בעיית מינידיסק חמורה

UnprodigalSon

New member
בעיית מינידיסק חמורה

מקווה מאוד שמישהו יוכל לעזור לי... הבעיה היא שכל מוסיקה שהעברתי בזמן האחרון תופסת נפח על הדיסק כמו שצריכה לתפוס, אבל אני לא שומע שומדבר... כאילו זה מקליט על ריק או משהו כזה.. חשבתי בהתחלה שהבעיה היא תוכנתית, אז החלפתי את התוכנה שהייתה לי OpenMG בSonicStage הכי חדשה שמצאתי... אבל הבעיה חזרה על עצמה. אין לי מושג מה עוד לבדוק... יכול להיות שהמינידיסק עצמו הלך? אם זה משנה, יש לי Sony MZ-N707. חייב חייב עזרה... תודה

gt-master

New member
נסיון>>

האם אתה שומע משהו ממדיות אחרות שהקלטת בעבר והיו בסדר? כי אם לא אז הבעיה ביציאת AUDIO של המכשיר.

R750-Girl

New member
תבדוק שההגדרות נכונות

הקלטה דרך כניסה אנלוגית / דיגיטלית

UnprodigalSon

New member
תשובות

דיסקים ישנים הוא משמיע בסדר הבעיה היא לא ביציאת AUDIO כי אני גם שומע את הצפצופים כשאני מעביר שיר. ניסיתי להקליט גם דרך כבל אנלוגי והבעיה היא אותה בעיה. שמתי לב גם שלוקח לו הרבה זמן להתחיל "לנגן" שיר שהקלטתי מאז הבעיה... למרות שכשהוא מנגן הוא לא באמת משמיע שום דבר. יכול להיות שהלך המינידיסק? הוא אמנם זקן אבל הוא במצב מצוין והוא לא עבר התעללות משום סוג...

R750-Girl

New member
האם החלפת מקור?

כלומר אתה מקליט מCD/DVD אחר ממה שהיית רגיל?

UnprodigalSon

New member
ממש לא

מקליט מאותו מחשב, עם אותו כבל USB. גם ניסיתי מדיות שונות, ככה שזה לא מדיה ספציפית. אפילו ניסיתי, כמו שאמרתי, מקור הקלטה אחר - לא USB אלא אנלוגי - ועדיין אותה בעיה.

gt-master

New member
עושה רושם שהעין מלוכלכת

השאלה אם בתוכנה רואים שהשירים עברו וקיימים בנגן. אם אין לך כבר אחריות ובעצם אין לך מה להפסיד,תנסה להכניס מקל אוזניים טבול בקצת אלכוהול ולעבור באיזור העין (ממש קטנה). מספיק גרגיר אבק לגרום לבעיה זאת. אל תפעיל לחץ וכוח,תנסה לנשוף תחילה פנימה (בלי רוק) ותבדוק ואם לא עזר תנסה בעדינות עם הקיסם אוזניים. בהצלחה.

UnprodigalSon

New member
בתוכנה נראה שהשירים עברו וקיימים

הוא אפילו כותב את השמות בסדר ומציג אותם גם במינידיסק. כנ"ל לגבי חלוקה לקבוצות. פשוט... שומעים רק... שקט!

יאיר B

New member
הוא מנגן את המוזיקה או שלא מגיב

בכלל כשאתה עושה PLAY (כלומר: רואים שהוא מנגן לפי התצוגה אבל באוזניות לא שומעים כלום)?

למעלה