בעיית מהירות

lominer

New member
בעיית מהירות

קניתי טיפון שנת 99 והרכבתי לו קיט 70 (בוכנה צילינדר ורינגים) בנוסף החלפתי לו רצועה ורולים חדשים והקטנוע מאיץ מהר אבל לא עובר את ה 70 קמ"ש מדוע ולמה?? מה עוד יש להחליף על מנת שיסע מהר? לפי מה שהבנתי הוא אמור להגיע ל 90 עכשיו

אהוד א1

New member
כנס רגע

כאשר אתה משפר קטנוע אתה צריך לשפר אותו לפי השימוש לו אתה מייעד אותו.רוב המשחק הוא בהתאמת המשקולות בווריאטור לצרכיך.אם תכוון לפתיחות חזקות תקבל גם מהירות סופית נמוכה יותר.אם תכוון למהירות סופית גבוהה התאוצה תהיה איטית יותר.תמיד זה אחד על חשבון השני.כמו בחיים-אין ארוחות חינם.עכשיו מה שנשאר לך לעשות זה להחליט אם טוב לך כך או שאתה רוצה דווקא "סגירות" ולהחליף את סט המשקולות (רולים) בווריאטור.

lominer

New member
הרולים לא הותאמו למשהו מיוחד

מדובר ברולים קלים אומנם אבל שמתי אותם באותה צורה שהקודמים היו מונכים

S A T L A N

New member
כמעט כל מילה זהב!!!

ברצוני להגיב על המשפט שאמרת שכוח ומהירות תמיד באים אחד על חשבון השני אז ככה מכונאי טוב יודע לתת את האיזון "המושלם" בין לבין ככה שיהיו פחות הפסדים משני הצדדים של המטבע הכל אפשרי ותזכור את זה!!! נכון שבעניין הרולים זה קצת פחות גמיש אבל גם שם אני בטוח שישנן אפשרויות שאפילו לא חשבת עליהן כדי לאזן בין שני האלמנטים שהבאת פה... וזה הכל לעכשיו!!! למה ניתן לפתוח על זה דיון ארוך ארוך!!! בכל אופן כל השאר אמרת בצורה נכונה ומדוייקת!!! וח"ח על כך!!!

אהוד א1

New member
"כמעט" כל מלה זהב?!?

לא ממש הבנתי מה לא "זהב" במה שרשמתי ואשמח אם תסביר לי

S A T L A N

New member
חחח טוב...

אם דרשת אז גם תקבל!!! דברייך נשמעו כמו משו חד וחלק ולכן הייתי הרגשתי חייב להגיב נכון שרולים יתנו X ורולים אחרים ייתנו Y וככה זה בא אחד על חשבון השני אז אני בא ומסביר שאם אחד שיודע מה הוא עושה יכול ליצור איזון בין השניים דבר שייתן גם פתיחות טובות וגם סגירות טובות!!! שמע לא אמרתי שאתה טועה חס וחלילה אם זה מה שהבנת מדבריי רק אמרתי שהיה ניתן להוסיף לדברייך את מה שאני כתבתי!!!

אהוד א1

New member
תשמע סטלן

אני שמח שאתה כאן בפורום ושאתה נהנה.בשביל זה הפורום קיים.רק לא כל כך ברור לי למה אתה מגיב כל כך הרבה.מילא אם היה לך תיקון/הוספה אבל אתה מגיב כדי להגיב.ולטעמי זה קצת מיותר. לעניינינו-המירוץ הבא של הסופרמוטו ישלב כנראה ישורות מאוד ארוכות עם מהירויות גבוהות.אם תשאל את הרוכבים בליגה תגלה שסביר להניח שהם משנים את יחסי ההעברה בכלי שלהם כך שתהיה להם יותר מהירות סופית על חשבון פחות כוח בזינוק.כך גם בווריאטור של קטנוע.שום מכונאי לא יכול לתת לך גם פתיחות טובות וגם סגירות טובות.תמיד זה אחד על חשבון השני.זה נכון שאפשר ,כפי שכבר כתבתי,למצוא איזה שהוא שילוב שיספק את הפשרה הטובה יותר ביניהם,אך,עדיין זו פשרה.וכן,זה משהו חד וחלק לצערי.כפי שכבר כתבתי-אין ארוחות חינם.

ixmix

New member
תמיד אפשר:

להחליף לכלי יותר גדול

S A T L A N

New member
טוב טוב טוב נכנע...

אז או שאתה לא מבין אותי או שאני לא מבין אותך ובכל אופן לא מעוניין בלהכנס לשירשור ארוך וכבד ולכן אני ייתן לו לשקוע!!!

למעלה