היי
היי כלנית, טוב אני ינסה להסביר לך את זה במידה יותר שונה יותר הולסטית ראשית היכן יש לך את היבלות בידיים ? דבר שני רק שתדעי לך שיבלות אף פעם לא ירדו יש תכשירים לניקוי יבלות אך הם לא יורדות מהסיבה הפשוטה שהם חסימה אנרגטית לאותו מקום כלומר כל איבר בגופנו מאפיין משהו מסויים בתוך עצמינו להלן דוגמאות ליסודות האדם: אדמה= אני צריך , מיים= אני מרגיש אש = אני יוצר, עושה, אוייר= אני חושב עכשיו המיקום של היבלות כפי שאמרתי הוא חסימה אנרגתית של אותו מקום הגוף מנסה לשדר לנו בכל מיני צורות שמשהו אם זה בקטע הרגשי אם זה בקטע הפיסי משהו לא טוב להלן רשימת היסודות כפי שהם מופעים בגוף: אדמה= אזור הרגלים עד לנקודת הטבור מיים= כל איזור חלל הבטן עד לסרעפת אש=מאזור הסרעפת עד ל נקודת סוף הכתפיים אוויר = מנקודת הכתפים עד קודקוד הראש . עכשיו את מציינת שאת סובלת מבעיות של יבלות בידים זה ישר אומר לנו שזה שייך ליסוד האש וכפי שאמרתי יסוד האש מייצג את האש הפנימית של האדם את הפרי יצירה של האדם ואם זה מופיע ביידים זה אומר כמה דברים 1 או שיש לך היום בעיה לעשות דברים חדשים לשנות דברים בתוך עצמך 2 או שאיבדת סוג מסויים של תקווה מסויימת ליפתח לקרת דברים חדשים אך אלי לציין שבעיות ביסוד האש באות בדרך כלל בבעיות באזור הרגש כלומר בואי נסתכל על יבלת היא עשויה גם ממים גם מעור יבש כלומר הגוף מראה לך לבד שהיא עשויה משני דברים דבר 1 מיים דבר שני אש אני קושר את זה מאוד לבעיה בקטע הרגשי כלומר רואים שיש לך בעיה לקבל שינויים תשאלי את עצמך האם את היום לא שקטה ממשהו מסויים האם יש משהו מסויים שמפריע לך האם איבדת אהבה פנימית האם את רוצה שינוי ? אם תשאלי אותך את כל השאלות האלה ולא תתני לשכל לדבר אלא רק לרגש לכיוון אותך אין לי ספק שאותה יבלת תיעלם כי אז את תבואי בקטע של יתבוננות ולא תגידי זה יבלת זה חפץ וכו את תבואי ממקום של הכרה הדדית ואין לי ספק שאותה יבלת תיעלם מקווה שהצלחתי לעזור לך להבין את ההביט לאותם דברים בגוף אם תרצה נסי לפרט לי יותר איפה היא נמצאת ואני ינסה לעזור לך להבין כמה שיותר ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכרי שהכלי הריפוי היחידי בעולם הינו האהבה הפנימית אשר בליבך שלך עדי קצמן