית, לכל דבר אתה יכול למצוא מספר פתרונות... אם ישנה אפשרות דיגיטלית לעשות את זה, אז בבקשה, עוד יותר טוב... אני מדבר שאני עבדתי עם טיים קוד אנלוגי במשך הרבה זמן והייתי צריך לייצר אותו בעצמי, כי לא היו את האופציות האלו עם המערכת האנלוגית שעבדתי איתה (fast machine) אז את כל הטיים קוד לא יכלנו להגדיר... זה מה שאני מכיר, אתה יכול להגיד שזה לא מקצועי...

לי כהן

New member
GODDDD

אני מתעסק בסרטים באופן מקצועי. זה פיילוט שאני אמור לשמסור לזכיינית רשת. אז אני לא יכול לקבל תשובות חובבניות . אני צריך תשובה מקצועית. אני חייב את הטיים קוד. ואני חייב שזה יירד ישירות מהאויד שלי לקלטת דיגיטלית. לגביי הבחור שענה לי,אז ממה שראיתי לא מצאתי באויד את הפונקציה הזו. אתה בטוח שיש דבר כזה?

טל רום

New member
טיים קוד רק בדיויקאם

אע"פ שמצלמות המיני דיוי מייצרות טיים קוד, אין להן גנרטור, גם לא ל-sony PD 150 לכן אם אתה רוצה להקליט בעזרת תוכנה טיים קוד על קלטת דיגיטלית את די חייב להקליט בפורמט דיויקאם - גם על קלטת די וי. רק אז יועבר לך טיים קוד

לי כהן

New member
למה לא עונים לי בבקשה על השאלה?

זה פשוט מדהים עד כמה הפורום הזה חובבני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה כבר די מעצבן. אחד מציע לי לוותר על הטיים קוד.(למרות שאמרתי בפעם המיליון שהסרט אמור לעבור לזכיינית רשת!!!!!!!!!!! אחרי זה...במקום שיענו לי לגופו של עניין,אז אומרים לי שאי אפשר לייצר טיים קוד ממצלמה. מי אמר שאני משתמש במצלמה???????????? יש לי DSR 11 של סוני,והוא מקליט גם בפורמט די וי קאם! למה לצאת מנקודת הנחה שאני מקליט במצלמה??? טוב-אני מבין שמכאן כבר לא ייצא לי הסבר מקצועי. (אחרי יומיים) הייתי די סקפטי לגביי הפורום כאן, ואכן צדקתי.במקום לענות לי על השאלה..כל אחד יוצא מנקודת הנחה שמדובר באיזה אחד שעורך חתונות. אני כבר אשאל בפורום העולמי של אויד . תעשו חיים ביי

טל רום

New member
external time code

בתפריט של הוידאו בחר את האפשרות הבאה ETC>DV IN TC > External זה יאפשר לאות הטיים קוד להגיע מהמחשב באביד בחר Seq Edit כדי לקבל את הטיים קוד של הסיקוונס טל

judyr

New member
לי כהן....

בתור אחד שמכנה את עצמו מקצועי... הייתי ממליצה לך כי סבלנות רק תהווה מעלה עבורך ובמיוחד בתחום הזה. כשמבקשים עזרה מאנשים צריכים להמתין עד שהם יתפנו על מנת לעזור לך. אבל כבר החלטת שהפורום הזה הוא חובבני אז סע לשלום למקומות יותר מקצועיים בעבורך

xorenx

New member
VTR

אתה צריך VTR שאפשר לתכנת לו Time Code. סדרת DSR תעשה את זה. אם אין לך גישה לVTR ואתה עובד עם מצלמה אז זה תלוי בדגם של המצלמה. עד כמה שאני יודע יש מצלמות שאפשר לתכנת להם Time Code. אולי ב PD150.

למעלה