בעיית מרחק בקשר . אודה מאוד למייעצים

cool210

New member
בעיית מרחק בקשר . אודה מאוד למייעצים

טוב אז ככה, אני בקשר עם מישהו והכל טוב ויפה..חוץ ממה שלא טוב ויפה, זה המרחק האומנם לא גדול 40-50 דקות נסיעה בערך
זה התחיל להעיק שאי אפשר להפגש בספוטנטיות מתי שרוצים , וסתם לקבוע ללכת לסרט או לקפוץ אחד לשני כי בא פתאום .
עכשיו הבעיה שאני מרגישה שהוא מתחיל להתעצל לבוא אלי נכון שאנחנו לא הולכים אלי הביתה שהוא בא לפה ( אני לא אפרט למה כרגע זה לא הנושא )
וזה נהיה קטע כזה של תורות שבוע אני שבוע הוא, אז יוצא שנפגשים פעם בשבוע בערך .השבוע לא יכלתי לבוא אליו ורציתי שיבוא בשישי אבל הוא לא הכי בקטע וגם טוען שזה לא כיף כי אנחנו רק בחוץ. אני די בטוחה שזה לא קשור אלי (כלומר שהוא כן רוצה להיות איתי אבל פשוט מתעצל לבוא לפה )
נכון שעד שתקופה מסוימת הוא בא אלי כל הזמן ואני בכלל לא זה היה בתקופה שהיחסים עוד לא היו ממש קשר , אבל עכשיו אני באה אליו גם , אם אני באה באמצע שבוע אני רוצה שהוא גם יבוא בשישי ותמיד יש על זה ויכוח .
לו יש אוטו לי אין , אז ככה שאם אני באה זה באמצע השבוע עם רכבת ואוטובוס. אבל אני מרגישה שאני רוצה לראות אותו יותר וזה מבאס אותי.
פתרונות ? עצות? סתם דעות?

כמה זמן אתם יחד..?

והאם אתם רואים עתיד יחד? בקשר מרחוק צריך הרבה רצון וסבלנות. אם אתם יוצאים הרבה זמן, וכל פעם שהוא בא אלייך אתם בחוץ אני יכולה להבין את התסכול או הויכוח. כדאי שתדברו על זה , אם הוא מראה חוסר רצון לבוא הקשר לא יחזיק, כדאי להעלות את הדברים בשביל שתבוא גם נכונות מהצד שלו לראות אותך כמה שיותר.

cool210

New member
קודם כל תודה על התשובה

אנחנו חברים הכי טובים המון שנים, הרבה און ואוף אבל עכשיו זה סוג של און די רציני. כלומר לפני זה היו לנו בעיות אם זה עם המשפחה וכ' אבל זה הסתדר
בכל אופן אני רואה עתיד יחד, אני משערת שגם הוא .
וכן לפעמים יש לי תחושה שרק אני נלחמת שנפגש , מצד שני זה לא שהוא לא מעוניין להפגש אני יודעת שזה לא הענין
תודה רבה על התגובה

אם אתם מתואמים מבחינת ציפיות..

ומכירים טוב כפי שציינת, פתיחות היא הדרך היחידה. את טוענת שזה נראה שהוא מתעצל או פחות נלהב וזו בעיה בקשר מרחוק בו צריך המון נכונות על מנת להתראות. את תצטרכי לומר לו שזה נראה שהוא פחות מתלהב להגיע, ומה יגרום לו לרצות לבוא, מה מפריע לו בעצם, ולמה זה נראה שהוא עם פחות חשק.. הרי הוא אמור לרצות לראות אותך כשאפשר, לא ההיפך, מה גם שהוא נייד ולו יותר קל. או מגורים משותפים... שזה אמור להיות הצעד הבא בקשר בריא שמתחיל ממרחק.

cool210

New member
כן, אני הכי לא מהאלו שבוא תשלם עלי! הכי לא !

זה די מעצבן אותי שהוא משווה את זה שאני באה אליו, לזה שהוא בא אלי..נגיד אני אומרת לו שיש גשם הוא אומר לי זה ברכבת
וזה לא ואני מסבירה לו שזה כן ללכת עד התחנת אוטבוס לחכות בתחנה, ומשם לרכבת יש ללכת גם ואז להחליף 2 רכבות ושוב אוטבוס, בגדול זה לא מאוד נורא, מצד שני הוא עם אוטו, והוא גבר.......( הנה החלק של תשלם עלי יצא החוצה) אבל כן זה מעצבן.
ובאמת נראה שהוא תמיד עם פחות חשק ופחות מתלהב, וזה נטו מעצלות

אבל ..

בקשר מרחוק אין אופציה לעצלות או התחשבנות. הרצון צריך כמובן להיות הדדי ולא שרק צד אחד תמיד יבוא, כשזה הדדי כן יש מקום להקל עלייך כשאפשר, מלבד זאת.. העובדה שאתם בכלל מגיעים לנהל ויכוחים על זה קצת מדאיגה.

רואה 6 6

New member
אני לא אופטימית,אולי לא כדאי שתפתחי את התגובה שלי.

לדעתי הוא מתחיל לסמן לך שיש פג תוקף לקשר שלכם.

sagivi1

New member
מרחק

מאוד משפיע על קשר,וגם מה שמשפיע יותר זה שזה גם רק בחוץ.
לפעמים בחוץ אין הרבה מה לעשות,כי בא לך תביחד בבית,אני מבין שיש סיבה אבל זה מקשה גם יותר לכן נובעת העצלנות.
ממה שאני קורא הבעיה פה יותר בזה שהוא לא יכול להיות אצלך בבית,ואתם נפגשים בחוץ.
אהיה לו יותר קל ונח כבר שתכניסו אותו לבית ותכירי למשפחה.
ברור שבהתחלה הוא היה בא יותר,זה מראה שהוא כן רוצה אותך ולהתקדם בזוגיות.
דברי איתו ותביני בדיוק תבעיה כי קשה לדעת במצב כזה .

cool210

New member
תודה

כרגע זה לא מתאפשר
בכל מקרה אני תמיד בדעה שמה זה משנה איפה העיקר להיות ביחד
בגלל זה זה מעצבן, אבל אני יודעת שלו זה מפריע

sagivi1

New member
ברור

אבל כמו שאני רואה זה כן קצת משנה לו.
ושוב לגבי מרחק אין הרבה מה לעשות זה לא קל,דברי איתו ותביני למה ,זה הכי נכון,על תשמרי ואז תתפוצצי לא טוב,ספרי לו מה את מרגישי ותדברו על איך פותרים את זה.

cool210

New member
זה משנה לו על זה אין ויכוח

אבללללל, לא יודעת אתה רוצה לראות מישהו הסביבה פחות אמורה לשנות לך ..ככה אני לפחות
אני זוכרת שהיו מצבים שיצאתי עם בנים ופשוט לא היה בא לי עליהם מספיק כדי שאני אקים את התחת שלי להפגש איתם, והם גרו באותו עיר ..לא שאני משווה, בעצם אולי קצת. בעצם מה שמעצבן אותי שהוא לא בא כי כבר נמאס לו שאנחנו בחוץ ...
&nbsp

sagivi1

New member
צודקת

שאלת אותו למה נמאס לו ?
ומרחק ברור שכן,תשאלי למה פעם באת והיום לא?מה מונע ממך לבוא?
תנסי להוציא כמה שיותר,גבר לפעמים קשה לו להוציא משהו אם לא דוחפים אותו לזה.
וככה לדעתי את תביני יותר,וגם תדעי מה לעשות ומה לענות לו ואיך לפתור תעצלנות הזאת.
&nbsp

elena20

New member
כשיש מספיק רצון ורואים עתיד לקשר בהחלט אפשרי

הייתי מציעה לכם להתחיל לעשות סופ"שים שלמים אחד אצל השני,
אבל כיוון שאת לא מכניסה אותו אליך הביתה, מן הסתם יותר בעייתי
ובעיני הקשר מרחוק באמת לא יכולים להתבסס על דייט פה ושם פעם בשבוע.

tal902

New member
האם הוא ביום יום נוסע רחוק לעבודה?

כי אז ייתכן שכבר אין לו לכל הנסיעות האלו והוא רוצה לנוח. נסי לנסוע כל יום ואז גם בשישי שבת. זה קשה. כשכל השבוע נוסעים הדבר היחיד שרוצים בסופ"ש זה לא לזוז ולא להיות בתנועה.
&nbsp
אם ני מנטרל את זה (כלומר הוא לא נוסע רחוק לעבודה) ואת עניין הכסף (הוצאות דלק/בלאי רכב) כסיבה אז כנראה שהבעיה היא באמת
שאתם בחוץ. הוא רוצה אולי להתפנק איתך לבד במיטה ובחדר ולא בכל מיני מקומות בחוץ או ברכב שהסטיק של ההילוכים נתקעת לו בתחת.... :)

cool210

New member
גדול

הוא לא נוסע בכלל באמצע שבוע, היה תקופה שהוא עבד כל השבוע ונסע ואז באמת הבנתי למה לא בא לו לסוע בשישי
נתקעים לו דברים אחרים בתחת..אל תשאל.

למעלה