בעיית ייצוא למצלמה...

Vertigo5

New member
בעיית ייצוא למצלמה...

מצאתי בפורום הרבה שאלות על להעביר תמונה מהמצלמה אל המחשב... אבל אחרי שערכתי את החומר שלי בפרימייר, איך אני מעביר את זה חזרה למצלמה? אני מנסה לחבר למצלמה ולעשות export to tape אבל זה רק עושה לי סימן של הקלטה אבל מסך כחול (במצלמה). ד"א, החיבור מתחבר למצלמה בשקע של הFIREWIRE איפה שכתוב DV. השקע שכתוב עליו DV IN הוא השקע שאליו מתחבר המטען.... תודה רבה!

Vertigo5

New member
כן... אתה צודק....

אז יש בכלל אפשרות להעביר את הוידיאו חזרה למצלמה? האם היא תומכת בזה? נראה שכן כי היא מגיבה לפרימייר ועושה סימון של הקלטה רק לא מקבלת תמונה... מוזר... הדגם הוא: Sony Trv33e... אם לא אז מה עלי לעשות כדי להעביר את הוידיאו לקלטת?

Razi284

New member
מצתרף לשאלה

אבל בתוכנת וגאס, אני חושב שזה Print to Tape אבל אני לא מצליח.

Vertigo5

New member
למישהו יש פיתרון לבעייה?

או דרך אחרת להשיג את אותה המטרה???

אתה צריך לצלם קודם כל שחור..

כלומר לצלם שחור שלא רואים כלום במשל ככה 10 שניות, להעביר אחורה ואז לעשות את האקספורט...

קרוקדיל

New member
אין מולי את התוכנה עכשיו

וכבר שלוש חודשים לא נגעתי בתוכנת עריכה אז אני לא זוכר בדיוק איפה עושים את זה אבל נראה לי שלחציה על החלון הקטן של פיניקל נותנת לך את הסטינג של אקספורט ושם אתה צריך לסמן לו שאתה מוציא לDV ואז המצלמה הופכת לרקורדר של התוכנה מצטער שאני לא יכול לדייק עכשיו אבל אם תוך שבוע לא יהיה לך פיתרון אני מאמין שאני יוכל לתת לך פיתרון נ.ב. הודעה זו נכתבה מחו"ל ביום שישי נא לא להגיב להודעה בשבת

oferbar

New member
היכן רכשת את המצלמה?

אם בארץ או באירופה, אז סיכוי סביר שאין לך DV IN אליה. השאלה האם אתה מצליח בכלל להקליט משהו אל תוך המצלמה, למשל ממצלמה אחרת? החיווי שצריך להתקבל על מסך המצלמה בדרך מראה "DV IN". אם אין לך את זה, אז SONY ביטלו את הפונקציה הזו כמו בהרבה דגמים שנמכרים באירופה (זה ה E הקטן בסוף של שם הדגם). יש דרך לעקוף את זה, ע"י תכנות מחדש של המצלמה, אבל מומלץ רק למביני עניין. דורש כבל מיוחד מהמחשב אל המצלמה (אפשר לקנות או להכין לפי הוראות מהאינטרנט) ותוכנה שגם אפשר לחפש באינטרנט. שוב, תבדוק אם זה באמת המצב, או שזו בעיית קונפיגורציה אחרת. בהצלחה

MovieMaker

New member
אולי זה יעזור

קודם כל oferbar צודק חלקית.באמת הדגמים ששווקו לאירופה היו עם DV-in חסום בגלל שיטת מיסוי אבל זה היה נכון עד לדגם TRV19E הדקם הבע TRV22E כבר עם DV-in . איזה כרטיס FireWire יש לך? אני יודע שלוחות אם עם צ'יפ סט של nForce2 עם FireWire on board לא עובדת פונקציה הזאת עם כל המצלמות של SONY

למעלה