בעיית מייל....

אביעד11

New member
בעיית מייל....

כשאני גולש עם האיי פאק ו8210 אני יכול להוריד את המיילים שלי שבהוטמייל אבל זה לא מוריד אטצמנטס,איך עושים שזה יוריד? זה אפשרי בכלל?

ron20

New member
אהלן אביעד

זה אפשרי, ואני מדבר על היישום המקורי של מערכת ההפעלה ולא על ה"דבר" הזה שנקרא "דואר אלקטרוני" (לא מכיר לא רוצה להכיר ולא נגעתי בו). לך להגדרות ה Account אחת מן האופציות (כשאתה מכניס או מעדכן פרטי חשבון), advanced היא לשלוט בגודל ההודעה ויש לה 3 אפשרויות: 1. get message header only - כלומר ללא אטצמנטס 2. get message header only , include XXX K - כלומר אטצמנט עד XXX K 3. get full copy of message - כלומר ההודעה במלואה. אני ממליץ ללכת על האופציה השניה כש XXX = גג 150 מפני שאטצמט גדול יכול למרוט עצבים (לאט !!!), חוץ מזה תוכל להחליט אח"כ אם להוריד אותו ...

ron20

New member
האמת

לא שמתי לב שדיברת על הוטמייל, האמת, לא ניסיתי, אני אבדוק ביינתים... - שמעתי שיש אפליקציה חיצונית שמאפשרת למשוך דואר מהוטמייל - או שתעשה forward אוטומטי מההוטמייל לחשבוןPOP אחר. אני בכל מקרה אבדוק. בי.

אביעד11

New member
יש לי...

באי פאק אקספולרר שבתוכו יש את התוכנה MSN MOBILE משם אפשר למשוך הוטמייל,אבל השאלה היא איך אני מוריד שם אטצמנטס? שירות פוורד בהוטמייל כרוך בתשלום....

למעלה