בעיית מיחזור

• פותח הנושא YMe
  • פורסם בתאריך

YMe

New member
בעיית מיחזור

יש לי בעיה: כאשר אני מוחק קבצים או תיקיות, נאמר לי שהם נשלחים לסל המיחזור. סמל סל המיחזור הופך ל``מלא``, וכמו כן כאשר אני לוחץ על הסמל עם הכפתור הימני - ניתנת לי האופציה לרוקן את הסל. עד כאן הכל בסדר. הבעיה היא, שכשאני פותח את סל המיחזור, החלון שמתקבל ריק מתוכן, ולמטה מופיע: 0 objects. כתוצאה מכך איני יכול למעשה לשחזר את מה ששלחתי לסל המיחזור. המחשב שלי עובד עם תוכנת ההפעלה Windows ME Hebrew Enabled. תודה מראש.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
הסרת קבצים מיידית?

תראה - יכול להיות שהקבצים נמחקים מיידית לאחר העברתם לסל המיחזור ולכן אינך יכול לשחזר אותם. כדי לפתור זאת לך לסמל ``סל המיחזור`` והקש עליו קליק ימני. כאשר נפתח התפריט שלו- נמצא שם למטה את האפשרות: ``מאפיינים`` לחץ על אפשרות זאת. יפתח לך חלון של ``מאפייני סל המיחזור`` באחת השורות שם רשום הדבר הבא: ``אל תעביר קבצים אל סל המיחזור. הסר קבצים מייד עם מחיקתם`` תבדוק האם האפשרות הזאת מסומנת ב-וי. אם כן תסיר את ה-וי ממנה!

YMe

New member
ובכל זאת?

לא לא לא!!! הקבצים שנמחקים מועברים בפירוש אל סל המיחזור. הפי שכבר ציינתי, הסמל של סל המיחזור שעל שולחן העבודה משתנה ל``סל מלא``, מה גם שאם אני לוחץ עליו עם הכפתור הימני הוא מציע לי לרוקן את סל המיחזור - מכאן שהקבצים אכן מגיעים אליו. הבעיה היא, שוב, כאשר אני פותח את חלון סל המיחזור: שם נראה כאילו הוא אינו מכיל קבצים, וכך אין באפשרותי לראות אילו קבצים מחקתי, ואף איני יכול לשחזרם במקרה הצורך. מה עושים? תודה, YMe.

YMe

New member
ובכל זאת?

לא לא לא!!! הקבצים שנמחקים מועברים בפירוש אל סל המיחזור. הפי שכבר ציינתי, הסמל של סל המיחזור שעל שולחן העבודה משתנה ל``סל מלא``, מה גם שאם אני לוחץ עליו עם הכפתור הימני הוא מציע לי לרוקן את סל המיחזור - מכאן שהקבצים אכן מגיעים אליו. הבעיה היא, שוב, כאשר אני פותח את חלון סל המיחזור: שם נראה כאילו הוא אינו מכיל קבצים, וכך אין באפשרותי לראות אילו קבצים מחקתי, ואף איני יכול לשחזרם במקרה הצורך. מה עושים? תודה, YMe.

eYaL

New member
תגובה

הבעיה שאתה מתאר מוכרת לי טוב מאוד..(:) קרה לי גם ,וגם אני על WINDOWS ME עכשיו זה כבר הסתדר,כניראה בגלל כל העדכונים שעשיתי לוינדוס תנסה לעשות עדכון, (WINDOWS UPDATE) eYaL

YMe

New member
גם את זה ניסיתי...

כבר עשיתי Windows Update לא פעם, ועדיין לא נפתרה הבעיה. כנראה שזה פשוט עניין של זמן... YMe.

למעלה