בעיית למידה

בעיית למידה

יש לי קשיי ריכוז...ואפילו ריטלין לא עוזר. זה לא שאני היפראקטיבית או מרחפת... קשיי הריכוז מתבטאים בכל מיני דרכים- אני לא מצליחה להקשיב בשיעורים בלי שהמחשבה שלי תיקטע. כשמקריאים קטעים אפילו כשאני עם הכתוב ליידי, אני עדיין יוצאת מריכוז. כשאני מקריאה אני לא זוכרת אח"כ מה הקראתי. אני לא מצליחה ללמוד למבחנים. וגם לא קשור לריכוז- אני לא מצליחה לזכור הרבה חומר למבחנים וזה מקשה עליי מאוד. איבחון עשו לי, ולא מצאו אצלי שום בעיה, לא מצאו שאני צריכה מבחן מותאם, ובקשר לריכוז...אני לא יודעת אם גם לזה מצאו הקלה/התאמה. אז...מה עושים?!?!?!?!

קשיי ריכוז

בואי נתחיל דבר דבר, אם מישהו נן לך ריטלין, בוודאי בדק קודם שזה מה שאת צריכה - בעזרת אבחון ממוחשב ניתן לדעת אם אכן זה משפיע או לא. בנוסף לכך צריך ללמוד קצת אסטרטגיות שיעזרו לך להתגבר על ההפרעות בקשב. אם תרצי, ננסה. חוץ מזה - מציעה לך מאד מאד, לבדוק גם בפורום של הפרעות קשב, הם ממש מומחים בעניין, וישמחו לתת עזרה ועצה.

MaddyD

New member
יש עוד תרופות חוצ מריטלין

אל תחשבי שהבעיה בך מדובר בתרופה, והיא לא משפיעה על כולם יש אחוז מאוד נמוך שהתרופה לא משפיעה ואת אחת מהן אל תחשבי שאת נחותה או משהו חס ושלום כל מה שיש לעשות זה לפנות למאבחן/פסיכיאטר בבבקשה לתרופה אחרת בהצלחה יקירה!

למעלה